Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-03-28@11:24:48 GMT

توقیف مجدد نفتکش آدریان تهدید کشتیرانی‌آزاد است

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۸۱۴۱

توقیف مجدد نفتکش آدریان تهدید کشتیرانی‌آزاد است

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: درخواست آمریکا برای تداوم توقیف غیرقانونی است. با وجود آن اقدام نادرست از سوی جبل الطارق، رد درخواست آمریکا هم از سوی جبل الطارق و هم بزریل نشان می‌دهد حنای‌آمریکا دیگر رنگی ندارد و قلدری در دنیای امروز دیگر جایی ندارد.

به گزارش ایمنا، «سیدعباس موسوی» پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری با تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر و سالروز ورود آزادگان به کشور افزود: امروز سالگرد کودتای ۲۸ مرداد است که از آن روز، اقدامات خصمانه علیه ایران ادامه دارد که هیچ کدام به نتیجه نرسیده است و تنها چیزی که به وجود داشته، مقاومت مردمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های مردمی پس از تحریم ظریف اظهارکرد: این تحریم، یک تحریم بی‌مبنا و بدعت در عرصه بین‌المللی است. از همه مقامات عالی کشور، رسانه‌ها، مردم و دیگرانی که در این مقطع نشان دادند ایران یک کل واحد است و فرقی میان اجزایش نیست و همه از فرمانده دیپلماسی حمایت می‌کنند تشکر می‌کنم.   

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به سفرها و رایزنی‌های دیپلماتیک اخیر وزیر امور خارجه تصریح کرد: آقای ظریف سفرهای مختلفی داشته و خواهند داشت. وی قبلا به قطر سفر کردند. امروز در فنلاند هستند و به کشورهای اسکاندیناوی نیز سفر خواهند داشت. دیروز هم کویت بودند. هفته آینده نیز سفرهای آسیایی را خواهند داشت.علاوه بر این سفرهایی هم به کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و همچنین آفریقا خواهند داشت. 

موسوی ادامه داد: در سطح رئیس‌جمهوری هم برنامه‌هایی در رابطه با کشورهای همسایه و شمالی خواهیم داشت که بعدا اطلاع‌رسانی خواهد شد.  

وی درباره طرح فنلاند برای کاهش تنش در خلیج فارس خاطرنشان کرد: بعد از تحولات منطقه‌ای، ضمن آنکه خواستار افزایش تنش در منطقه نبوده و نیستیم، اقداماتی را هم ما و هم سایر کشورهای دیگر شروع کردیم. کشورهای مختلفی در قالب‌های مختلف و با اهداف مختلف سعی کردند به کاهش تنش در منطقه کمک کنند. ایران همچون همیشه خواستار تنش نبوده و دنبال آرامش و ثبات در منطقه حساس بوده است، قبول کرده صحبت‌ها را بشنود.

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه افزود: طرح فنلاند طرح جدیدی نیست بلکه مساعی است که کشورها انجام می‌دهند و ایران نیز از این تحرکات دپیلماتیک استقبال کرده است. البته اقدامات خطرناکی هم وجود دارد که نسبت به آنها هشدار داده و دهیم و می‌گوییم برخی کشورها به دنبال ائتلاف‌سازی‌هایی که موجب افزایش بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه استراتژیک خاورمیانه می‌شود، نروند.  

موسوی درباره سفر مکرون به تهران هم ابراز داشت: بعد از اتفاقاتی که رخ داده است، کشورهای مختلف ابتکارات مختلفی را شروع کردند که از جمله آنها از سوی مکرون بوده است که تلاش کردند هم تنش‌ها کاهش یابد و هم اقداماتی که در راستای اجرای تعهدات برجامی اروپایی‌ها به ویژه فرانسوی‌ها باشد. ایران از این اقدامات استقبال کرده است. چند دور گفت‌ وگوهای تلفنی انجام شد. چند دور نمایندگان ویژه به کشورهای همدیگر سفر کردند. مکتوباتی نیز رد و بدل شد.  

وی با بیان اینکه طرف مقابل به دنبال اقناع تهران و انجام اقدامات موثر در اجرای برجام است که ایران به مسیر قبلی بازگردد، عنوان کرد: احتمال دارد آقای ظریف سفر کوتاه به پاریس داشته باشند که در صورت نهایی شدن، اطلاع می‌دهیم.  

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان این که وزیر امور خارجه هم به چین و هم ژاپن سفر می‌کنند، گفت: ایشان در ادامه گفت‌وگوهای قبلی رایزنی‌هایی انجام خواهند داد و علاوه بر مناسبات دوجانبه، مسائل روز و تنش‌های منطقه از جمله مباحث این مذاکرات خواهد بود.
 
خبر واگذاری چابهار مغرضانه و زرد است 

موسوی درباره شایعه اجاره دادن چابهار به روسیه بیان کرد: از پرداختن به این موضوعات زرد را تعجب می‌کنم. ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی خود احترام می‌گذارد. در چارچوب همکاری‌های دوجانبه مانند مانور نظامی، طبیعی است از امکانات و تسهیلات همدیگر استفاده کنیم. این خبر مغرضانه است.

 توقیف مجدد نفتکش آدریان تهدید کشتیرانی‌آزاد است/ هشدارهای لازم به مقامات‌آمریکا داده شده است

وی درباره رفع توقیف کشتی حامل نفت ایران هم گفت: اقدام دولت انگلیس و دولت جبل الطارق درباره توقیف گریس۱ غیرقانونی بود و اعلام کردیم که این اقدام راهزنی دریایی است و هیچ قانون بین‌المللی چنین اجازه‌ای را نمی‌دهد. ایران از طریق مجاری حقوقی و دیپلماتیک اقداماتی انجام داد که به ثمر نشست و کشتی در حال طی مسیر خود است. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: درخواست آمریکا برای تداوم توقیف غیرقانونی است. با وجود آن اقدام نادرست از سوی جبل الطارق، رد درخواست آمریکا هم از سوی جبل الطارق و هم بزریل نشان می‌دهد حنای‌آمریکا دیگر رنگی ندارد و قلدری در دنیای امروز دیگر جایی ندارد. امیدواریم کشورها قانونمدارانه به تحریم‌های یکجانبه آمریکا پاسخ داده و آنها را نپذیرند چرا که تحریم‌ها هیچ مبنایی ندارد. 
موسوی درباره احتمال توقیف مجدد نفتکش حامل نفت ایران اظهارکرد: اگر این اقدام انجام شود یا حتی بیان شود، این مسئله یک نوع تهدید کشتیرانی آزاد است. ایران از طریق مجاری رسمی که داشته و به ویژه سفارت سوئیس، هشدارهای لازم را به مقامات آمریکایی داده تا این اقدام اشتباه را انجام ندهند چراکه با عواقب بدی روبه‌رو می‌شوند.

مذاکرات درباره افغانستان باید با حضور و محوریت دولت این کشور باشد

وی درباره مذاکرات آمریکا و طالبان تصریح کرد: ایران همیشه از برقراری صلح و ثبات و امنیت در افغانستان حمایت می‌کند. ایران از گفت‌وگوهای بین افغانی حمایت می‌کند ولی معتقد است این گفت‌وگوها باید با حضور دولت افغانستان باشد و مذاکرات مستقل باید با اطلاع دولت کابل یا حضور آنها باشد. امیدواریم کشورهای ثالث و فرامنطقه‌ای که تجربه نشان داده به دنبال آرامش و امنیت در منطقه به ویژه افغانستان نیستند، به این مسئله توجه داشته باشند. 

این دیپلمات ارشد کشورمان اضافه کرد: مذاکرات بدون اطلاع دولت افغانستان نه تنها موجب ثبات نخواهد شد بلکه موجب گسترش بیش از پیش ناامنی و بی‌ثباتی می‌شود. 

گام سوم متناسب با اقدامات طرف مقابل در حال طراحی است

موسوی درباره اجرای گام سوم کاهش تعهدات هسته ای هم گفت: تا این لحظه رایزنی‌ها درخصوص اجرای تعهدات اروپایی‌ها به نتیجه نرسیده است. البته تلاش‌ها در حال انجام است. مکرون در حال تلاش‌هایی است. ما منتظر آن هستیم در مدت باقیمانده تلاش‌های دیپلماتیک به چه نتیجه‌ای می‌رسد و پس از آن، شورای عالی نظارت بر برجام تصمیم‌گیری خواهد کرد چه اقدامی انجام دهیم. گام سوم نیز متناسب با اقدامات طرف مقابل در حال طراحی است. 

وی درباره وضعیت بحرین ابراز داشت: ایران از همه ابزارهای دیپلماتیک و در چارچوب وظایف خود، از همه کشورهای آزادیخواه و مظلوم دفاع می‌کند. موضوع بحرین بدون دخالت در امور داخلی آن ، از دغدغه‌های دولت و ملت ایران بوده است. امیدواریم این اقداماتی که هم ما شروع کردیم و همه کشورهای دیگر حساسیت دارند، این رایزنی‌ها با استقبال بحرین روبه‌رو شود تا حقوق ملت این کشور رعایت شود. 

 ایران بنایی ندارد درباره افغانستان باآمریکا گفت و گو کند

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه درباره خبر رویترز مبنی بر رد و بدل شدن پیام میان ایران و آمریکا در موضوع افغانستان بیان کرد: خبر را داده‌ایم ولی اینکه پیامی رد و بدل شده باشد، بی‌اطلاعم و به نظرم بعید است. در موضوع افغانستان، ‌دولت این کشور محور کار است و ایران بنایی برای گفت‌وگو با آمریکایی‌ها در این رابطه ندارد. 

موسوی درباره وضعیت کشتی توقیف شده انگلیسی هم گفت:‌ از اول گفتیم ارتباطی میان کشتی توقیف شده انگلیسی با کشتی گریس۱ وجود ندارد. برای آزادی کشتی متخلف انگلیسی باید صبر کرد حکم دادگاه درباره تخلفات آنها که سه تخلف داشتند، صادر شود. امیدواریم رسیدگی‌ها هرچه زودتر انجام شود و حکم صادر شود.

 توافقات خوبی درباره یمن صورت گرفت

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی درباره برگزاری نشست سه جانبه ایران، هیئت انصارالله و چهار کشور اروپایی در تهران عنوان کرد: ایران از یکی دو سال قبل در راستای راه حل سیاسی حل بحران در یمن، اقدامات دیپلماتیکی را شروع کرد و طرح‌هایی را ارائه کرد که یکی از این طرح‌ها مبنی بر گفت‌وگوهای انصارالله و چهار کشور اروپایی مورد موافقت قرار گرفت و پنج دور از این گفت‌وگوها انجام شد. 

موسوی با بیان اینکه از فرصت حضور هیئت انصارالله در تهران، بهره‌برداری شد و هم مذاکرات دوجانبه‌ای خوبی انجام شد و هم گفت‌وگوهای سه‌جانبه‌ای برای دستیابی به راه حل سیاسی انجام شد، گفت: گفت‌وگوهای خوب، صریح، ثمربخش و مفیدی در تهران انجام شد. توافقات خوبی صورت گرفت. اعلام آمادگی‌های خوبی مطرح شد تا به راهکارهایی برای حل بحران دست یابیم. 

وی اضافه کرد: امیدواریم طرف متجاور نیز به راهکار سیاسی باور داشته باشد و بدانند بحران یمن بعد از پنج سال راهکار نظامی ندارد و چیزی جز تخریب زیرساخت و قتل زنان و کودکان و ناامنی عاید دیگری ندارد و باور داشته باشند که ۵۰ سال هم بجنگند به پیروزی نخواهند رسید. 

این دیپلمات کشورمان درباره سفر ظریف به کویت اظهارکرد: ایشان قبلا پیشتر به قطر، عمان و حتی عراق سفر کرده بودند. در این سفرها، طرح مجمع گفت‌وگوهای منطقه‌ای و هم طرح امضای پیمان عدم تعرض مطرح شده بود. این پیشنهاد می‌تواند هم به صورت جداگانه با این کشورها اجرا شود و هم می‌تواند به صورت کلی و دسته‌جمعی باشد. ایران اعلام کرده برای رفع یک تهدید واهی و اینکه  جلوی یک تهدید نامشروع را بگیرد، حاضر است این اطمینان را بدهد که ایران هیچ گاه خواستار ناامنی در این کشورها نیست. 

سفیر یمن در ایران معرفی شد

موسوی ادامه داد: این پیشنهادات در سطوح مختلف در برخی از کشورها مطرح شده است. واکنش‌هایی داشته است. سینگنال‌هایی نیز دریافت شده ، ولی اینکه با کشور خاصی کار را شروع کنیم، چنین کاری فعلا شروع نشده است. 

وی درباره معرفی سفیر یمن در تهران و احتمال معرفی سفیر جدید ایران در یمن تصریح کرد: سفیرشان معرفی شده است. ایران در یمن قبلا سفیر داشته و روابط‌مان نیز در حد سفیر است ولی به دلیل مشکلات به وجود آمده و تعرضات به سفارتخانه ایران، مراودات با مشکلاتی روبه‌رو شده بود که در حال رفع آنها هستیم. 

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره اعلام وصول ۱۰ طرح ضد آمریکایی در جلسه علنی دیروز مجلس هم گفت‌:‌ از این طرح خبر ندارم ولی مطالبات ما از آمریکایی‌ها بسیار زیاد است. از ۲۸ مرداد به این‌سو، اقدامات خصمانه از سوی آمریکا کم ندیده‌ایم و خسارات زیادی به ما وارد شده است. امیدواریم از طریق پیگیری‌های حقوقی بتوانیم به حقوق‌مان دست یابیم. 

موسوی درباره پیشنهاد مکرون از روحانی برای حضور در اجلاس G۷ ابراز داشت: در رایزنی‌ها و گفت‌وگوها، طیف مختلفی از مسائل مطرح می‌شود. من از این مسئله اطلاعی ندارم ولی بعید است ایران کار نمایشی انجام دهد که نتیجه‌ای نداشته باشد. با این وجود، اگر ایران نیاز به اقدامی که در راستای منافعش باشد، حتما آن را انجام خواهد داد.

منبع: ایرنا

کد خبر 386349

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمدجواد ظریف تحریم سیدعباس موسوی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا

کارشناس مسائل آمریکا، می‌گوید که رقابت مجدد جو بایدن و دونالد ترامپ موضوعی است که از ماه‌ها قبل نیز پیش‌بینی می‌شد.

به گزارش مشرق، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا یکی از رویدادهای سیاسی مورد توجه در سال ۱۴۰۳ به حساب می‌آید.

جو بایدن، مسن‌ترین رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ این کشور است و لغزش‌ها و اشتباهات مکرر او در انظار عمومی هدف انتقادهای دونالد ترامپ جمهوری‌خواه قرار گرفته است.

با این حال، حتی در میان دموکرات‌ها تعدادی از سیاست‌مداران برجسته بارها از بایدن خواسته‌اند که از شرکت در مبارزه‌های انتخاباتی خودداری کند.

در صورت انتخاب مجدد بایدن، او در پایان دومین دوره ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۲۹ میلادی ۸۶ ساله خواهد شد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا قرار است در نوامبر ۲۰۲۴ (آبان ۱۴۰۳) برگزار شود.

ترامپ در نوامبر ۲۰۲۲ ورود خود را به مبارزه برای ریاست‌جمهوری اعلام کرد. بایدن همچنین در ماه آوریل رسماً اعلام کرد که برای دومین بار نامزد می‌شود تا "کاری را که شروع کرده به پایان برساند". او همچنین یک وب‌سایت تبلیغاتی راه‌اندازی کرد. اگر او موفق به انتخاب مجدد شود، در آغاز دومین دوره ریاست جمهوری خود ۸۲ ساله خواهد شد.

هانتر بایدن، پسر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، به رسوایی‌های مواد مخدر و فساد معروف است. در سپتامبر ۲۰۲۰، ران جانسون و چاک گراسلی، سناتورهای جمهوری خواه گزارشی منتشر کردند که در آن گفته شد پسر جو بایدن هانتر، نامزد ریاست‌جمهوری وقت آمریکا و شریک او میلیون‌ها دلار از اتباع خارجی با گذشته مشکوک دریافت کرده‌اند.

اکنون دونالد ترامپ و جو بایدن به‌طور رسمی به‌عنوان نامزدهای قطعی حزب‌های جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا انتخاب شده‌اند.

این دو نفر در رقابت‌های «سه‌شنبه بزرگ» در در اواسط اسفند برگزار شده بود، پیروزی‌های مهمی را به دست آوردند.

آن‌ها همچنین در ۲۲ اسفند گذشته توانستند به حدنصاب مورد نیاز نمایندگان الکترال برای قطعی کردن نامزدی خود دست پیدا کنند.

رقابت مجدد بایدن و ترامپ قابل پیش‌بینی بود

حمیدرضا غلام‌زاده، کارشناس مسائل آمریکا درباره رقابت مجدد بایدن و ترامپ، می‌گوید: رقابت مجدد جو بایدن و دونالد ترامپ همان چیزی است که از ماه‌ها قبل نیز پیش‌بینی می‌شد. همچنین نتیجه سه‌شنبه بزرگ آمریکا همان چیزی بود که انتظار می‌رفت.

وی درباره پیش‌بینی‌ها از نتیجه انتخابات ماه نوامبر، گفت: تا این لحظه می‌توان متصور بود که اگر انتخابات امروز برگزار شود، دونالد تراپ پیروز خواهد بود.

سیاست ترامپ بیشتر به سمت درون‌گرایی است

غلام‌زاده درباره تفاوت سیاست‌های کلی ترامپ با سیاست‌های فعلی دولت آمریکا، گفت: جهان تجربه ریاست‌جمهوری ترامپ را دارد. سیاست او بیشتر به سمت درون‌گرایی است تا بتواند وضعیت داخلی آمریکا را تثبیت و هزینه‌های خارجی، مانند جنگ اوکراین و جنگ غزه را کاهش داده و بر دوش بازیگرهای دیگر، به‌ویژه اروپایی‌ها بیندازد.

وی اضافه کرد: در موضوع ناتو هم ترامپ سعی خواهد کرد تا هزینه‌ها را بر دوش اعضای دیگر قرار دهد و حتی ممکن است هزینه‌های آمریکا از ابتدای جنگ اوکراین تاکنون را از آن‌ها دریافت کند.

این کارشناس مسائل آمریکا خاطرنشان کرد: اروپایی‌ها هم در قبال آمریکا تسلیم هستند، زیرا به آن برای حضور در ناتو نیاز دارند و بنابراین با خواسته‌های آن همراهی می‌کنند؛ بنابراین آمریکا به سمت پایان دادن به جنگ‌هایی مانند اوکراین و غزه پیش رفته و تمرکز را بر وضعیت اقتصادی داخلی‌اش خواهد گذاشت.

چین دغدغه مشترک جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها

غلام‌زاده درباره نگرانی اصلی در آمریکا، گفت: یک نکته وجود دارد که جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها درباره آن اتفاق نظر داشته و آن موضوع رقابت اقتصادی و فناوری با چین است. ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری خود با این دغدغه مواجه بود، این نگرانی در دوران بایدن هم وجود دارد و اگر ترامپ دوباره رئیس‌جمهور شود این موضوع را دنبال خواهد کرد. همچنین ممکن است روند تهدیدهای آمریکا علیه چین در موضوع تایوان ادامه داشته باشد.

ترامپ به دنبال ایجاد بازدارندگی

این کارشناس مسائل آمریکا درباره سیاست ترامپ نسبت به محور مقاومت منطقه، گفت: ترامپ به دنبال قوه قهریه، اما بازدارنده در مقابل معارضین است. جبهه مقاومت یکی از بخش‌هایی است که از نظر آمریکا معارضین خوانده می‌شود.

وی اضافه کرد: ترامپ سعی خواهد کرد تا با تهدید نظامی بازدارندگی ایجاد کند و نگذارد که به‌طور مثال محور مقاومت از کشورهایی مانند عراق پایگاه‌های آمریکایی در منطقه یا مواضع رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی را هدف قرار دهند.

طرح دو دولتی فلسطین برگ برنده بایدن

غلام‌زاده درباره برگ برنده بایدن برای پیروزی در انتخابات نوامبر، گفت: در طرف دیگر، ابزاری که جو بایدن برای برد دارد، این است که بتواند ماجرای غزه و فلسطین را به سمت طرح دو دولتی پیش ببرد و ایده‌ای را که از زمان باراک اوباما وجود داشته، به نتیجه برساند. او می‌تواند این موضوع را به‌عنوان میراث دولت خود به افکار جهانی بفروشد.

وی اضافه کرد: این موضوع شاید به او در انتخابات کمک کند و نارضایتی که در پی سیاست‌های دولت او در قبال جنگ غزه وجود دارد را تا حدی جبران کند. اگر این اتفاق رخ دهد ممکن است بایدن بتواند به پیروزی برسد. اگر این اتفاق رخ ندهد و او شکست بخورد، ترامپ به نسخه قبلی خود باز خواهد گشت.

ترامپ قائل به سیاست دولت اوباما در منطقه نبود

غلام‌زاده، گفت: دولت اوباما یک سیاست سه‌ضلعی را دنبال می‌کرد که براساس آن توازنی بین ایران، اسرائیل و اعراب برقرار شود. ترامپ قائل به این سیاست نبود و تلاش می‌کرد که روابط اعراب و رژیم صهیونیستی را مانند آنچه در پیمان آبراهام دیده می‌شود، برقرار کند.

وی اضافه کرد: ترامپ دنبال این بود که یکی از رئوس این سیاست سه‌ضلعی را به نفع سنگین شدن ترازو به سمت رژیم صهیونیستی حذف کند.

کارشناس مسائل آمریکا در پایان گفت: اگر بایدن نتواند به سیاست دو دولتی دست پیدا کند و در نتیجه شکست خورده و ترامپ سرکار بیاید، رئیس‌جمهور سابق آمریکا سیاست قبلی خود را ادامه خواهد داد. او با این شیوه سعی خواهد کرد تا فضای منطقه را به سمت متشنج شدن پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • عراق همچنان «خویشاوند» ایران / روابط تهران- بغداد در ۱۴۰۲
  • فیلیپین: ایران ۱۸ خدمه نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد
  • فیلیپین؛ ایران ۱۸ ملوان نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد
  • ادعای فیلیپین: ایران ۱۸ خدمه نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد
  • «ایران ۱۸ ملوان نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد»
  • حمله مجدد آمریکا و انگلیس به خاک یمن
  • ایران ۱۸ ملوان نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد | ماجرای سرقت نفت ایران توسط آمریکا
  • فیلیپین : ایران ۱۸ ملوان نفتکش سنت‌ نیکلاس را آزاد کرد
  • فیلیپین: ایران ۱۸ ملوان نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد