Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات عالی اندیشه‌ورزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه فساد اقتصادی کنونی با وضعیت قبل از انقلاب قابل قیاس نیست، اظهار کرد: ولی جوانان شاهد آن زمان نبودند و ما هم توان بیان هنرمندانه اتفاقات قبل از انقلاب را نداریم.

به گزارش ایسنا، علیرضا افشار، رییس هیات عالی اندیشه ورزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست بررسی حقوقی بیانیه گام دوم انقلاب رهبری که توسط سازمان بسیج حقوقدانان برگزار شد گفت: ما تاکید داریم مطالعات در این زمینه رویکرد عملی داشته باشد، امیدواریم دستگاه قضا به این مهم اهتمام ورزد چرا که بیشتر فعالیت ما برای کمک به قوه قضاییه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیانیه گام دوم انقلاب اگرچه متن کوتاهی است ولی کامل و جامع است، در بخش اول بیانیه گام دوم به شرایط ٤٠ ساله اول پرداخته می‌شود، دستاوردهایی که در این ٤٠ سال داشتیم گاهی زیر سوال می‌رود و گاهی ما هم با دشمن همنوایی می‌کنیم گاهی به دلیل دلسوزی یا آرمان خواهی و یا با دلایل مختلف اینکار انجام می‌شود، توجه به وضع موجود بدون در نظر گرفتن دستاوردهای ٤٠ ساله ظلم است.

افشار بیان کرد: برای مثال فساد اقتصادی با وضعیت قبل از انقلاب قابل قیاس نیست، گاهی انسان فراموش می کند. جوان‌ها که آن دوران ستمشاهی را ندیدند ما هم زبان هنرمندانه برای بیان آن دوران را نداریم  و دشمن هم با هنر این موضوع را تحریف می کند.

وی ادامه داد: عدالت خواهی موضوع مهم  دیگری در این حوزه است که تا امروز به عنوان مطالبه‌ای عمومی در همه جا مورد نظر است، کاهش فاصله میان بایدها و واقیعت‌ها به عنوان مطالبه از سوی مقام معظم رهبری مطرح می شود، امید ایشان در این حوزه به نسل جوان است، همواره تاکید داشتند این موضوع به معنی کنار گذاشتن پیشکسوتان نیست؛ چرا که نباید افراط و تفریط داشته باشیم؛ این موضوع اخیرا در برخی نهادها مانند سپاه احساس می‌شود که موجب از دست دادن سرمایه‌ها خواهد بود.

افشار تصریح کرد: باید در حوزه حقوقی بررسی کنیم که چگونه می شود هم رویکرد جوان گرایی را پایه ریزی کنیم و هم از تجارب پیشکسوتان بی بهره نباشیم، قبل از رسیدن افراد به بازنشستگی باید افراد جوان را پرورش دهیم و باید از قبل در این خصوص برنامه ریزی کرد، در برخی حوزه‌ها می توان از افراد بازنشسته به عنوان مشاور بهره بجوییم.

وی اشاره کرد: در تمام موفقیت‌هایی که حضرت آقا در این بیانیه مورد اشاره قرار دادند بی شک دستگاه قضا دارای نقش مهمی بوده است که متاسفانه در این خصوص تا به امروز به خوبی اطلاع رسانی نشده است، برای مثال اکنون امنیت کردستان نسبت به بسیاری دیگر از مناطق بیشتر است؛ این خود به دلیل برخورد قاطع دستگاه قضا است، نباید به دلیل وجود ٤ نفر فرد فاسد تمام این دستاوردها را نادیده گرفت.

افشار گفت: در توصیه‌های ایشان در این بیانیه محورهای مختلفی مورد اشاره قرار دارد، در حوزه معنویت و رویکرد جهادی در کشور باید توجه لازم را داشته باشیم، در این حوزه موضوع مهم مورد توجه بحث جنگ نرم است، برای مثال این مهم است که در مقابله با حوزه‌ای مانند فساد و فحشا آرایش مناسبی داشته باشیم، موضوع مهم در این خصوص این است که اگر در حوزه‌ای توان عمل کردن نداریم آن را به قانون تبدیل نکنیم برای مثال اگر نمی توانیم با پدیده ای مانند ماهواره برخورد کنیم آن را به قانون تبدیل نکنیم، در خصوص جرائم اجتماعی و اخلاقی اخیرا قانونی را مورد توجه قرار دادیم که بتوانیم با توجه به امکانات موجود با تخلفات و جرائم برخورد کنیم.

وی عنوان کرد: موضوع مهم دیگر در این بیانیه برطرف کردن قوانین دست و پا گیر است، این موضوع مسئله ای حقوقی است، در شرایطی که مشکلات اقتصادی جامعه را رنج می‌دهد باید به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشیم.

افشار گفت: نقش بسیج برای انعکاس تخلفات در حوزه فساد خیلی بیشتر از آن است که اکنون در حال رخ دادن است، بستری ایجاد شده که بسیج بتواند در خصوص گرانفروشی و احتکار  به سازمان تعزیرات حکومتی کمک کند، رویکرد امام هم همین بود که  مشارکت مردم به صورت نهادینه و سازمان دهی شده مشکلات کشور را رفع کند. اگرچه این نهاد ها مانند کمیته امام در مقابل بهزیستی به معنی موازی بودن نیستند، بلکه با هدف هدفمند کردن مشارکت مردم در آن حوزه است.

رییس هیات عالی اندیشه‌ورزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: متاسفانه این نهادها یا منحل شدند یا منحرف یا  ملحق شدند که خدا را شکر در این حوزه بسیج رویکرد خوبی داشته، ولی در بخش های دیگر نتوانستیم موفق باشیم. برای مثال نهضت سوادآموزی به یک سازمان دولتی تبدیل شد و مشارکت مردمی را از دست داد.

وی اضافه کرد: در عرصه سیاسی هم مشارکت مردم را عمدتا در انتخابات شاهد هستیم. اگرچه این موضوع مهمی است که بصیرت افزایی مردم را اشاره دارد، اما آنچه باعث تقویت این عرصه شده حضور مردم در صحنه است. مانند راهپیمایی‌های روز قدس،٢٢ بهمن و ٩ دی. اخلاق سیاسی موضوع بسیار مهم این عرصه است. برای مثال اخلاق انتخاباتی برای کاندیدا امر مهمی است که باید در این حوزه مورد اهتمام باشد، وقتی افراد صورت هم را چنگ می زنند باید توجه کنیم که این اخلاق اسلامی نیست. وقتی ما منشور اخلاق را در این حوزه تدوین کردیم تاکید داشتیم که ضمانت اجرای آن افکار عمومی باشد، به هرجهت موضوع دارای اولویت در حوزه انتخابات برخورد با مجرمین و متخلفین انتخاباتی است، باید برای سلامت کار سیاسی تلاش کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جوان گرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۹۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی رسالت جهانی دارد/تربیت جوانان خداجوی آخر زمانی

به گزارش خبرنگار مهر، سردار تقی رضایار ظهر سه شنبه در ویژه برنامه اردیبهشت مقاومت و سالروز تأسیس سپاه در شهرستان سوادکوه با اشاره به این مراسم به مناسبت سالروز تأسیس سپاه، شهادت سردار حجازی و سردار زاهدی و همرزمانش و آیت الله سلیمانی، نقطه مشترک تمامی اینها را تقدیر الهی دانست و گفت: کشور و مردم ایران اعتقادشان بر این است که یک رسالت جهانی دارند.

رئیس سازمان بسیج پیشکسوتان کشور با اذعان بر اینکه این رسالت جهانی با انقلاب اسلامی ساختارمند شده است، افزود: در سال ۶۰، یک روز پیش از تصویب اساسنامه سپاه در مجلس، ما جمعی از فرماندهان به نزد رئیس مجلس، رئیس شورای نگهبان و رئیس قائم مقام رهبری آن زمان رفتیم و درخواستمان بر این بود که بعد از نام سپاه کلمه ایران نیاید بلکه انقلاب اسلامی آورده شود؛ چراکه نگرش ما بر یک تکلیف آخرالزمانی بوده است.

وی با بیان اینکه تعداد کشورهای شیعه در ۵۶ کشور اسلامی در اقلیت است، خاطرنشان کرد: اما اکنون مردم ایران به‌عنوان یک کشور شیعه جایگاه ممتازی را در بحث اعتقادی تفکر مهدوی و جهانی پیدا کرده و هدف امام راحل از انقلاب نه فقط مباحث عمرانی و رفاهی بلکه بیشتر مبنی بر این بوده که در یک نگاه راهبردی، انقلاب اسلامی یک مشیت راهبردی است که مشخص می‌کند مردم ایران در آخرالزمان در کدام سمت باشند.

این مسئول با اشاره به تألیف کتاب‌های متعدد دانشمندان غربی در حوزه آخرالزمان، چکیده آنها را در رابطه با پایان تاریخ در دنیا و درگیری دو اعتقاد، مکتب و فرهنگ برشمرد که یکی از آنها فرهنگ اسلامی و دیگری فرهنگ لیبرال دموکراسی است.

وی در ادامه با تأکید اینکه خاستگاه بخش اسلامی کشور ایران است، گفت: دشمن از روز اول با پیروزی انقلاب اسلامی این امر را دریافت و عطف این دیدگاه تحمیل جنگ و تحریم و ترور به کشور ما در طی این چهل و اندی سال است.

پرورش جوانان خداجوی بسیجی فتح الفتوح حضرت امام راحل بوده است

سردار رضایار با اذعان بر اینکه امام راحل با این تفکر، بسیج را شکل داده است، با اشاره به سخن رهبری مبنی بر اینکه فتح الفتوح امام راحل پرورش جوانان خداجوی بسیجی بوده است، افزود: پرورش انسان‌ها برای آخر الزمان و تحول عمیق معنوی در نسلی که امام پرورش داده است، جبهه‌ای را در داخل کشور شکل داد که به تهدیدها و توطئه‌ها پاسخ داد و توسعه را به ارمغان آورد و در بحث عمق بخشی خارجی نیز، امروز کف خیابان کل دنیا هم‌راستای ما شده است.

وی با بیان اینکه در نبرد پایان تاریخ، یک طرف جبهه مسلمانان است که هسته مرکزی آن شیعیان ایران هستند، تصریح کرد: چشم امید محرومان و مستضعفان جهان به این نقطه و چشم امید از امام راحل به مقام معظم رهبری است.

مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان کشور به تغییر ساختار سپاه پس از جنگ توسط حضرت آقا و تشکیل نیروی قدس اشاره کرد و افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷، جمهوری اسلامی را در ۱۲ فروردین ۵۸ شکل دادیم و در طی این چهل و اندی سال نگاه ما به اسلام یک نگاه تمدنی بوده است.

وی با اشاره به اینکه با این نگاه تمدنی به اسلام، جایگاه ما در دنیا به این عظمت رسیده است، گفت: در طوفان الاقصی ظرف چهار ساعت کاری کرده‌ایم که کل کشورهای عربی در ۷۰ سال چنین نکردند؛ سنگ در دست جوانان فلسطینی به پهباد رسیده است، در ۱۶ رشته استراتژیک دنیا جزو باشگاه‌های دهگانه و پانزده‌گانه هستیم و با وجود مشکل معیشتی اما در میان بیش از ۲۰۰ کشور دنیا در رتبه هفدهم قرار داریم.

سردار رضایار در رابطه با تکلیف اخرالزمانی و با بیان اینکه قله ما حضرت امام و اکنون مقام معظم رهبری است، بر اولویت تربیت انسانی تأکید و خاطرنشان کرد: وظیفه ما در بسیج، امت‌سازی برای امام است و ما پیشکسوتان باید به دنبال خواص امت باشیم و وظیفه دولت‌سازی نیز بر عهده بسیج اقتشار است.

کد خبر 6086444

دیگر خبرها

  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • تصویب و تکمیل اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • افشاگری جنجالی مهناز افشار از ازدواج‌ها و روابط قبل از ازدواجش با رامین + ویدئو
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • قهرمانان واقعی شهدا هستند
  • ایران اسلامی رسالت جهانی دارد/تربیت جوانان خداجوی آخر زمانی