Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- روانشناس و مشاور خانواده از وضعیت حاکم شده بر تربیت کودکان و نوجوانان در جامعه و اعتیاد آن‌ها به فضای مجازی و بازی‌های اینترنتی انتقاد کرد. تاریخ انتشار: 12:29 - 28 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۲۷۳۲

نصرالله منصوری روانشناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با انتقاد از وضعیت حاکم شده بر تربیت کودکان و نوجوانان در جامعه، گفت: متاسفانه استفاده کودکان و نوجوانان از فضای مجازی و بازی‌های اینترنتی تبعات بسیاری برای مباحث تربیتی آن‌ها داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با ابراز تاسف از دامن زدن والدین به استفاده هر چه بیشتر کودکان از بازی‌های اینترنتی و فضای مجازی، افزود: پدر و مادر باید با در نظر گرفتن مسئولیت سنگین خود در تربیت فرزند نسبت به مدیریت رفتار‌ها اقدام کنند.


منصوری با بیان اینکه افراط و تفریط در مباحث تربیتی نسل جدید را با مشکل مواجه می‌کند، تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر تشویق‌ها و تنبیه‌ها حساب شده نیست از این رو مشکلات تربیتی در قشر کودک و نوجوان زیاد شده است.


این روانشناس و مشاور خانواده با تاکید بر اینکه افتراق و اختلاف والدین به سو استفاده فرزندان می‌انجامد، گفت: متاسفانه اکنون فرزندسالاری در جریان است و اگر پدر و مادر‌ها نتوانند منسجم رفتار کنند دود بی تربیتی این فرزند به چشم جامعه خواهد رفت.


وی با بیان اینکه اعتیاد نسل جدید و کودکان به فضای مجازی یا بازی‌های اینترنتی از اعتیاد والدین آن‌ها به این عرصه‌ها نشات می‌گیرد، افزود: والدین باید بدانند برای تربیت مناسب کودکان ابتدا باید خود الگو باشندو منابع مورد نیاز را فراهم کنند.


منصوری با تاکید بر اینکه والدین باید ایده پردازی کرده و برنامه‌های مناسب داشته باشند، تصریح کرد: فرزندان نباید از اشتباه کردن بترسند از این رو والدین باید فرصت آزمون و خطا را در اختیار کودک خود قرار دهند.


این روانشناس و مشاور خانواده با بیان اینکه متاسفانه شیوه تربیتی فرزندان در خانواده‌ها با افراط و تفریط همراه شده، گفت: دیده می‌شود برخی از کودکان تمام ساعت را مشغول تماشای تلویزیون یا بازی‌های اینترنتی هستند، اما برخی دیگر حتی از کوتاه‌ترین زمان ممکن نیز محروم شده اند.


وی با تاکید بر اینکه راهکار رهایی کودکان از اعتیاد به بازی‌های اینترنتی و فضای مجازی دخالت دادن آن‌ها در فعالیت‌های خلاقانه است، افزود: کودکان متناسب به سن باید در فرآیند کار دخالت داده شوند.


این روانشناس و مشاور خانواده یادآور شد: نقش رسانه‌ها در فرهنگ سازی و شناسایی معایب و مزایای فضای مجاری برای کودکان بسیار مهم است از این رو باید در راستای بهبود وضعیت تلاش کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کودکان فضای مجازی اینترنت خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۸۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حسین آبادی اظهار کرد: آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد، با هدف پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیاد آور و اطلاع رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارزار به مدت ۱۰ روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست آغاز شده است چرا که بیشترین آسیب‌های که فرزندان و جامعه ما از جمله اعتیاد با آن درگیر هستند بیشتر به دلیل عدم آموزش و آگاهی والدین است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی به اهداف عملیاتی و راهبرد این طرح اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد از اهداف عملیاتی این کارزار بوده و حساس سازی و آگاه سازی و اطلاع رسانی ۲ راهبرد مهم در اجرای این کارزار است.

حسین آبادی گفت: در این بازه زمانی سعی شده با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادارات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که «آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟» روبه رو شوند.

وی اظهار کرد: این طرح در تمام مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی اعم از مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها و ادارات استان مرکزی، عملیاتی خواهد شد.

حسین آبادی گفت: موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه و به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود تا از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداریم.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به شیوه تعامل مؤثر خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی افزود: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است.

کد خبر 6085590

دیگر خبرها

  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • وزیر بهداشت: برای سکوهای اینترنتی تحویل دارو کد رهگیری صادر می‌شود
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اصول مراقبت از دندان‌های شیری در کودکان
  • کودکتان را در گرداب بازی‌های رایانه‌ای رها نکنید
  • تربیت دینی در سایه‌سار حجاب
  • افراط و تفریط در حوزه حجاب باعث فاصله گرفتن مردم از تصمیم‌گیران می‌شود