Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-24@04:24:33 GMT

تاکید دستگاه قضا بر مطالبه خسارت توقیف نفتکش

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۰۸۰۰

رئیس قوه قضاییه اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران باید با توجه به آزادی کشتی توقیف شده، به دنبال دریافت خسارت باشد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حجت الاسلام والمسلمین رئیسی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای عالی قضایی افزود: با توجه به روز‌های توقیف کشتی، فقط آزادی نفتکش کفایت نمی‌کند و ایران باید حتماً مطالبه خسارت هم به دنبال داشته باشد تا درس عبرت برای کسانی باشد که برخلاف همه مقررات و قوانین بین المللی، اقدام به توقیف کشتی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس قوه قضاییه گفت: امروز رکن اول در تمسک به سیره ولایت علوی برای ما، اجرای عدالت است.   وی افزود: اجرای عدالت در مجلس شورای اسلامی در قالب قانونگذاری عادلانه و در دستگاه قضایی هم در قالب صدور حکم عادلانه متجلی می‌شود.   حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: مهم‌ترین پیام غدیر، اجرای عدالت در پرتو آموزه‌های دین و شریعت است و ما امروز از قوانین اسلامی، مردان و زنان صالح در جای جای کشور و اراده پولادینی که همواره تصمیم بر اجرای عدالت دارند، بهره‌مند هستیم.   رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اهمیت احساس وجود عدالت در میان مردم افزود: مردم باید احساس کنند که دستگاه‌های اجرایی عادلانه حرکت می‌کنند، قوانین بدون تبعیض تصویب و احکام هم عادلانه و بدون تبعیض صادر می‌شود.   وی گفت: امروز برای مدیران و مسئولان کشور، درس و پیام اصلی و مهم غدیر، اجرای عدالت است.   حجت الاسلام والمسلمین رئیسی افزود: ما در دستگاه قضایی معتقدیم که مبارزه با تبعیض و فساد و اجرای عادلانه قانون، می‌تواند هم رضایت خداوند و هم رضایت خلق خدا را در پی داشته باشد.   رئیس قوه قضاییه گفت: در دستگاه قضایی مکلف هستیم با همه افراد حتی کسانی که اصطلاحاً به آن‌ها یقه سفید‌ها گفته می‌شود و فکر می‌کنند خط قرمز هستند و کسی با آن‌ها برخورد نمی‌کند؛ برخورد کنیم و مصمم هستیم که اجرای عدالت برای ما خط قرمز نداشته باشد و مردم این احساس را داشته باشند که دستگاه قضایی کشور مصمم به اجرای عدالت است.   حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: این سخن را که برخی می‌گویند در اجرای عدالت بالاخره یک فرد ناراضی است، سخن تامی نمی‌دانیم، ممکن است کسی در ظاهر بگوید که در اجرای عدالت به من ظلم شد اما همین فرد وقتی که با خدای خود خلوت کند می‌فهمد که تصمیم عادلانه است، زیرا خدا در نهاد همه، عدالتخواهی را قرار داده است.   رئیس قوه قضاییه گفت: اجرای عدالت هم رضای خدا و هم رضای خلق را به دنبال دارد و اگر عده‌ای ناراضی شدند، نباید به آن‌ها توجهی کرد. ناراضی شدن عده‌ای خاصی نمی‌تواند تعیین کننده باشد.   وی افزود: از خداوند می‌خواهیم که به برکت غدیر به همه ما تفضل کند تا عادلانه بیندیشیم و عادلانه عمل کنیم.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: قوه قضائیه کشتی عدالت خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۰۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام راهبری و پایش تحول‌آفرین در دستگاه قضایی

به گزارش خبرگزاری مهر، سند تحول و تعالی قضائی در چهار فصل از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه ابلاغ شده است که در فصل چهارم این سند به راهبردهای اجرای سند، نحوی پیگیری اجرای سند و کارگروه‌های لازم برای اجرای آن پرداخته شده است.

در این گزارش فصل چهارم سند تحول و تعالی قوه قضائیه را می‌خوانید.

تحقق سند تحول و اجرای صحیح راهکارهای تحولی در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم، طراحی و برنامه‌ریزی تفصیلی، استقرار الگوی عملیاتی، پیگیری مستمر و رفع موانع در مسیر اجرا است. بر این اساس ضروری است با استقرار نظام بازخورد و اصلاح، علاوه بر سنجش دقیق میزان موفقیت در اجرای این سند، زمینه حفظ پویایی، انعطاف‌پذیری و ارتقای آن فراهم شود. راهبری و پیگیری تحقق موارد فوق مستلزم پیش‌بینی سازوکاری مناسب در درون قوه قضائیه است که این فصل، راهنمای جامعی برای موفقیت در این حوزه ارائه می‌دهد. در ادامه ساختارهای لازم و نظام برنامه‌ریزی مناسب جهت راهبری و پایش اجرای سند تحول ارائه می‌گردد.

۱- ستاد راهبری اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه

صاحب‌نظر با حکم رئیس قوه قضائیه با وظایف زیر تشکیل می‌شود:

نظارت کلان بر حسن اجرای سند تحول و عملکرد واحدهای سازمانی مسئول با اولویت طرح‌های پیشران
تصمیم‌گیری‌های مقتضی برای رفع موانع اجرای سند تحول به استناد گزارش‌های دوره‌ای مرکز پیگیری اجرای سند تحول و تصویب پیشنهادهای اصلاحی
تصویب سایر راهکارهای تحولی مدنظر واحدهای سازمانی علاوه بر تکالیف محوله در سند تحول
تصویب نسخه‌های ارتقای یافته سند تحول
در جلسات ستاد راهبری، حسب مورد و بر اساس دستور جلسات از سایر مسئولان مرتبط دعوت می‌شود.

۲- مرکز پیگیری اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه

به‌منظور پایش و نظارت بر تحقق سند تحول و تعالی و بررسی انطباق اجرای برنامه‌ها با راهبردهای سند، مرکز پیگیری اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وظایف زیر را بر عهده دارد:

بررسی برنامه عملیاتی و شاخص‌های مربوط به راهکارهای سند تحول با مشارکت واحدهای سازمانی مسئول و تصویب و ابلاغ آنها
- پیگیری مستمر اجرای راهکارهای سند تحول از واحدهای سازمانی مسئول
- ابلاغ مصوبات ستاد راهبری و تصمیمات جهت اجرای صحیح راهکارها و ایجاد هماهنگی، رفع تعارضات و اختلافات واحدهای سازمانی همکار
- دریافت و بررسی تخصصی درخواست‌های واصله، گزارش‌ها، مستندات و پیشنهادهای واحدهای سازمانی در اجرای سند تحول
- انجام وظایف دبیرخانه‌های ستاد راهبری اجرای سند تحول و پیگیری برگزاری جلسات ستاد راهبری، تنظیم دستور جلسات و پیگیری اجرای مصوبات و ارائه گزارش مستمر از میزان تحقق مصوبات
- پایش، نظارت و ارزیابی مستمر وضعیت اجرای سند تحول مبتنی بر شاخص‌های کلیدی عملکرد
- ایجاد «سامانه رصد و پایش تحول قوه قضائیه» با قابلیت تولید داشبورد مدیریتی و دسترسی سلسله مراتبی سازمانی
- تهیه گزارش وضعیت اجرای سند تحول هر شش ماه و انتشار عمومی آن
- ایجاد آگاهی عمومی نسبت به سند تحول و نتایج اجرای راهکارهای تحولی
- ارزیابی عملکرد واحدهای سازمانی در اجرای سند تحول و تقدیر از مدیران برتر
زمان‌بندی اجرای فعالیت‌ها با ملاحظه انجام حداقل (۴۰) درصد حجم برنامه عملیاتی راهکارهای میان‌مدت تا پایان سال ۱۴۰۳، حداقل (۳۰) درصد حجم برنامه عملیاتی راهکارهای بلند مدت تا پایان سال ۱۴۰۳ و حداقل (۶۰) درصد حجم برنامه عملیاتی راهکارهای بلند مدت تا پایان سال ۱۴۰۴ تنظیم می‌گردد.

۳- کارگروه‌های مشترک

به منظور راهبری و هدایت اجرای سند تحول در هرکدام از واحدهای سازمانی مسئول، کارگروه مشترک به ریاست بالاترین مقام واحد سازمانی مسئول و نماینده مرکز پیگیری اجرای سند تحول و سایر مدیران ذیربط آن واحد سازمانی تشکیل می‌شود.

همچنین برای هر یک از راهکارهای سند تحول، به تشخیص رئیس سازمان یا بالاترین مقام واحد سازمانی مسئول، یک مدیر اجرایی در نظر گرفته شود که مسئولیت کلیه فعالیت‌ها و پیگیری اجرای کامل راهکار و ارائه گزارش را بر عهده دارد. وظایف مدیر اجرایی راهکار به شرح زیر است:

تشخیص نیازها و تعیین اهداف دقیق راهکار، تعیین زمان‌بندی و تدوین برنامه عملیاتی سند تحول، حداکثر طی دو ماه پس از ابلاغ سند تحول جهت ارائه به مرکز پیگیری اجرای سند تحول

- پیگیری مستمر اجرای راهکارها و بهبود پیشرفت هر فعالیت و اعمال تغییرات و اصلاحات لازم در صورت لزوم
- تهیه گزارش‌های پیشرفت راهکار جهت ارائه به مرکز پیگیری اجرای سند تحول

۴- کارگروه‌های استانی

شورای قضائی استان به ریاست رئیس کل دادگستری استان، وظیفه پیگیری اجرای سند تحول در سطح استان را بر عهده دارد و گزارش پیشرفت اجرای راهکارها را به مرکز پیگیری اجرای سند تحول و تعالی ارائه می‌کنند.

۵- برنامه‌های عملیاتی

به منظور پیاده سازی دقیق سند تحول و تعالی و تنظیم مراحل اجرای هر یک از راهکارها، برنامه‌های عملیاتی با همکاری واحدهای سازمانی مسئول، تدوین خواهد شد. این برنامه عملیاتی شامل نتایج مورد انتظار از اجرا، فعالیت‌های لازم برای اجرای راهکار (ساختار شکست کار)، زمان‌بندی اجرای فعالیت‌ها، برآورد منابع مورد نیاز جهت انجام فعالیت‌ها با مشارکت واحدها و دستگاه‌های مرتبط هستند که حداکثر طی مدت سه ماه پس از ابلاغ سند، تدوین، تصویب و ابلاغ خواهد شد.

۶- طرح‌های پیشران

در فرآیند اجرای سند تحول به منظور تجمیع ظرفیت‌ها و ایجاد تمرکز کاری و سازمانی، برخی از راهکارها که نقش کلیدی در پیشبرد اهداف سند تحول دارند به عنوان طرح‌های پیشران در نظر گرفته شده و به عنوان مهم‌ترین و اثربخش‌ترین راهکارهای سند تحول، به صورت منظم در دستور کار ستاد راهبری اجرای سند تحول قرار خواهند گرفت. طرح‌های پیشران دارای ویژگی‌های فرابخشی، پیشبرندهی سایر راهکارها و تأثیر بیشتر در تحقق تحول قوه قضائیه هستند که اولویت در پیگیری اجرای سند تحول را نشان می‌دهند.

کد خبر 6084153

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: از فراجا برای اجرای طرح نور حمایت می‌کنیم
  • ضرب الاجل دستگاه قضایی به متولیان ساماندهی جاده های نهاوند
  • راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان
  • راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های رسانه‌ها
  • پیشگیری از وقوع جرم در دستور کار دستگاه قضایی استان سمنان است
  • حمایت محکم دادستانی اصفهان از طرح عفاف و حجاب
  • تامین امنیت جامعه و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و برخورد با مخلین امنیت از خدمات دستگاه قضایی است
  • جلسات شورای قضایی خوزستان مسئله‌محور باشد
  • نظام راهبری و پایش تحول‌آفرین در دستگاه قضایی
  • مقوله حجاب ورای یک مسأله اجتماعی است