Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبیاری قطره‌ای ۲۵ هکتار از فضای سبز دانشگاه حکیم سبزواری در راستای اعمال مدیریت سبز در این دانشگاه، انجام شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه حکیم سبزواری، سیاوش‌پور، معاون مالی و اداری دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه مدیریت سبز در سال‌های اخیر به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی این دانشگاه مدنظر قرار گرفته است، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش شد مدیریت سبز در دو حوزه کلیدی آب و انرژی در دانشگاه حکیم سبزواری عملیاتی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیاوش‌پور افزود: در حوزه بهینه‌سازی مصرف آب سیستم آبیاری قطره‌ای در بیشتر مناطق فضای سبز دانشگاه حکیم سبزواری (حدود ۲۵۰۰۰۰ مترمربع) مورد استفاده قرار گرفته است.

معاون مالی و اداری دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه درزمینهٔ مصرف آب در دانشگاه حکیم سبزواری با بحران پایین آمدن سطح آب‌های زیرزمینی مواجه بوده‌ایم، گفت: در طی چند سال گذشته حدود ۴۰ متر افت سطح آب‌های زیرزمینی را در دانشگاه داشته‌ایم.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با اجرای طرح‌های مدیریت سبز در دانشگاه ازجمله نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌های آب، نصب کنتور‌های پایش مصرف آب، تغییر در الگوی کشت درختان، حذف چمن‌های پرمصرف و سایر اقدامات بهینه‌سازی در دانشگاه، توانستیم بالغ‌بر ۱۵% در مصرف آب صرفه‌جویی داشته باشیم.

معاون اداری مالی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: همچنین با اجرای طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی دانشگاه، از هدر رفت بالغ‌بر یک‌میلیون لیتری طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی جلوگیری و ذخیره‌سازی شد و این میزان آب در آبیاری فضای سبز دانشگاه استفاده می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه حکیم آبیاری قطره ای فضای سبز آبیاری صحیح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۱۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتاب دراجرای طرح‌های آب و‌خاک آذربایجان غربی با اختصاص اعتبار ویژه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در اجرای طرح‌های آب و خاک آذربایجان غربی هم اجرا و تکمیل طرح‌های آبیاری نوین در اولویت قرار گرفته است.

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبر گزاری صدا وسیما در خوی گفت: دولت درییک اقدام بسیار خوب ۱ هزار ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباررا برای اجرای طرح‌های آب وخاک به استان اختصاص داده است که تکمیل و اجرای طرح‌های آبیاری نوین از مهمترین این طرحهاست.

وی افزود: بااستفاده این اعتبارات طرح‌های ابیاری نوین در ۴۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شمال و جنوب استان با هدف صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی و افزایش راندمان آبیاری اجرا می‌شود .

وی تصریح کرد:در استان تاکنون دربیش از ۲۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی معادل ۳۶ درصد این اراضی طرح‌های آبیاری نوین اجرا شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: صرفه جویی بیش از ۳۵۰ میلیون متر مکعب آب کشاوری و افزایش ۴۰ درصدی راندمان آبیاری از مهمترین دستاورد‌های اجرای طرح‌های آبیاری نوین در استان بوده است.

وی تکمیل طرح‌های گشت گلخانه‌ای را از دیگر طرح‌های اولویت دار برای استفاده بهینه از آب کشاورزی و رونق تولید در بخش کشاورزی استان دانست و تصریح کرد: در اجرای طرح‌های گلخانه‌ای استان عملگرد خوبی نداشتیم و تاکنون ۷۴ هکتار طرح کشت گلخانه‌ای در استان اجرا شده، اما با مشارکت بخش خصوصی وآغاز اجرای بزرگترین طرح گشت گلخان‌های استان در ۷۰ هکتار در خوی می‌رود تا شتاب خوبی به توسعه این بخش ببخشد.

دیگر خبرها

  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • شتاب دراجرای طرح‌های آب و‌خاک آذربایجان غربی با اختصاص اعتبار ویژه
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • ده اشتباه رایج در طراحی آشپزخانه و نحوه انجام ندادن آن
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند
  • فراهم شدن فضای خلق ایده‌های جدید تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • کشف و معدوم سازی ۱۸۰ کیلوگرم روغن ضایعاتی در روداب
  • تجهیز ۲ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری به آبیاری نوین
  • ۱۵۰۰ هکتار اراضی پایاب سد قشلاق زیر آبیاری تحت فشار قرار گرفت