Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، حسین ستوده، مدیرعامل شرکت تیراژه آسمان البرز با اشاره به محصول تولیدی این شرکت اظهار کرد: محصول تولیدی این شرکت رنگ سرامیکی پودری است که به صورت درون لعابی و رو لعابی باعث نقش‌آفرینی انواع کاشی و سرامیک می‌شود.

وی افزود: رنگ سرامیکی همراه با پودر چاپ به صورت اسپری یا چاپ سیلک روی قطعات اعمال می‌شود و پس از پخت به مشخصات مطلوب می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستوده با بیان اینکه محصول تولیدی در صنعت سرامیک کشور کاربرد دارد، گفت: هم اکنون تولیدات این شرکت پاسخگوی نیاز داخلی است.

مدیر عامل شرکت تیراژه آسمان البرز با اشاره به دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به عنوان سرمایه در گردش، گفت: با اخذ تسهیلات، تولید این شرکت روند روبه رشدی به خود گرفت.

وی افزود: سیستم کار و وام دادن صندوق نوآوری و شکوفایی از همه ارگان‌های دولتی دیگر منظم‌تر است و روال انجام کار رضایت بخش بود.

ستوده درباره میزان اشتغالزایی این محصول نیز گفت: بعد از دریافت تسهیلات و افزایش تولید، حدود سه نفر به نیروی کار شرکت اضافه شد.

مدیر عامل شرکت تیراژه آسمان البرز با بیان این‌که محصول تولیدی کاملا با مشابه خارجی قابل رقابت‌ است، گفت: هنوز اقدام جدی برای صادرات صورت نگرفته است. البته مقدمات اولیه برای صادرات به کشور ترکیه در حال انجام است.

انتهای پیام/

169 / 336 رنگ سرامیک صندوق نوآوری تسهیلات تسهیلات پودر رنگی مدیرعامل شرکت تیراژه آسمان البرز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رنگ سرامیک صندوق نوآوری تسهیلات تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA درباره محصولات تولید شده در این شرکت به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی بر پایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی بر پایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های مواد غذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله بی‌توجهی به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده بر پایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA