Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تعاونی سیب زمینی کاران بهار گفت: کشاورزان به این نتیجه رسیده اند که کشت دوم منفعت خاصی برایشان ندارد و دیگر تمایلی به کشت دوم ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید ریحانی، مدیرعامل تعاونی سیب زمینی کاران شهرستان بهار در گفتگو با خبرنگار عصرهمدان؛ از مرغوبیت سیب زمینی امسال در زمین های شهرستان ابراز رضایت کرده و یکی از دلایل این کیفیت را بارندگی های ابتدای سال و تامین به موقع نهاده های دامی توسط جهاد کشاورزی اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در خصوص ممنوعیت کشت دوم گفت: امسال به دلیل اینکه کشت اول دیر انجام شد و برداشت هم به تبع دیرتر از همیشه صورت گرفت، دیگر زمانی برای کشت دوم باقی نمی ماند چرا که به فصل سرما خواهیم رسید و احتمال یخ زدگی محصولات بالا خواهد رفت به همین دلیل کشاورزان فرصت کشت دوم را نخواهند داشت.

ریحانی ادامه داد: هم اکنون چند سال است که ممنوعیت کشت دوم از سوی جهادکشاورزی اعمال می شود که باعث کم شدن کشت دوم شده؛ اما از طرفی خود کشاورزان هم به این نتیجه رسیده اند که بهتر است کشت دوم انجام ندهند و اجازه دهند زمین استراحت کرده و ذخیره آبی خود را برای سال بعد نگه می دارند.

وی ادامه داد: دلیل این موضوع بالا رفتن هزینه های کاشت و پایین آمدن کیفیت محصولات و همچنین کم شدن تناژ در کشت دوم است به همین دلیل کشاورزان ترجیح می دهند کشت دوم نداشته باشند، حتی برخی از کشاورزان که کشت دوم خود را به کشت گندم و جو اختصاص می دادند نیز هم اکنون از این کار ممانعت می کنند؛ چرا که برایشان صرفه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل تعاونی سیب زمینی کاران شهرستان بهار با بیان این مطلب که دانش کشاورزان منطقه در سالهای اخیر بالا رفته است، گفت: چند سالی است که با برگزاری دوره های آموزشی اطلاعات و دانش روز به کشاورزان انتقال داده می شود و خوشبختانه کشاورزان سیب زمینی کار بهاری هم اکنون از دانش بالایی در این زمینه برخوردارند و از بالاترین تکنولوژی ها در کشت استفاده می کنند و نه تنها خود که کشاورزان استانهای اطراف نیز از این دانش بهره مند شده اند.

وی ادامه داد: اکثر کشاورزان بهاری نه تنها در بهار که در شهرستان ها و دیگر استان های اطراف به کشت پرداخته و همین دانش و تکنولوژی را به دیگر مناطق برده و باعث مکانیزه شدن کشاورزی دیگر مناطق هم شده اند و کشاورزان این منطقه با یادگیری و الگو برداری از کشاورزان منطقه به کشت می پردازند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۷۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عجیب قطع مسیر حقابه زمین‌های کشاورزی در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، محمد دانشور، معاون شرکت آب منطقه‌ای قم، گفت: سهم آب کشاورزی کشاورزان جمکران به دلایل شائبه برانگیزی قطع و مسیر آن به سمت نامشخصی هدایت شده است.

دانشور گفت: این موضوع موجب شده ضمن ضرر به کشاورزان، میزان زیادی از این آب دچار هدر رفت شود.

کشاورزان این محدوده هم ادعا می‌کنند بیش از ١٠ روز است که هیچ آبی از مسیر این حقابه‌ها که در محدوده فلکه ارتش قم است هدایت نشده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • سامانه بارش‌زا بهاری در راه اصفهان / هوا ۳ تا ۵ درجه سردتر می‌شود
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • ماجرای عجیب قطع مسیر حقابه زمین‌های کشاورزی در قم
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • تاکید بر بروز رسانی دانش پژوهشگران بخش کشاورزی