Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی روز دوشنبه در نشست خبری گفت: ترغیب، تشویق و زمینه سازی برای ورود هر چه بیشتر افراد به فعالیت در عرصه کشاورزی از اقداماتی است که در قالب تهیه و تدوین برنامه عملیاتی در ۱۹ بند در این استان هدف گذاری شده است.

محمدعلی قنادزاده افزود: در این راستا توسعه و ترویج استفاده از تکنولوژی های نوین در حوزه کشاورزی با توجه به مزایا و فواید آن مورد تاکید و پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: باید شیوه های سنتی کشت را با تکنولوژی های مدرن ترکیب کنیم و در حوزه های مختلف تکنولوژی را رواج دهیم.

وی گفت: به عنوان مثال استفاده از پهپادها در سم پاشی، بذر و کودپاشی در کشاورزی بسیار مورد استفاده است.

قنادزاده با بیان اینکه در قالب برنامه عملیاتی تدوین شده در استان جذب سالانه ۴۰۰ نفر در حوزه کشاورزی هدف گذاری شده است، افزود: عرصه کشاورزی یکی از مهمترین حوزه ها در جهت ایجاد اشتغال و حل معضل بیکاری محسوب می شود.

وی اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی با توجه به وظیفه خود در حوزه کشاورزی این مسئولیت را بر گردن خود می داند که بستر سازی برای حضور افراد متخصص و توانمند در عرصه کشاورزی را انجام دهد.

وی گفت: با توجه به اینکه استان خراسان رضوی در حوزه کشاورزی، استانی پربازده و با ظرفیت های بسیار است می تواند در حوزه اشتغال تحول ساز باشد.

قنادزاده با بیان اینکه استان خراسان رضوی دارای حدود ۱۷ هزار مهندس کشاورزی عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی است افزود: حدود یک سوم این تعداد زیر پوشش این سازمان فعالیت دارند.

۷۴۹۶/۶۰۵۳

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر ایجاد اشتغال بخش کشاورزی بهره وری بیکاری کشاورزی و منابع طبیعی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۲۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال کردن کارگاه‌های راکد در کردستان مورد توجه قرار گیرد

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: فعال کردن کارگاه‌های راکد باید مورد توجه قرار گیرد تا اشتغال موجود حفظ شده و بر امیدآفرینی در جامعه افزوده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، امروز _چهارشنبه هشتم فروردین_ در دیدار نوروزی مجموعه جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار کرد: حوزه جهاد کشاورزی با وجود تنش‌ها و مراجعات بسیار، سازمان موفقی است و این مهم نشأت گرفته از مدیریت و تلاش کارکنان این مجموعه است.

وی افزود: در مراجعاتی که از سوی مردم با دفتر ما صورت می‌گیرد شاهد نگاه مثبت مردمی نسبت به مجموعه جهاد کشاورزی استان هستیم و این سازمان جزو سازمان‌های موفق استان بوده است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر آرامش بر بازار حاکم است و امیدواریم شاهد کمترین نوسانات در قیمت‌ها باشیم چرا که سال مهمی پیش رو داریم.

پورذهبی ادامه داد: سال ۱۴۰۳ سال آخر فعالیت دولت سیزدهم به شمار می‌آید و در سال بعد از آن انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو داریم لذا از دولتمردان و دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود در سال جاری تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم به کار گیرند.

وی تصریح کرد: بسیاری از کشورها مشکلاتی دارند و کشور ما نیز قطعاً در برخی حوزه‌ها مشکل دارد اما باید فعال کردن کارگاه‌های راکد مورد توجه قرار گیرد تا اشتغال موجود حفظ شده و بر امیدآفرینی در جامعه افزوده شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: امیدواریم سال خوبی پیش رو داشته باشیم و مجموعه جهاد کشاورزی استان به موفقیت‌های روزافزون دست یابد.

کد خبر 739622

دیگر خبرها

  • ۱۴۷ طرح کشاورزی استان اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی در استان یزد
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • فعالیت ۱۳۰ هزار بهره‌بردار حوزه کشاورزی در کردستان
  • ۴۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان طی سال گذشته
  • فعال کردن کارگاه‌های راکد در کردستان مورد توجه قرار گیرد
  • فعال کردن کارگاه‌های راکد برای حفظ اشتغال مورد توجه باشد
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • توسعه حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری را در دستور کار داریم
  • اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت‌های اساسی جهاد کشاورزی