Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@22:16:25 GMT

کشمکش هند و موزه‌های آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۰۰۵۸

کشمکش هند و موزه‌های آمریکا

به گزارش نیویورک‌تایمز، پس از آن‌که چندی پیش دو اثر باستانی هندی قاچاق‌شده توسط یکی از بزرگ‌ترین باند‌های قاچاق آثار باستانی جهان با همکاری مقامات ایالات متحده و بریتانیا به هند بازگردانده شد، مقام‌های هندی از موزه متروپولیتن نیویورک که از سه دهه پیش تا کنون خانه تعداد قابل توجهی از آثار باستانی هند است می‌خواهند تا از منشا آثار خود و قاچاق نبودن آن‌ها مطمئن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داستان از جایی شروع شد که چندی پیش یک دلال آثار باستانی و هنری به نام «کاپور» به جرم خرید و فروش غیرقانونی آثار باستانی و سرپرست یکی از بزرگ‌ترین باند‌های قاچاق آثار باستانی توسط مقامات ایالات متحده دستگیر و به عنوان متهم شناخته شد. مقامات ایالات متحده معتقدند ارزش تمام آثار خرید و فروش‌شده توسط «کاپور» در ۳۰ سال اخیر ۱۴۶ میلیون دلار بوده است.

مقام‌های هندی معتقدند از سال ۱۹۹۰ تاکنون، حدود ۱۵ اثر باستانی هندی از طریق باند بزرگ قاچاق آثار باستانی «کاپور» به طور غیرمستقیم به موزه متروپولیتن نیویورک فروخته شده است. اما موزه متروپولیتن نیوریوک تنها موزه‌ای نیست که اتهام نگهداری از آثار باستانی قاچاق‌شده متوجه اوست؛ مقام‌های هندی مدعی هستند تعداد بسیار زیادی از آثار باستانی و هنری هند در سال‌های فعالیت باند‌های بزرگ قاچاق آثار باستانی به ده‌ها موزه آمریکایی فروخته شده است.

تب بررسی آثار باستانی هند در موزه‌های مختلف زمانی آغاز شد که مقام‌های هند پس از انجام تحقیقاتی به این نتیجه رسیدند که ده‌ها هزار اثر باستانی نادر و ازرشمند هندی در ۵۰ سال اخیر توسط قاچاقچیان مختلف از این کشور خارج شده‌اند.

با توجه به تحقیقات مقام‌های هند، اولین مجموعه آثاری که توسط باند «کاپور» به موزه متروپولیتن نیویورک منتقل شده شامل تعدادی مجسمه تراکوتا متعلق به قرن اول میلادی با تصویر الهه طبیعت بوده است. آخرین اثری که توسط این باند به موزه متروپولیتن نیویورک فروخته شده نیز به سال ۲۰۱۵ بازمی‌گردد.

با این حال موزه متروپولیتن معتقد است، تاریخچه هیچ‌یک از آثار مجموعه هندی این موزه به فردی که با «کاپور» ارتباط داشته باشد، بازنمی‌گردد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هند آمریکا موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۰۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل

تعداد بازدید : 3 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 22 حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل که در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به کنسول گری ایران در سوریه انجام شد، با تحلیل موجی از نظامیان ارشد کشورهای مختلف درباره تبعات نظامی و امنیتی‌اش همراه شده است. در همین راستا ژنرال جی دی بکشی سرلشکر ارتش هند به تحلیل و ارزیابی این حمله پرداخته که با زیرنویس فارسی می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • روایت ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  •  آژیر قرمز در اصفهان/ فرونشست به آثار باستانی هم رسید+ عکس
  • مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی، دیگر دانشگاه‌ها را به تقلید از ما واداشته است
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • طرز پخت چلو مرغ توسط یک پدربزرگ‌ هندی (فیلم)
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود