Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهمنامه همکاری با محوریت رفع مشکلات فناورانه شرکت‌های زیرمجموعه اتاق بازرگانی تهران بین سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا عشوری، رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در نشستی که به‌منظور امضای تفاهم‌نامه همکاری بین این دو نهاد برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در دو حوزه انجام تحقیقات کاربردی و همچنین حمایت مؤثر از محققان و پژوهشگران، گفت: جشنواره خوارزمی به‌عنوان قدیمی‌ترین جشنواره علمی کشور، یکی از برنامه‌های هرساله سازمان است که با اضافه شدن جشنواره جوان خوارزمی محلی برای شناسایی استعدادها و شکوفایی آن‌ها فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این سازمان با راه‌اندازی یک مرکز رشد، بستری برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلفی چون هوافضا، نانو ایجاد کرده است، اظهار کرد: این شرکت‌ها که ازنظر علمی و فناوری ظرفیت بسیار بالایی دارند و بیش از ۲۰۰ فناوری را تجاری‌سازی و به بازار عرضه کرده‌اند.

دکتر عشوری با بیان این‌که پژوهش‌ها و تحقیقات انجام‌شده در این سازمان از جنس صنعت است، افزود: درواقع ما نزدیک‌ترین بخش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صنعت هستیم و می‌توانیم خدمات متنوعی در حوزه پژوهش به‌ویژه در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) به بنگاه‌های بخش خصوصی ارائه کنیم.

وی بابیان این‌که وظیفه و رسالت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی توسعه صنعت کشور و پیوند فناوری با صنعت است، ابزار امیدواری کرد که امضای تفاهم‌نامه با اتاق بازرگانی تهران سرآغاز فصل تازه‌ای از فعالیت‌های این سازمان و همکاری با بخش خصوصی کشور باشد.

بهمن عشقی، دبیر کل اتاق بازرگانی تهران نیز در این نشست با اشاره به فهم مشترکی که بین اتاق بازرگانی تهران و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی شکل‌گرفته است، گفت: تمامی تشکل‌های بخش خصوصی عمیقاً نیازمند توان فنی و دانش سازمان هستند. بنگاه‌های صنعتی بخش خصوصی نیاز دارند که با به‌روزرسانی و استفاده از فناوری‌های مدرن، قدرت رقابت خود را احیا و تقویت کنند. مشکلات امروز صنایع کشور صرفاً نتیجه تحریم نیست، بلکه بخش عمده‌ای از آن ناشی از کمبود دانش و فناوری روز است.

عشقی با تأکید بر این‌که همکاری اتاق بازرگانی تهران و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی می‌تواند فصل مشترکی از همکاری بخش خصوصی و دولت باشد، گفت: اتاق تعاملات زیادی با حاکمیت و دولت دارد که غالباً معطوف به مطالبات بخش خصوصی، نقد تصمیم‌ها و سیاست‌ها و مشکلات جاری است. اما همکاری با سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی رویکرد تازه‌ای در تعامل دوجانبه دولت و بخش خصوصی است که هم فرصت نفوذ سازمان به عمق صنعت کشور را فراهم می‌کند و هم فرصت بهره‌برداری بخش خصوصی از توان بالای پژوهشی و علمی سازمان را ممکن می‌کند.

وی افزود: دبیرخانه‌ای که برای توسعه همکاری‌های دو نهاد ایجاد شده است، باید دائم در حال ایجاد ایده‌های جدید باشد و بتواند سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی را به جولانگاه فعالان مشتاق بخش خصوصی و نمایندگان تشکل‌ها تبدیل کند.

دبیر کل اتاق تهران با توصیف تفاهم‌نامه دوجانبه به‌عنوان طلیعه همکاری‌های اتاق و سازمان، گفت: یکی از وظایف اصلی اتاق بازرگانی تهران، توانمندسازی اعضاست. سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی می‌تواند نقش مهمی در ایجاد و راه‌اندازی و هم‌چنین بهبود واحدهای تحقیق و توسعه در بنگاه‌ها عمل کند و دانش و آگاهی فعالان بخش خصوصی را به‌طورجدی بالا ببرد.

عشقی ادامه داد: این تفاهم‌نامه نباید صرفاً یک مبادله کاغذی باشد و طعم شیرین این همکاری باید در کام تشکل‌ها و اعضای اتاق تهران جلوه کند.

در ادامه مریم خزاعی، معاون بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران با اشاره به مذاکرات دوجانبه در مورد زمینه‌های موجود برای همکاری اتاق بازرگانی تهران و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران تأکید کرد: تلاش بر این بوده تا تفاهم‌نامه‌ای هدفمند تدوین شود که اهداف آن کاربردی و قابل اجرا باشد.

وی افزود: هدف اصلی این همکاری و این تفاهم‌نامه، ارائه خدمات پژوهشی و فناوری به اعضای اتاق بازرگانی تهران است که می‌تواند به صورت‌های مختلفی از خدمات آزمایشگاهی گرفته تا مشاوره در حوزه مالکیت معنوی و اعتبارسنجی متجلی شود.

خزاعی گفت: همکاری در زمینه عارضه‌یابی واحدهای صنعتی و خدماتی، شناسایی و اولویت‌بندی نیازهای فناورانه بنگاه‌ها، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی، ارزیابی و پایش توانمندی فناورانه شرکت‌های عضو اتاق، برگزاری تورهای فناورانه، همکاری در توسعه واحدهای تحقیق و توسعه، تسهیل حضور دانشجویان به‌عنوان کارآموز در واحدهای صنعتی و خدماتی، بهره‌برداری از امکانات و تجهیزات تحقیقاتی و آزمایشگاهی، همکاری در تدوین استانداردهای مورد نیاز بخش صنعت، حمایت از دانشجویان دکترای پژوهش‌محور از دیگر زمینه‌هایی است که در این تفاهم‌نامه دیده شده است.

وی عنوان کرد: یک دبیرخانه اجرایی مشترک متشکل از نمایندگان هر دو نهاد در اتاق تهران تشکیل می‌شود که در آن معاون نوآوری و تجاری‌سازی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و معاون بررسی‌های اقتصادی، مدیر امور تشکل‌ها و مسئولیت اجتماعی، معاون کسب‌وکار، مدیر موسسه آموزش و مدیر پژوهش‌ها و مطالعات اقتصادی اتاق تهران حضور دارند و گزارش پیشرفت همکاری‌های دوجانبه را هر سه ماه یک‌بار ارائه می‌کنند.

همکاری در زمینه راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مرجع استاندارد و مراکز آزمون تحقیقاتی با هدف ارتقای کیفیت محصولات صنایع استان تهران و خدمت‌رسانی به شرکت‌های فناور استان از زمینه‌های مورد توافق در این تفاهم‌نامه است.

در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری اتاق بازرگانی تهران و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی توسط بهمن عشقی و دکتر علیرضا عشوری امضا و تبادل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي ايران اتاق بازرگانی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد

رئیس اتاق بازرگانی صنایع و معان خراسان شمالی، گفت: پروازهای فرودگاه بجنورد برای حضور بازرگانان و علاقه‌مندان به نمایشگاه اکسپوی تهران به مدت ۵ روز چارتر شده و همه مردم می‌توانند از این شرایط استفاده کنند. - اخبار استانها -

مازیار زند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت:  اتاق بازرگانی خراسان شمالی برای تسهیل در رفت و آمد علاقه‌مندان به نمایشگاه  اکسپو تهران از روز شنبه 5 روز پروازهای بجنورد _تهران را چارتر کرد.

وی افزود: در مجموع 540 صندلی پرواز، توسط اتاق بازرگانی خراسان شمالی و همکاری شرکت مجری چارتر شده و متقاضیان می‌توانند از سایت یا دفاتر هواپیمایی بلیت تهیه کنند. این 5 پرواز جدا از 2 پرواز روتین هفتگی فرودگاه بجنورد است.

رئیس اتاق بازرگانی استان گفت: هواپیما از روز شنبه ابتدا از تهران به بجنورد سفر خواهد کرد و سپس از بجنورد به تهران پرواز خواهد داشت. ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی (اکسپو) روز شنبه 8 اردیبهشت‌ماه تا 12 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود.

زند با بیان اینکه اتاق بازرگانی بجنورد، به‌عنوان پارلمان بخش‌ خصوصی استان به‌منظور معرفی هر چه بهتر ظرفیت‌های اقتصادی و توانمندی‌های صادراتی استان خراسان شمالی، در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) شرکت می‌کند گفت: نمایشگاه ایران اکسپو 2024  که روزهای 8 تا 12 اردیبهشت سال جاری با حضور مدیران ارشد، صنعتگران و تجار و بازرگانان خارجی در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود یکی از مهمترین فرصت‌های پیش‌روی فضای اقتصادی کشور است تا با عرضه کردن محصولات صادرات غیرنفتی و معرفی زنجیره‌های ارزش صادرات‌محور ضمن ارائه مستقیم ظرفیت‌ها و چالش‌ها، اهمیت حضور خود در نقشه تجارت جهانی را نمایان کند. 

وی حوزه‌های تمرکز ششمین نمایشگاه ایران اکسپو 2024 شامل صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، تولیدات صنعتی، فرش دستبافت، صنایع دستی و گردشگری، دارو و تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی و صنعت پتروشیمی ذکر کرد. 

زند  افزود: اتاق بازرگانی بجنورد  با اتکا بر رویکرد نمایشگاه، پیشبرد و ارتقای مبادلات تجاری کشور از طریق ارائه محصولات با کیفیت صادراتی و شناخت نیاز بازارهای جهانی، تلاش خواهد کرد با زبانی ساده و با الگوبرداری از ساختار اکسپوها، گذشته، حال و چشم‌اندازهای آینده ظرفیت‌های ذاتی و فضای اقتصادی استان را به نمایش بگذارد. 

وی یادآور شد: اتاق بازرگانی بجنورد در این نمایشگاه که بیش از 3000 تاجر تاجر خارجی و 100 شرکت از کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی از آن بازدید می‌کنند، مساعی خود را متمرکز در معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، نمایش محصولات زنجیره‌های ارزش استان، معرفی سبد صادرات غیرنفتی استان، میزان تعامل با بخش خصوصی(G2B)، فرصت‌سازی برای تعاملات با بخش خصوصی(B2B)، امضای تفاهنامه‌های تجاری، مذاکرات تجاری و غیره خواهد کرد.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی