Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو، از پیشگام شدن یکی از بانک‌های عامل برای پرداخت ۸۴۴ میلیون یورو باقیمانده از تسهیلات قطعه‌سازان خبر داد و گفت: دو مشکل عمده‌ منقضی شدن مهلت پرداخت تسهیلات و نپذیرفتن بانک‌های عامل برای پرداخت این تسهیلات که وجود داشت، حل شده است.

پس از تصویب مصوبه پرداخت تسهیلات ۱۱ هزار میلیارد تومانی به قطعه‌سازان که بخش اول آن به صورت ریالی در ماه‌های پایانی سال گذشته و به مبلغ ۴۰۰۰ میلیارد تومان پرداخت شد؛ تصمیم بر این گرفته شد که ۷۰۰۰  میلیارد تومان باقی مانده به صورت ارزی و در قالب ۸۴۴ میلیون یورو تخصیص یابد؛ اما علی‌رغم پیگیری‌ها و درخواست قطعه‌سازان برای پرداخت این تسهیلات خبری از پرداخت‌ ارزی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه، مازیار بیگلو -‌ دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو - در گفت‌وگو با ایسنا گفت: دو مشکل عمده برای پرداخت این تسهیلات وجود داشت. بانک‌های عامل و خودروسازان به دلیل نوسانات نرخ ارز تمایل نداشتند تسهیلات ارزی پرداخت شود؛ لذا در حال حاضر با توجه به ثبات ارزی که به وجود آمده، پس از بحث و بررسی‌های فراوان بین قطعه‌سازان، خودروسازان و بانک مرکزی، در نهایت مقرر شده است این باقیمانده تسهیلات به صورت ارزی که البته خواسته خود قطعه‌سازان بوده است، از سوی یکی از بانک‌های عامل پرداخت شود. تخصیص این مبلغ علاوه بر اینکه تکمیل‌کننده خودروهای ناقص کف کارخانه‌ها است، می‌تواند تعطیل نشدن واحدهای قطعه‌سازی و به دنبال آن تعدیل نشدن نیروی آن‌ها را به دنبال داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه تخصیص ریالی این مبلغ نیازمند مصوبه‌ای جداگانه بود که محقق شدن آن وقت و زمان زیادی نیاز داشت؛ از تمدید مهلت تخصیص آن خبر داد و گفت: این تسهیلات ارزی که مهلت پرداخت آن در تاریخ ۳۱ خرداد ماه امسال منقضی شده بود، با درخواست تمدید آن تا پایان بهمن ماه موافقت شده است. با ثبات ارزی که طی ماه‌های اخیر به وجود آمده و احتمالا ادامه‌دار نیز خواهد بود، با رایزنی‌هایی که با بانک مرکزی و بانک‌های عامل شده، فرایند پرداخت شروع شده و هردو خودروساز ( ایران خودرو و سایپا)، یکی از قطعه‌سازان و یک بانک عامل به عنوان پیشرو اقدام کرده‌اند.

دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو با بیان اینکه درصد زیادی از اقدامات لازم انجام شده است؛ ابراز امیدواری کرد بعد از تعطیلات تابستانی خودروسازان این پول جابه‌جا شده و اولین قسط این تسهیلات پرداخت شود تا کم‌کم سایر بانک‌های عامل دیگر همراهی کرده و قطعه‌سازان و خودروسازان بتوانند این تسهیلات را دریافت کنند. البته عمده این تسهیلات به خودروسازان پرداخت خواهد شد.

بیگلو تصریح کرد: اما همچنان مشکل بانک‌های عامل برای دریافت این ارز باقی است و تاکنون فقط یکی از بانک‌ها موافقت خود را برای دادن این تسهیلات اعلام کرده است. علاوه بر این پس از اعلام این بانک یکی از قطعه‌سازان "تیر وان"  برای دریافت این ارز اقدام کرده، اما هنوز هیچ رقمی جابجا نشده و دریافتی انجام نشده است. (تیر وان به تامین‌کنندگان بزرگ قطعات یا قطعه‌سازان رده نخست جهانی اطلاق می‌شود که در ارتباط مستقیم با خودروسازان هستند.)

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تسهیلات 11 هزار میلیارد تومانی قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، گفت: سال گذشته در اردبیل برای ۱۴ هزار زوج متقاضی تسهیلات ازدواج وام پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یاسیر عبداللهی صبح امروز در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار داشت: نزدیک به 3 هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل در سال گذشته پرداخت شده است.

وی از پرداخت 2 هزار و 850 میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای 14 هزار متقاضی در اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: 644 میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای 11 هزار و 300 متقاضی در استان پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات را یادآور شد و بیان کرد: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار ضروری است.

عبداللهی با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در تبصره 13 قانون بودجه خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار شد.

افسانه جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول 40 میلیون تومان، دوم 80 میلیون تومان، سوم 120 میلیون تومان، چهارم 150 میلیون تومان و پنجم 200 میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • پرداخت ۳۵۰۰میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣