Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@17:49:43 GMT

جای باستان شناسی در یزد خالی است

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۱۸۲۷۷

جای باستان شناسی در یزد خالی است

مدیر پایگاه پژوهشی شهر تاریخی یزد با اشاره به این که یزد، بهشت باستان‌شناسی است، گفت: جای باستان شناسی در یزد خالی است.

به گزارش ایسنا، «محسن عباسی هرفته» با اشاره به قدمت  ١٢ تا ١۵ هزار ساله برخی از آثار یافت شده در اطراف شهر یزد، گفت: یزد، بهشت باستان‌شناسی است و با توجه به باستان‌شناسی‌هایی که در شهرهای اصفهان، کاشان، کرمان، زاهدان، و خراسان صورت گرفته، تنها مکانی در این منطقه است که باستان شناسی در آن صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که شهریزد تنها یک باستان شناس دارد که گاهی از آن استفاده می‌شود، افزود: ایران دانشگاه باستان‌شناسی است و باستان‌شناسان برجسته و معروفی در سطح دنیا دارد و می‌تواند از این پتانسیل برای شهر یزد استفاده کند.

این مسئول اظهار کرد: شهر یزد حداقل به یک گروه ٣٠ نفره باستان‌ شناسان نیاز دارد تا در قالب طرح‌های دانشجویی در سطوح مختلف مثل پایان‌نامه، تغییرات و مرمت‌هایی که در مکان‌ها صورت می‌گیرد را مطالعه، بررسی و ثبت کند.

وی گفت: باستان‌شناسی شهری به شناخت آثار و بافت کهن کمک می‌کند تا با تعیین ساختار مکان و اشیا، قدمت، نحوه نگهداری و حفظ آن شهر مشخص شود.

مدیر پایگاه پژوهشی شهر تاریخی یزد ضمن درخواست استفاده از امکانات بین‌المللی در زمینه باستان‌شناسی شهری، افزود: با این عمل هم نیروهای داخلی در این زمینه آموزش می‌بینند و هم می‌توانیم باستان‌شناسی شهری را به نحوی در یزد آغاز کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهر یزد یزد شهر تاریخی یزد بهشت باستان شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان

مدیر مرکز مدیریت بحران کاشان محدودیت و تردد ناشی از بروز سیل در کاشان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

هادی کاشانی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به بارش باران و وقوع سیلاب در برخی معابر شهری کاشان، اظهار داشت: مدیریت بحران شهرستان کاشان بلافاصله فعال اقدامات پیشگیرانه از طریق دستگاه‌های خدماتی و امدادی صورت پذیرفت.

وی با بیان اینکه به دلیل آبگرفتگی برخی از معابر شهر کاشان تردد در آن محورها با برخی مشکلات روبه‌رو شده است، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته تردد در اکثر مناطق شهرستان کاشان بدون هیچ مشکلی صورت می‌پذیرد.

مدیر مرکز مدیریت بحران شهرستان کاشان با بیان اینکه در حال حاضر تردد در برخی نقاط شهری تا اطلاع ثانوی با محدودیت روبه‌رو است، ابراز داشت: محورهای جاده سلامت، محورهای منتهی به میدان حسن‌آباد و رسالت به کمربندی تا اطلاع ثانوی مسدود دست.

وی در بیان دیگر جزئیات محدودیت تردد معابر در شهر کاشان، گفت: محورهای بلوار الهیه محدوده میدان عسگریه به سمت بلوار امام رضا(ع) و بلوار باقرالعلوم از سمت باغ فین نیز تا اطلاع ثانوی مسدود است.

کاشانی‌نژاد تصریح کرد: از شهروندان درخواست داریم با توجه به محدودیت‌های تردد ناشی از وقوع سیلاب در کاشان محورهای جایگزین را برای تردد انتخاب کنند تا با مشکل روبه‌رو نشوند و از سوی دیگر نیز تمامی تلاش دستگاه‌های خدماتی برای آزادسازی محورهای مذکور به کار گرفته است.

سیلابی شدن معابر شهری کاشان + فیلم

وی با بیان اینکه پاکسازی محورهای روستایی نیز در دستور کار قرار دارد، تاکید کرد: پاکسازی روستاهای درگیر سیلاب شهرستان کاشان نظیر قهرود، جوینان، دره، یزدآباد و غیره نیز انجام شده و خدمت‌رسانی تا عادی شدن شرایط ادامه دارد.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • تهدید زوال باغ ملی گیاه‌شناسی بر اثر توسعه شهری نامتوازن
  • حکمت الله ملاصالحی مؤسس فلسفه باستان شناسی است
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان
  • الکترونیکی شدن نیمی از خدمات شهری در رشت
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند