Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبیاری قطره‌ای ۲۵ هکتار از فضای سبز دانشگاه حکیم سبزواری در راستای اعمال مدیریت سبز در این دانشگاه، انجام شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش‌پور معاون مالی و اداری دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه مدیریت سبز در سال‌های اخیر به‌ عنوان یکی از اولویت‌های اصلی این دانشگاه مدنظر قرار گرفته است، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش شد مدیریت سبز در دو حوزه کلیدی آب و انرژی در دانشگاه حکیم سبزواری عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه بهینه‌سازی مصرف آب سیستم آبیاری قطره‌ای در بیشتر مناطق فضای سبز دانشگاه حکیم سبزواری(حدود ۲۵۰۰۰۰ مترمربع) مورد استفاده قرار گرفته است.

دکتر سیاوش پور با اشاره به اینکه در زمینهٔ مصرف آب در دانشگاه حکیم سبزواری با بحران پایین آمدن سطح آب‌های زیرزمینی مواجه بوده‌ایم، گفت: طی چند سال گذشته حدود ۴۰ متر افت سطح آب‌های زیرزمینی را در دانشگاه داشته‌ایم.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با اجرای طرح‌های مدیریت سبز در دانشگاه از جمله نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌های آب، نصب کنتورهای پایش مصرف آب، تغییر در الگوی کشت درختان، حذف چمن‌های پرمصرف و سایر اقدامات بهینه‌سازی در دانشگاه، توانستیم بالغ‌ بر ۱۵% در مصرف آب صرفه‌جویی داشته باشیم.

معاون اداری مالی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: همچنین با اجرای طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی دانشگاه، از هدر رفت بالغ‌ بر یک‌ میلیون لیتری طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی جلوگیری و ذخیره‌سازی شد و این میزان آب در آبیاری فضای سبز دانشگاه استفاده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه حکیم سبزواری آبیاری قطره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، رسول سواری ظهر چهارشنبه در اختتامیه رویداد استارتاپی روش‌های مدیریت مصرف آب در صنایع نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی آماده دریافت ایده‌های خلاقانه در حوزه‌های مختلف است و آنهایی که قابلیت پرورش و ارتقا دارد را حمایت می‌کند و در اختیار صنعت قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند، تصریح کرد: در بخش ارتقای تکنولوژی صنایع از حضور دانشگاهیان استقبال می‌کنیم و هم‌اکنون نیز در بخش مدیریت بهینه و همچنین تکنولوژی و صادرات پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم چراکه ارتقای فناوری یکی از اولویت‌های صنایع به‌شمار می‌رود و باید در جهت رشد و توسعه بازار صنایع قدم برداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با تاکید بر اهمیت بهینه‌سازی و مدیریت مصرف منابع گفت: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی ایجاد شده نیاز به توسعه دارد و به همین علت در بخش تأمین زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه آب و برق مشکل داریم. یکی از راهکارهای حل این مشکل، افزایش تأمین منابع و راهکار مهم دیگر، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف است.

وی کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت را ضروری دانست و ادامه داد: اگر ارتباط بین دانشگاه و صنعت تقویت شود، قطعاً در حوزه صنعت نیز مثل قدرت موشکی، حرف برای گفتن خواهیم داشت و در حوزه اقتصاد هم با همین رویکرد می‌توان مسائل و مشکلات را حل کرد.

سواری معتقد است که نفوذ علم در همه زمینه‌ها کارآمدی و اثربخشی دارد و هرچه به سمت جلو پیش می‌رویم، نیازها بیشتر می‌شود، امید است به واسطه حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دانشگاه، مشکلات صنعت حل بشوند.

وی ادامه داد: در دوران پیش از انقلاب اسلامی، حتی یک شهرک صنعتی منسجم در استان اصفهان وجود نداشت و اگر کسی قصد ایجاد واحد صنعتی را داشت و به دولت و حاکمیت وصل نبود، باید مشکلات و سختی‌های فراوان را تحمل می‌کرد اما امروز به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فقط در استان اصفهان بیش از ۱۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی استقرار دارد که بیش از ۲۰ هزار واحد صنعتی را تحت پوشش خود قرار دادند.

کد خبر 6087794

دیگر خبرها

  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • مدرس دانشگاه حکیم سبزواری مربی تیم ملی دارت شد
  • ۸۰۰ مورد آبیاری غیرمتعارف با آب فاضلاب در استان گزارش شد
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان