Web Analytics Made Easy - Statcounter

نراقی با بیان اینکه نقد دانشگاهی از نظر تئوری و شناخت کمکی به تئاتر نمی کند، گفت: آموزشگاه ها در تربیت هنرمند از دانشگاه ها موفق تر بودند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «علیرضا نراقی» امروز در نشست «بررسی وضعیت امروز نقد تئاتر در ایران» که در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد، گفت: وجود نقد در تئاتر ضرورتی است که می تواند از ایجاد فضای پر مفسده جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت رسانه های ما خوب نیست و نقد احتیاج دارد که در جایی ارایه شود. به یاد دارم زمانی که در روزنامه کار می کردم، هفته ای سه روز نقد تئاتر می بستیم. متاسفانه امروز آن فضا وجود ندارد.

 

این منتقد تئاتر اظهار داشت: زمانی در سایت ایران تئاتر نقد تئاتر روزانه منتشر می شد. با سلایق مختلف همه تئاترها نقد می شدند و حتی کارگردانان درخواست نقد کار خود را داشتند اما امروز این طور نیست، منتقدان کار ندارند و جایی برای ارایه کار خود ندارند.

 

وی با بیان اینکه نقد احتیاج به رصد مداوم تئاتر و همچنین مطالعه دارد، تصریح کرد: همه اینها نیازمند زمان است. منتقدان ما یا جذب کارهای اجرایی می شوند و یا مسئول روابط عمومی یا اینکه توسط دانشگاه ها بلعیده می شوند. فضای دانشگاهی دو مشکل برای منتقد ایجاد می کند؛ اول اینکه منتقد وارد روابطی می شود که منجر به محافظه کاری او می شود و دوم اینکه درگیر نقد دانشگاهی می شود. پدیده ای به نام نقد دانشگاهی در کشور ما مرسوم شده است. نقد دانشگاهی کمکی از نظر تئوری و شناخت به تئاتر ما نمی کند.

 

این منتقد تئاتر با اشاره به اینکه مشکل وجودی با مسئله نقد داریم، بیان کرد: نقد آن حضوری که باید داشته باشد را در جامعه ما ندارد. دانشگاه های ما در درجه اول جای تربیت هنرمند نیست. دانشگاه ها می توانند تقسیم وظایف کنند، می شود رشته ای در یک دانشگاه و رشته ای دیگر در دانشگاهی دیگر برجسته شود.

 

نراقی با بیان اینکه دانشگاه ها متمرکز بر تربیت هنرمند هستند، خاطرنشان کرد: در فضای دانشگاهی تئوری نقش دارد. برای همین به نظرم دانشگاه جای تربیت منتقد، مترجم و پژوهشگر است. یک تغییر رویکرد در دانشگاه های تئاتر ما ضرورت دارد. آموزشگاه ها در تربیت هنرمند موفق تر از دانشگاه ها هستند. باید بر روی کیفیت آموزش ها متمرکز شویم. رویکرد آموزشی بیشتر در کشور ما به سمت تربیت هنرمند است تا تربیت کارشناس و منتقد.

 

 

 

 

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: غدیر عید غدیر عید غدیر خم بیرجند روزنامه دهه ولایت و امامت اردبیل خراسان جنوبي کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد مریم داوری پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدرضا ناصری در جلسه شورای همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش ضمن قدردانی از تلاش آموزش و پرورش برای انجام حرکت های خوب قرآنی در مدارس استان اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم شرایط آشنایی همه دانش آموزان را با قرآن فراهم کنیم، لازم است کلاس‌هایی با زبان ساده برای دانش آموزان برگزار شود و معرفتی در این زمینه برای آنها ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه دشمن در تلاش برای گرفتن هویت جوانان و نوجوانان از آنهاست و در فضای مجازی تلاش ویژه ای در این زمینه می کند، افزود: با آموزش قرآن و تفسیر ساده قرآن می توان هویت الهی به آنها بخشید.

آیت‌الله ناصری عنوان کرد: این مهم باید در اولویت قرار گیرد و لازم است آموزش و پرورش استان یزد در این زمینه پیگیری های لازم را از وزارت آموزش و پرورش انجام دهد زیرا کوتاهی در زمینه تقویت دین و تربیت دینی کودکان و نوجوانان، خیانت به آنهاست.

نماینده ولی فقیه در استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر لزوم کار ویژه روی معلمان در دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد: برخی معلمان نسبت به تربیت دینی و تقویت قدرت تفکر و تعقل در دانش آموزان نا آگاه و برخی نیز بی تفاوت هستند و لازم است روی آنها کار شود.

وی با تاکید بر اهمیت دانشگاه فرهنگیان و برنامه ریزی در این دانشگاه بیان کرد: باید کار جدی در این حوزه انجام شود و بازنگری در جذب افراد به عنوان معلم ضروری است.

آیت‌الله ناصری تصریح کرد: اگر معلم خوب تربیت شود و سر کلاس برود، آنگاه می توانیم به تربیت کودکان به عنوان کاری بسیار سخت و حساس، امیدوار بود.

امام جمعه یزد همچنین با اشاره به اینکه برخی افراد اقدامات خوبی در دانشگاه فرهنگیان آغاز کرده بودند، افزود: متاسفانه مدیران خوب در این حوزه به سرعت درگیر کارهای ستادی می شوند و اصل کار که مقوله تربیت است، مورد غفلت قرار می گیرد.

وی بر لزوم برنامه ریزی در تعلیم و آموزش معلمان تاکید کرد و گفت: این مهم باید به عنوان یک مقوله مهم و اساسی مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش و دیگر اعضای شورای همکاری های حوزه و آموزش و پرورش نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود به منظور تقویت ارتباط حوزه و آموزش و پرورش، حضور روحانیون واجد شرایط در آموزش و پرورش، نظارت بر اجرای برنامه های شورا پرداختند.

کد خبر 6080445

دیگر خبرها

  • جایزه «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» وظیفه هنرمند را بیشتر می‌کند
  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • جهش تولید جز با مشارکت مردم رخ نمی‌دهد
  • شاخصه‌های هنر انقلاب در دانشگاه درست تعریف نشده است
  • حضور بیش از ۱۲۰ هنرمند در دومین جشنواره تئاتر خیابانی محلات
  • معرفی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه تهران
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است