Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

احمد جانجانی، کارشناس اقتصادی در برنامه پایش، درباره فرارمالیاتی مشاغل پردرآمد نظیر آزمایشگاه ها، رادیولوژی ها و غیره تصریح کرد: از سال ۸۸ تا ۹۳، بیش از ۲۱ درصد مشاغل مذکور، هیچ مالیاتی پرداخت نکرده اند، ۲۸ درصد کمتر از ۵۰۰ هزار تومان، ۳۰ درصد بین ۵۰۰ تا ۵ میلیون تومان و مابقی نیز بیش از ۵ میلیون تومان مالیات پرداخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس اقتصادی ادامه داد: اگر وضعیت مالیات دهی آموزشگاه های علمی آزاد نیز بررسی شود می توان دریافت که بیش از ۶۵ درصد آنها هیچ گونه مالیاتی تاکنون نداده اند، ۲۲ درصد کمتر از ۵۰۰ هزار تومان، ۱۰ درصد کمتر از ۵ میلیون تومان و فقط ۷ دهم درصد بیش از ۵ میلیون تومان مالیات پرداخته اند.

وی در خصوص شناسایی اینگونه مشاغل افزود: به هیچ عنوان نمی توان درآمد مشاغلی همچون آموزشگاه ها و آزمایشگاه ها را دقیق بدست آورد. بنابراین باید با استفاده از دستگاه های پوز و صندوق های فروشگاهی بر جریان مالی این مشاغل نظارت داشت. البته باید زیرساخت های نیز آماده شود.

جانجانی با بیان اینکه هرکسی با هر درآمدی باید مالیات آن را پرداخت کند، گفت: معاملاتی نظیر آهن فروشی وجود دارد که از پشت تلفن انجام می شود و به هیچ عنوان نمی توان آن را شناسایی کرد و از آنها مالیات گرفت. بر طبق قانون بانک ها باید گردش مالی بالای ۵ میلیارد تومان را گزارش کنند، که اکثر بانک ها این کار را انجام نمی دهند. بنابراین سازمان امور مالیاتی باید به بانک ها متصل باشند تا به طور دقیق اینگونه حساب را کنترل نمایند.

این کارشناس اقتصادی در خصوص بنک داران نیز افزود: کمتر از ۳ درصد بنک داران مالیات بیش از ۵ میلیون تومان می پردازند. باید به اداره مالیات جهت گرفتن دقیق مالیات ابزار داد. بدون ابزار نمی توان از آنها نیز انتظار داشت.

وی در خصوص مالیات دادن پزشکان گفت: ۱۰ درصد پزشکان از سال ۸۸ تا ۹۳ هیچ گونه مالیاتی نداده اند و کمتر ۱۲ درصد آنها مالیات بیش از ۵ میلیون تومان را پرداخته اند. به عبارت دیگر ۹۰ درصد پزشکان در این بازه زمانی کمتر از ۵ میلیون تومان مالیات داده اند.

جانجانی در مورد مالیات خدمات آرایشی و بهداشتی و دفاتر اسناد رسمی نیز بیان کرد: تنها نیم درصد مشاغل آرایشی و بهداشتی بیش از ۵ میلیون تومان مالیات می دهند. دفاتر اسناد رسمی هم کمتر از ۶ میلیون تومان مالیات می دهند.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه ۱۱ دستگاه باید با سازمان امور مالیاتی همکاری نمایند، افزود: این دستگاه ها نظیر شرکت پرداخت ملت و داده ورزی ستاد، با سازمان امور مالیاتی همکاری صد در صدی ندارند به همبن دلیل نمی توان از فرار مالیاتی جلوگیری کرد.

وی با اشاره به فاکتور فروشی در سایت های فروش اینترنتی گفت: در سایت هایی نظیر دیوار، فاکتور رسمی و کد اقتصادی می فروشند. این خود زمینه ای برای فرار مالیاتی است و باید با اینگونه سایت ها برخورد کرد.

جانجانی افزود: بعضی شرکت ها اقدام به تاسیس شرکت در خارج از کشور می کنند و از شرکت خود در خارج اقدام به خرید مواد اولیه می نمایند. بدین گونه که سفارش خود را مثلا ۵ دلار ثبت می کنند ولی در واقع ماده اولیه را ۱ دلار می خرند. در اینجا ممکن است ارز ۴۲۰۰ تومانی به آنها تعلق گیرد که ۴ دلار سود می کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پزشکان مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محاسبه مالیات بر ارزش افزوده با نرخ ۱۰ درصد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: به موجب قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور نرخ مالیات بر ارزش افزوده موضوع ماده (۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ به میزان یک واحد درصد (از ۹% به ۱۰%) افزایش یافته است.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران: به موجب قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور و به منظور تامین منابع لازم برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و صندوق فولاد، نرخ مالیات بر ارزش افزوده موضوع ماده (۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ به میزان یک واحد درصد (از ۹% به ۱۰%) افزایش یافته است؛ بنابراین مؤدیان مشمول نظام مالیات بر ارزش افزوده در موارد عرضه کالا و خدمات مشمول (به استثنای کالا‌های خاص موضوع ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده که دارای نرخ‌های جداگانه‌ای دارد)، مکلف اند از ابتدای سال ۱۴۰۳ و در زمان صدور صورتحساب مالیات و عوارض ارزش افزوده را به نرخ ده (۱۰) درصد در صورتحساب درج و از خریدار دریافت نمایند.

دیگر خبرها

  • میوه کمتر از نرخ مصوب در مغازه‌ها عرضه می‌شود
  • مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد
  • نرخ جدید مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد
  • انتقال پرونده مالیاتی ۹ شرکت تولیدی به اداره مالیات استان قزوین
  • تور مالیات؛ ملک ۶۵ هزار متر مربعی «امیرمنصور آریا» در تملک دولت قرار گرفت
  • امیر منصور آریا به تور مالیات افتاد | ۶۵ هزار متر زمین در تهران به تملک دولت درآمد
  • امیرمنصور آریا در تور مالیات افتاد
  • انتقال ۹ پرونده مالیاتی شرکت تولیدی به اداره مالیات قزوین
  • محاسبه مالیات بر ارزش افزوده با نرخ ۱۰ درصد
  • مالیات افزایش می‌یابد/وزیر اقتصاد: رسما مخالفت خود را با تصمیم مجلس برای افزایش بار مالیاتی اعلام کردیم