Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیدجواد ساداتی نژاد صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خبر نبض جامعه است، اظهار داشت: خبرنگاران نقش سازنده در جامعه دارند چراکه خبرنگاران افرادی هستند که می توانند مشکلات را منعکس و برای رفع آنان از مسئولان مربوطه مطالبه گری کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در سال جاری با وجود رادیو خبر در مناطق کاشان و آران و بیدگل تب و تاب ویژه ای ایجاد شده است، افزود: صدا و سیمای کاشان می تواند تحولی فوق العاده در این منطقه ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس تاکید کرد: زمانی که رسانه در اختیار داشته باشیم می توانیم مطالبات خود را از مسئولان بخواهیم چراکه هر مشکلی که پای آن به رسانه باز شود بارقه های امید برای رفع آن جوانه می زند و این مهم نشان دهنده تاثیر شگرف رسانه در رشد و پیشرفت یک منطقه است.

موضوع غدیر باید در کل جهان نشر دهیم

وی با بیان اینکه باید عید غدیر را در دنیا ترویج دهیم تا از برکت غدیر تمامی مردم جهان استفاده کنند، گفت: همانطور که انقلاب اسلامی ثمره غدیر است باید تلاش کنیم تا همگان از برکات انقلاب اسلامی بهره مند شوند زیرا معتقد هستیم عید غدیر منحصر به شیعیان نیست و به تمامی مسلمانان تعلق دارد.

وی ضمن اشاره به کودتای ۲۸ مرداد گفت: هر فردی در جهان به آمریکا اعتماد کرد سیلی خورد؛ کودتای ننگین ۲۸ مرداد ثمره اعتماد به آمریکا است و امروز نیز عهدکشی های پی در پی و بی سابقه پس از برجام نیز بار دیگر بر این موضوع صحه گذاشت.

تلاش برای راه اندازی پرواز کاشان به عتبات عالیات

ساداتی نژاد در بخش دیگری از صحبت های خود ضمن تاکید بر فعالیت فرودگاه کاشان اظهار داشت: مکاتباتی برای سفر عتبات عالیات از کاشان با وزارت کشور انجام شد و از آنجا که این سفر نیازمند تعیین مسیر هوایی و مصوبه هیئت دولت است، برای نخستین بار این مطالبه به هیئت دولت ارجاع اما در کمیسیون مربوطه رد شد و مجددا در تلاش هستیم با رفع نواقص این مطالبه مردمی نیز محقق شود.

وی ضمن اشاره به اخذ دستور وزیر راه به منظور واگذاری فرودگاه کاشان به سازمان هواپیمایی کشور افزود: از آنجا که تمامی امکانات موجود در فرودگاه کاشان متعلق به شهرداری کاشان نیست امکان این انتقال وجود ندارد اما تلاش ها در تحقق دستور وزیر همچنان ادامه دارد.

فناوری های موجود در صنعت کاشان متوسط به پایین است

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس کاشان را شهری مهاجرپذیر دانست و ابراز داشت: فناوری های موجود در صنعت کاشان متوسط به پایین است و این موضوع باعث می شود تا نیاز صنعت به کارگر در منطقه افزایش پیدا کند اما صنعت با فناوری بالا در این منطقه گسترش محسوسی نداشته و این موضوع موجب بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی ما می شود و بر همین اساس سعی شده است تا صنعت با فناوری بالا در این منطقه مستقر شود.

کد خبر 4696509

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی برجام روز خبرنگار قزوین بوشهر شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه ایلام عید سعید قربان یاسوج سانحه تصادف مجلس شورای اسلامی بیرجند خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و توسعه بخش کشاورزی

امیرحسین اقبالی کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت مشارکت مردم در بخش کشاورزی گفت: مشارکت مردم در بخش کشاورزی برای رشد و توسعه صنعت ضروری است. زمانی که افراد برای راه اندازی کسب و کار خود و سرمایه گذاری در تولیدات کشاورزی توانمند شوند، منجر به افزایش بهره وری، نوآوری و رشد اقتصادی می شود. با رفع موانع راه اندازی کسب و کار در صنعت دامپروری، افراد بیشتری برای ورود به این بخش تشویق می شوند و در موفقیت آن سهیم می شوند.

وی با اشاره به نقش محدودیت ها و حرایم بهداشتی در صنعت دامداری گفت: هدف سازمان دامپزشکی با اعمال محدودیت های بهداشتی برای ورود و فعالیت مشاغل در صنعت دامپروری، جلوگیری از شیوع بیماری ها و حفظ سلامت حیوانات است. با این حال، این محدودیت ها همچنین می تواند به عنوان یک مانع برای افرادی که می خواهند کسب و کار خود را در این بخش راه اندازی کنند، عمل کند.

این کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت اصلاح و کاهش حرایم بهداشتی گفت: این در حالی است که فناوری کنترل بیماری‌های دامی در جهان در سال‌های اخیر پیشرفت قابل‌توجهی داشته است و برای تسهیل در رشد بخش کشاورزی، همگامی با این پیشرفت‌ها برای ایران ضروری است و باید حرایم بهداشتی که چند ده سال بدون هیچ تغییری بوده است؛ با تکنولوژی روز به روز شود. با اصلاح و کاهش حرایم بهداشتی توسط سازمان دامپزشکی، می توانیم فضای مساعدتری را برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در صنعت دام ایجاد کنیم که نه تنها افراد بیشتری را تشویق می کند تا کسب و کار خود را در این بخش راه اندازی کنند، بلکه منجر به افزایش بهره وری، نوآوری و رشد اقتصادی می شود.

وی با اشاره به مزایای حذف محدودیت ها و حرایم بهداشتی گفت: حذف محدودیت ها و حرایم بهداشتی در صنعت دامداری مزایای متعددی دارد. اول از همه، به افراد بیشتری اجازه می دهد وارد این بخش شده و کسب و کار خود را راه اندازی کنند، که منجر به افزایش رقابت، نوآوری و سرمایه گذاری می شود. این در نهایت منجر به یک صنعت کشاورزی پویاتر و پر رونق می شود که به طور قابل توجهی به اقتصاد کشور کمک می کند. علاوه بر این، با اصلاح حرایم بهداشتی، به سمت پذیرش فناوری‌های مدرن برای کنترل بیماری‌های دامی، تضمین سلامت و ایمنی دام و در عین حال از رشد این بخش با کاهش موانع پیش روی تولید حرکت خواهیم کرد حمایت کند. از همین رو دولت با فراهم کردن فرصت‌های بیشتر برای کارآفرینی و سرمایه‌گذاری، می‌تواند به رشد اقتصادی، ایجاد شغل و کاهش فقر در مناطق روستایی کمک کند.

اقبالی  گفت: محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی اعمال‌شده از سوی سازمان دامپزشکی در ایران به‌عنوان مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و مانع رشد و توسعه بخش کشاورزی است. با اصلاح این محدودیت ها و اتخاذ فناوری های مدرن برای کنترل بیماری های دامی، دولت می تواند محیط مساعدتری را برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در این بخش ایجاد کند. حذف محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی، افراد را قادر می‌سازد تا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و توسعه دهند که منجر به افزایش بهره‌وری، نوآوری و رشد اقتصادی می‌شود. همچنین به ایران کمک می کند تا با پیشرفت های جهانی در فناوری کشاورزی همگام شود و رقابت خود را در بازار بین المللی حفظ کند و مشارکت مردم در جهش تولید را تسهیل کنند.

دیگر خبرها

  • فاضلاب و بیمارستان مطالبه جدی مردم مرودشت است
  • تردد روزانه بیش از هزار زائر از مرز خسروی
  • راه‌اندازی مرکز آموزش و فناوری غله و نان در خوزستان+فیلم
  • آغاز اجرای طرح تکمیل فاضلاب شهرستان کاشان
  • مطالبه بسطامی‌ها از دولت؛ تامین آب پایدار تا ثبت جهانی آثار تاریخی
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • راه اندازی کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان
  • بازدید نماینده ولی فقیه در کاشان از گروه موشکی ۸۴۰ ارتش
  • محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و توسعه بخش کشاورزی
  • ترکش‏ جنگ بر تن شرکت‌های گردشگری