Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا اقبال بهمنی در چهارمین جشنواره برترین‌های مساجد شهرستان سنندج و تکریم از خادمین و فعالین مساجد در مسجد صلاح‌الدین ایوبی، اظهار کرد: هزاران انسان روحانی و دین‌دار به خاطر دفاع از دین و حریم الهی خون پاکشان را فدا کردند.

وی اضافه کرد: استان کردستان شهدای روحانیون زیادی را تقدیم انقلاب کرده که بعد از ادای نماز در محراب به حکم دشمنان ناپاک به درجه رفیع شهادت رسیدند و خونشان بر زمین ریخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر مرکز بزرگ اسلامی سنندج به دیدگاه قرآن در مورد پایگاه دینی و اجتماعی مسجد گریزی زد و افزود: خادمین مساجد شامل نگاه رحمت الهی قرار گرفته چون این افتخار بزرگی است که نصیب هر انسانی نمی‌شود.

ماموستا بهمنی اظهار کرد: خداوند تا زمانی که کسی را دوست نداشته باشد و با نگاه رحمت به آن نگاه نخواهد کرد و به خانه خود دعوتش نمی‌کند.

وی با بیان اینکه کسانی که باعث عمران و آبادانی مادی و معنوی مسجد می‌شوند ایمان باطنی به خدا دارند، گفت: از ویژگی‌هایی انسان‌هایی که مورد رحمت خداوند قرار می‌گیرند پرداخت زکات، ادای نماز و خدمت به مردم است.

به گفته مدیرمرکز بزرگ اسلامی سنندج، هدف این گونه افراد فقط خداوند است و چون برای خدا گام بر می‌دارند از هیچ کسی ترسی ندارند.

ماموستا بهمنی با بیان اینکه خدمت در مسجد وظیفه پیامبران خدا بوده است، گفت: امروز این توفیقی برای خادمین مساجد است که در خدمت خانه خدا هستند و این نشانه ایمان و اعتقاد است.

وی به تاثیر مساجد هم گریزی زد و گفت: تنها چیزی که باعث شد هویت مسلمان با وجود تمام هجمه‌های دشمنان حفظ بماند پایگاه مساجد بوده است.


60 هزار مترمربع فضای مسجد در سنندج وجود دارد

مدیر مرکز بزرگ اسلامی سنندج با بیان اینکه 180 تا 200 مسجد در شهر سنندج وجود دارد، گفت: فضای این مساجد که در حدود 60 هزار مترمربع است بهترین ظرفیت و فضا برای عبادت مردم را فراهم کرده است.

ماموستا بهمنی اظهار کرد: این ظرفیتی است که روحانیون و ماموستائیان باید از آن برای تربیت و روشنگری و دعوت به سمت مسائل و ارزش‌های دینی بهره بگیرند.

وی با بیان اینکه تا قبل از انقلاب اسلامی تعدادی انگشت‌شمار و به صورت شخصی در بحث ساخت مساجد ورود پیدا می‌کردند، گفت: با پیروزی انقلاب مردم به این عرصه ورود پیدا کردند و به همین دلیل مساجد با نام بزرگان دین نام‌گذاری شده است.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی سنندج اظهار کرد: انقلاب اسلامی نقش مهم و کلیدی در احیا و ترویج فرهنگ احداث مساجد در کشور داشته است.

عده‌ای انگشت‌شمار در صدد ترویج تفکرات افراطی در مساجد هستند

وی با بیان اینکه این انتظار را از مسوولان و متولیان داریم که توجه بیشتری به مساجد و ارتقای آن داشته باشند، گفت: دو موضوع امروز مساجد ما را تهدید می‌کند اول اینکه برخی افراد معلوم‌الحال در حال ترویج تفکرات افراطی در جامعه هستند و دوم اینکه تهدیدات ناسیونالیستی به نوعی دنبال دور کردن جامعه به ویژه قشر جوان از ارزش‌های دینی و جذب آنها به سمت ضد ارزش‌هاست.

ظرفیت مساجد برای مقابله با هجمه‌های نرم دشمنان بکارگیری شود

ماموستا بهمنی اضافه کرد: برای مقابله با هجمه‌های نرم دشمنان این انتظار از هیئت امنای مساجد وجود دارد که در کنار ایجاد بستر برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی روشنگری و آگاهی‌بخشی زمینه ارتباط هرچه بیشتر با مدارس محلات را فراهم سازند.

وی افزود: استان کردستان در طول تاریخ همواره به لحاظ دیانت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده تا جایی‌که چراغ مساجد آن همیشه روشن بوده و تهدیدات دشمنان اسلام که در صدد تخریب مساجد هستند بی‌اثر خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام با دوچرخه

ادریس العلمی المارونی، پیرمرد ۶۵ ساله مارونی در سفری استثنایی که خود آن را سفری معنوی توصیف کرده از شهر فاس عازم  مکه مکرمه شده است.

او در این سفر با دوچرخه از  استانبول، قاهره و مدینه منوره نیز عبور و از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام در استانبول، قاهره و مدینه بازدید خواهد کرد.

او سفر خود را روز جمعه دوازدهم آوریل ( ۲۴ فروردین)، از شهر فاس آغاز کرد و عازم یک سفر استثنایی حج شد. 

ادریس این سفر را سفری معنوی می‌نامد و  قصد دارد تا در میان راه درازی که تا مکه پیش رو دارد از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام بازدید کند. وی سفر خود را از مسجد قرویین در فاس آغاز و در میانه راه از مساجدی مانند مسجد ایاصوفیه در استانبول، مساجد بزرگ شهر قاهره و مسجدالنبی در مدینه، بازدید خواهد کرد.

مارونی پیش‌تر سفرهای زیادی را با دوچرخه انجام داده اما این سفر بسیار خاص است و او قصد دارد تا شکوه، عظمت و ایمان ژرفی را که در آثار عظیم و مقدس اسلامی تجلی یافته، کشف کند.  

این سفر با عنوان «بین چرخ و مناره‌ها» از سوی چندین مؤسسه مراکشی پشتیبانی می‌شود و هدف از آن ترویج ارزش‌های مدارا و تسامح اسلامی است.  

این سفر از شهر فاس مراکش آغاز می‌شود که دارای نمادهای معنوی بسیاری از جمله مسجد بزرگ قرویین است، سپس با عبور از شهرهایی مانند شفشاون مشهور به شهر کبود، استانبول، قاهره و  مدینه در نهایت به مکه ختم می‌شود.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • مرکز تخصصی تئاتر مساجد در مازندران رونمایی شد
  • مساجد خاستگاه فرهنگ و هنر اسلامی هستند
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • علما نقش‌آفرینان کلیدی در تمدن نوین اسلامی و تحقق عدالت اجتماعی
  • بازدید از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام با دوچرخه
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است
  • تاثیر استفاده از هنر در غنی سازی فرهنگ اسلامی
  • کانون‌های فرهنگی‌ مساجد در غنی‌سازی فرهنگ‌ اسلامی اثرگذار هستند