Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، ونوسعامری، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد گفت: منطقه سه که ۲۹ درصد جمعیت آن را کودکان تشکیل می‌دهند به عنوان پایلوت در جهت پیاده سازی اصول مربوط به شهر دوستدار کودک معرفی شده است.

عامری با اشاره به برنامه‌های نهاد‌های مرتبط در بحث شهر دوستدار کودک افزود: از نهاد‌های مرتبط دعوت می‌کنیم تا با برنامه ریزی مناسب، برنامه‌های مشترک با محوریت شهرداری در زمینه کودک تنظیم شود و هر نهاد در صورت تمایل، سهم خود را در زمینه مشخص و انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او دامه داد: اگر بتوانیم فضاسازی شهر و رنگ آمیزی و طراحی‌های آن را با نظر مورد علاقه کودکان اعمال کنیم و شهرداری در راستای استعداد یابی کودکان فعالیت کند موثر خواهد بود و باید به صورت خاص شهرداری به این موضوع توجه کند و برای شهر‌های دیگر الگو شویم.

اختصاص اتوبوس برای راه اندازی کتابخانه سیار جهت ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی و کمک به رشد سرانه مطالعه مردم برای محلات و همچنین بررسی شرح وظایف دستگاه‌ها و ادارات بر ساماندهی اشتغال اتباع خارجی استان از دیگر برنامه‌های کمیسیون فرهنگی بود.

انتهای پیام/ص

منطقه سه شهرداری یزد پایلوت شهر دوستدار کودک می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کودک و نوجوان شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۰۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری در حوزه تفریحات کودک

یکی از حوزه‌های سرمایه گذاری که ظرفیت بسیار خوبی برای سودآوری دارد، ولی در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته، تفریحات و سرگرمی کودکان است. سرمایه گذاری در این حوزه نه ‌تنها در کوتاه مدت به بازدهی ایده آل می‌رسد، بلکه ریسک مالی کمی هم دارد. اگر می‌خواهید با این سرمایه گذاری جذاب و مسیرهای ورود به آن آشنا شوید، حتماً تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

جذابیت‌های سرمایه گذاری در صنعت تفریحات کودکان

صنعت تفریحات کودکان از سال 2012 تا 2022 به ‌سرعت رشد کرده و متحول شده ‌است. میانگین سودآوری این صنعت تا سال 2022 در حدود سالانه 11.5 میلیارد دلار گزارش شده ‌است. ولی این رقم در سال 2023 به 30.7 درصد رسید و پیش بینی می‌شود که تا انتهای سال 2024 تا 46 درصد برسد.

این موضوع دلیل بسیار محکمی برای تبدیل شدن کسب و کارهای سرگرمی خانوادگی به یک فرنچایز بسیار سودمند و افزایش تقاضا برای خرید وسایل خانه بازی حتی در مراکز خرید برند معروف و محبوب است. اما چند جنبه دیگر هم وجود دارد که این صنعت را جذاب‌تر کرده است:

✓ امکان راه اندازی با سرمایه اولیه کم

سرمایه اولیه مورد نیاز برای ورود به صنعت تفریح و سرگرمی کودکان در مقایسه با سایر کسب و کارها کمتر است. به‌ عنوان مثال، سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی یک خانه بازی 100 میلیون تومان و فضای مورد نیاز در حدود 50 مترمربع است. فقط کافی است این فضا در موقعیت مکانی مناسبی قرار داشته ‌باشد تا شما خیلی سریع به مرحله درآمدزایی برسید.

✓ ریسک بسیار پایین سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در حوزه تفریحات و سرگرمی کودکان مخصوصاً در کشور ما ریسک شکست بسیار کمی دارد. چون سرمایه اولیه‌ای که برای شروع به کار نیاز دارید بسیار کم است و اگر لوکیشن راه اندازی خانه بازی یا شهر بازی را درست انتخاب کرده باشید، صددرصد موفق خواهید شد. در واقع انتخاب درست موقعیت مکانی است که برای موفقیت اولیه در این حوزه حرف اول را می‌زند.

✓ رسیدن به درآمد از همان ماه‌های ابتدای فعالیت

برخلاف بسیاری از کسب و کارها که باید حداقل 6 ماه روی برندینگ و تبلیغات خود کار کنند تا به درآمدزایی برسند، حوزه تفریحات و سرگرمی کودکان از همان ماه‌های ابتدای شروع به کار به درآمدزایی می‌رسد. فقط کافی است که ساکنین یک محله از راه اندازی خانه بازی یا شهربازی در نزدیکی خانه هایشان باخبر شوند تا درآمدزایی شما شروع شود.

✓ عدم نیاز به نیروی کار ماهر و متخصص

یکی از جذابیت‌های سرمایه گذاری در این حوزه، عدم نیاز به نیروی کار متخصص و ماهر است. وقتی یک مهد کودک تأسیس می‌کنید، باید دکتر روانشناس، پزشک عمومی، مربی آموزش ‌دیده، آشپز و... را دور هم جمع کنید که طبیعتاً هزینه‌های حقوق و دستمزد بالایی دارد.

در مقابل، وقتی یک خانه بازی تأسیس می‌کنید، فقط به چند اپراتور نیاز دارید که با یک آموزش کوتاه با وسایل بازی آشنا شوند. وسایل خانه بازی شامل تاب و سرسره پارکی، ترامپولین، سافت پلی گراند، الاکلنگ، استخر توپ، خانه مشاغل و وسایل بازی ساده‌ای است که کار کردن با آنها نیاز به تخصص خاصی ندارد.

✓ قیمت مناسب لوازم و وسایل بازی کودکان

وسایلی که برای ایمن سازی فضای بازی لازم دارید و وسایل بازی که برای تجهیز فضا باید خریداری کنید، قیمت مناسبی دارند. شرکت بازی سازان یکی از متخصصین این حوزه است که صفر تا صد تجهیزات و وسایل بازی مورد نیاز را با ضمانت کیفیت و قیمت مناسب در اختیار شما قرار می‌دهد.

✓ هزینه‌های تعمیرات، نگهداری و پشتیبانی بسیار کم

وسایل و تجهیزات بازی کودکان معمولاً با بهترین متریال ساخته می‌شوند و در صورت بروز مشکل یا آسیب توسط شرکت‌های تأمین کننده سرویس می‌شوند. ولی برخلاف وسایل بازی برقی، هزینه‌های سرویس و نگهداری بسیار کمی دارند.

✓ عدم نیاز به دریافت مجوز از ارگان‌های دولتی

فعالیت در حوزه تفریحات کودکان به‌جز راه اندازی مهد کودک و شهربازی، نیاز به اخذ مجوز ندارد. به‌ عنوان مثال اگر هدف شما تأسیس خانه بازی باشد، نیاز نیست از اداره‌های دولتی مجوز اخذ کنید. چون بدون مجوز هم می‌توانید فعالیت کاری خود را شروع کنید.

در بخش بعدی بهترین کسب و کارهایی حوزه کودکان که می‌توانید با سرمایه کم و حداقل ریسک شروع کنید، به شما معرفی خواهیم کرد.

بهترین کسب و کارهای تفریحات و سرگرمی کودکان

در بخش قبلی درباره جذابیت‌ها و مزایای سرمایه گذاری در صنعت تفریحات و سرگرمی کودکان صحبت کردیم. در ادامه کسب و کارهایی را معرفی می‌کنیم که می‌توانید حتی با بودجه و سرمایه کم هم روی آنها سرمایه گذاری کنید و به سود خوبی برسید:

1.      خانه بازی کودک

یکی از پرطرفدارترین و جذاب‌ترین کسب و کارهای حوزه تفریحات و سرگرمی کودکان، خانه بازی کودک است. خانه بازی فضای سربسته و ایمن، مجهز به وسایل بازی استاندارد و مناسب برای کودکان زیر 7 سال است. خانه بازی معمولاً در محله‌های مسکونی، نزدیک مدارس، داخل مراکز خرید، نزدیک فروشگاه‌ها و به‌ طور کلی در مکان‌های شلوغ تأسیس می‌شود.

سرمایه اولیه مورد نیاز: حداقل 100 میلیون تومان فضای مورد نیاز: حداقل 50 مترمربع 2.      خانه علم کودک

خانه علم فضایی ایمن و مجهز به وسایل کمک آموزشی است. هدف از احداث این مکان آشنایی اولیه کودکان با مفاهیم علم فیزیک، شیمی، زیست شناسی و زمین شناسی است. خانه علم معمولاً در مراکز تفریحی یا مراکز خرید بزرگ راه اندازی می‌شود و برای کودکان تا 8 سال مناسب است.

سرمایه اولیه مورد نیاز: حداقل 150 میلیون تومان فضای مورد نیاز: حداقل 50 مترمربع 3.      شهربازی روبسته

شهربازی روبسته برخلاف شهربازی‌های کلاسیک فضای باز، فضایی کوچک و روبسته هستند که در مراکز خرید یا کنار فروشگاه‌های بزرگ راه اندازی می‌شوند و طرفداران زیادی دارند. این فضا برخلاف خانه بازی کوک با وسایل مدرن­تری مانند گیم شهربازی، فوتبال‌ دستی، پینگ ‌پنگ، ایر هاکی، تکان ‌دهنده، سرسره بادی و قصر بادی و دستگاه‌های مکانیکی شهربازی مانند واقعیت مجازی تجهیز می‌شود و تا سن 12 سال هم می‌تواند از تفریحات و سرگرمی این فضا استفاده کند.

سرمایه اولیه مورد نیاز: حداقل 150 میلیون تومان فضای مورد نیاز: حداقل 100 مترمربع

ورود به حوزه کسب و کارهای سرگرمی کودکان کار سختی نیست، ولی پیشنهاد می‌کنیم قبل از شروع حتماً از یک تیم حرفه‌ای و متخصص مانند بازی سازان مشاوره دریافت کنید. این شرکت علاوه بر تولید و تأمین تجهیزات تفریحات و سرگرمی کودکان، در زمینه راه اندازی کسب و کار، تأمین نیروی انسانی و بازاریابی و تبلیغات هم تجربه ارزشمندی دارد.

 

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ کودک سنندجی در حمایت از کودکان غزه گرد هم می‌آیند
  • هزار کودک سنندجی در حمایت از کودکان غزه گردهم می‌آیند
  • ۱۷ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
  • بهترین زمان آموزش زبان دوم برای کودکان چه سنی است؟
  • برپایی جشن بزرگ دهکده بهار ایران در پارک دانشجو
  • سرمایه گذاری در حوزه تفریحات کودک
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳۵ حادثه‌دیده / بهره‌مندی بیش از ۱۰ هزار نفر از فضای دوستدار کودک
  • تعداد کودکان شیرخوارگاه های استان تهران به زیر ۱۰۰ کودک رسید
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳۵ حادثه دیده /بهره‌مندی بیش از ۱۰ هزار نفر از فضای دوستدار کودک
  • توصیه‌هایی برای جلوگیری از مسمومیت کودکان در سفر