Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@05:33:03 GMT

امدادرسانی ۴۰ هزار داوطلب هلال احمر در سیل کشور

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۰۴۰۴

امدادرسانی ۴۰ هزار داوطلب هلال احمر در سیل کشور

محمد نصیری ظهر دوشنبه در آیین تجلیل از خادمین سیل گلستان تعداد دوطلبانی که با جمعیت هلال احمر همکاری دارند را  حدود ۲ میلیون نفر اعلام کرد و گفت : فعالیت‌های عام المنفعه مانند مراحل جمع آوری، بسته بندی و توزیع اقلام، خدمات مددکاری، مشاوره و خدمات روانشناختی و پزشکی با استفاده از نیروهای داوطلب صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی امدادرسانی به سیل زدگان گلستان را  سرآغاز حضور داوطلبان جمعیت هلال احمر در خدمت رسانی به سیلاب اخیر کشور دانست و از حضور موثر و چشمگیر آنان تقدیر کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان هم در این مراسم گفت : داوطلبان جمعیت هلال احمر گلستان در خدمت رسانی به مردم سیل زده استان پیشرو و جلوتر از مسوولان به امدادرسانی پرداختند.

عبدالرضا چراغعلی اظهار داشت: حضور شبانه روزی و مستمر داوطلبان در کنار مردم  سبب شد تا با وجود ماندگاری طولانی مدت سیل، حواشی و نارضایتی از رسیدگی به آسیب دیدگان این بلای طبیعی به حداقل ممکن برسد.

وی وجود داوطلبان هلال احمر در گلستان را ظرفیتی موثر و کارآمد دانست و گفت : برنامه ریزی برای ساماندهی مطلوب و بهره مندی حداکثری از منابع انسانی در کاهش و مدیریت بلاهای طبیعی موثر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان نیز در این مراسم گفت : ۱۰ هزار و ۴۸۴ امدادگر و نجاتگر جمعیت هلال احمر در مدت زمان وقوع سیل به آسیب دیدگان خدمت رسانی کردند.

 محمدعلی هروی بیان کرد: مردم ایران ۴۱۰ میلیارد ریال به سیل زدگان گلستانی کمک کردند و نقش زیادی در رفع آلام و مصیبت های سیل زدگان ایفا کردند.

 در پایان این مراسم از فعالان و امدادرسانان دوطلب در سیل گلستان تجلیل شد.

به گزارش ایرنا سیل نوروز ۹۸ در گلستان علاوه بر وارد کردن خسارت گسترده به زیرساخت ها، جاده ها، صنایع و راه آهن، مناطق مسکونی، کشاورزی و دیگر بخش هایی زیربنایی جان ۱۱ نفر را نیز گرفت. 

بر اثر سیل گلستان شهرهای آق قلا و گمیشان تا مدتها غرقاب بود بطوریکه ارتفاع آب در برخی خانه های مسکونی از دو متر هم بیشتر شد.
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر مناطق سیل زده گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۰۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۹۰۰۰ خانوار در سیستان و بلوچستان | نیرو‌های هلال احمر در حالت آماده باش

 به گزارش جام جم آنلاین، محمد مهدی سجادی درباره آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده عنوان کرد: شرایط اکنون در این مناطق نرمال است و امدادرسانی در مناطق سیل زده ادامه دارد.

وی درباره اینکه تاکنون به چند خانوار امداد رسانی شده است؟ بیان کرد: تاکنون بحث ارزیابی و امداد رسانی ۲۴۲ روستا انجام شده و می‌توان گفته به ۹۱۷۰ خانوار در مناطق سیل‌زده امداد رسانی شده است.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان درباره اینکه آیا روستایی باقیمانده که امدادرسانی به آن صورت نگرفته باشد؟ نیز بیان کرد: چند روستای محدود باقیمانده که از طریق بالگرد‌های هلال احمر بحث امدادرسانی و رساندن مواد غذایی و پتو به آن‌ها انجام می‌شود.

سجادی یادآور شد: در برخی مناطق در حریم رودخانه‌ها خانه سازی شده است و برای برطرف شدن کامل مشکلات آن‌ها باید سطح آب پایین بیاید.

 وی با اشاره به اینکه تا به امروز برای کمک رسانی به مناطق سیل زده ۱۸۴ سورتی پرواز انجام شده است، گفت: امدادرسانی به ۴۵ روستا به کمک بالگرد‌های هلال احمر انجام شده است.



مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ادامه داد: ۶۶۳ چادر، ۴۵۰۰ تخته پتو، ۲۷۵۰ موکت و ۹۰۰۰ سبد غذایی بین اهالی مناطق سیل‌زده توزیع شده است.
به گفته سجادی ۶۱ نفر نیز از ابتدای حادثه سیلاب تاکنون از سوی امدادگران جمعیت هلال احمر نجات داده شده‌اند.

‌وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر با بخشداران، دهیاران و فرمانداران در ارتباط است، عنوان کرد: اگر درخواستی از سوی آن‌ها اعلام شود هلال احمر وارد عمل خواهد شد.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان درباره اینکه شهروندان برای کمک بهتر است چه اقلامی تهیه کنند؟ نیز توضیح داد: بحث مدیریت بحران در منطقه فعال است و گروه‌های جهادی، سپاه پاسداران و ستاد اجرایی فرمان امام نیز در این خصوص فعال شده‌اند. با این حال اگر شهروندان قصد کمک دارند می‌توانند با تامین اقلامی مانند کنسرو، روغن، ماکارونی، رب، روغن و برنج بخشی از نیاز‌های مردم آسیب دیده را تامین کنند.

سجادی درباره اینکه آیا احتمال تکرار خطر و سیلاب تا پایان هفته وجود دارد؟ نیز بیان کرد: احتمال صدور هشدار با سطح زرد وجود دارد، اما هنوز هیچ چیزی قطعی نشده است، با این حال جمعیت هلال احمر در حالت آماده باش قرار دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در پاسخ به این پرسش که آیا در مناطق سیل زده بحث آلودگی منابع آب مطرح است؟ نیز عنوان کرد: بحث کلرزنی و تصفیه آب از سوی نهاد‌های مسئول در حال انجام است. در این بین مسئله کدورت آب مطرح است که این مشکل نیز در حال برطرف شدن است و البته توزیع آب معدنی نیز در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • ۱۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتگی / امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر به بیش از ۱۳۰۰ نفر
  • امدادرسانی به ۲۸ خانواده سیل‌زده گلستانی
  • امدادرسانی هلال‌احمر گلستان به ۱۱۲ نفر در مناطق تحت تاثیر آبگرفتگی
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • امدادرسانی هلال‌احمر به مناطق متاثر از سیل و آب‌گرفتگی در اصفهان + عکس و فیلم
  • وقوع سیل در کاشان/ امدادرسانی در نائین و آران و بیدگل ادامه دارد
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • امدادرسانی ۵ ساعته به حادثه تصادف در جاده طبس/۸ نفر مصدوم شدند
  • امدادرسانی به ۹۰۰۰ خانوار در سیستان و بلوچستان | نیرو‌های هلال احمر در حالت آماده باش