Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-25@06:49:17 GMT

تیغ دو لبه فضای مجازی بیخ گلوی زندگی زناشویی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۵۳۳۲

تیغ دو لبه فضای مجازی بیخ گلوی زندگی زناشویی

خبرگزاری میزان- فضای مجازی و اعتیاد به موبایل این روز‌ها بسیاری از زوجین را به فکر مشاوره و حتی طلاق انداخته است. تاریخ انتشار: 22:00 - 28 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۲۹۰۹

گروه جامعه خبرگزاری میزان| سارا خانمحمدی: رشد تکنولوژی این روز‌ها همه فعالیت‌های اداری و غیر اداری را به صفحه کوچک موبایل کشانده، اما این تنها روی خوش سکه فناوری‌های نوین است، اما همین علم نوین توانسته بسیاری از زندگی‌ها را به ایستگاه آخر برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فضای مجازی این روز‌ها کاربرانی از همه طیف‌ها و سنین به خود می‌بیند در حالی که در بسیاری از کشور‌های پیشرفته محدودیت‌هایی برای افراد در سنین مختلف برای استفاده از موبایل و اینترنت وجود دارد که همین محدودیت‌ها توانسته سطح بالایی از امنیت را نیز ایجاد کند.

اعتیاد به فضای مجازی و رشد آمار اختلافات زناشویی


ضرورت افزایش سواد رسانه‌ای و تلاش برای قاعده‌مند سازی حضور در فضای مجازی زمانی مورد تاکید است که سرانه استفاده از گوشی همراه در ایران روز به روز بیشتر می‌شود و پا به پای آن پرونده‌های قضایی نیز رشد می‌کند در این رابطه محمدرضا ایمانی کارشناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با اشاره به افزایش اختلافات زناشویی در پی اعتیاد یکی از آن‌ها به فضای مجازی، می‌گوید: باید در این حوزه افزایش دانش صورت گرفته و مزایا و معایب این حوزه مشخص شود.


وی با تاکید بر اینکه خیانت، روابط ناسالم و ناهنجاری‌های رفتاری از آسیب‌های استفاده نامناسب از فضای مجازی است، می‌افزاید: متاسفانه فضای مجازی همه جای زندگی افراد را گرفته و فرصتی برای تعامل اعضای خانواده با یکدیگر باقی نگذاشته است.


ایمانی راه رهایی از مضرات فضای مجازی را در افزایش خودآگاهی و رشد سواد رسانه‌ای دانسته و ادامه می‌دهد: باید تعریف دقیقی از نیاز خود از فضای مجازی داشته و با برنامه ریزی اقدام به حضور در این حوزه داشته باشیم.

استفاده بیش از حد مجاز از موبایل سلامت روانی و جسمی افراد را به خطر می‌اندازد


پاشیدن یک زندگی، طلاق برای رهایی از اعتیاد یکی از طرفین به موبایل یا تیتر‌هایی از این دست در سال‌های اخیر در رسانه‌ها بسیار به چشم می‌خورد از این رو با توجه به افزایش مراجعات به مشاوره‌ها و حتی دادگاه‌های خانواده برای طلاق با علت حواشی استفاده از موبایل باید برنامه‌ای در این حوزه تدوین شده و مردم نسبت به مضرات این تکنولوژی مطلع شوند در این رابطه نصرالله منصوری روانشناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با اشاره به افزایش آمار مراجعات به روانشناس و مشاوره در خصوص اعتیاد همسران به فضای مجازی خبر داد و می‌گوید: متاسفانه این موضوع در حال حاضر در جامعه شیوع پیدا کرده و به اختلافات بسیاری در زندگی زناشویی انجامیده است.


وی با بیان اینکه افراط و تفریط در هیچ چیزی به صلاح نیست، می‌افزاید: استفاده بیش از حد مجاز از موبایل سلامت روانی و جسمی افراد را به خطر می‌اندازد ازاین رو باید با علم به تبعات این تکنولوژی نسبت به استفاده از آن اقدام کرد.


روانشناس و مشاور خانواده با پررنگ خواندن نقش رسانه‌ها در فرهنگ سازی استفاده صحیح از فضای مجازی، گفت: باید نسبت به مضرات فضای مجازی هشدار‌های لازم داده شود، زیرا در حال حاضر بسیاری از اختلافات زوجین بر سر همین مسائل است.


دود استفاده نامناسب از فضای مجازی این روز‌ها در چشم بسیاری از مردم در سنین مختلف رفته و بسیاری از افراد چه کودک، نوجوان و چه بزرگسال با مشکلاتی در این حوزه دست به گریبان شده اند از این رو لازم است تدبیری در جهت کاهش استفاده از این فضا برای امور غیر ضروری اتخاذ شود، زیرا به طور حتم ادامه رویه پرمصرفی در استفاده از اینترنت و فضای مجازی جدا از مباحث اخلاقی و اجتماعی بنیان اقتصادی خانواده را نیز متزلزل می‌کند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فضای مجازی موبایل طلاق اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی

فرمانده انتظامی استان اصفهان از اجرای هوشمندانه طرح نور فراجا در فضای مجازی با هدف شناسایی و برخورد قانونی با افراد، گروه‌ها و باندهایی که به صورت سازمان یافته به ترویج و تحریک بدپوششی، بی‌حجابی و بی‌بند و باری در جامعه اقدام می‌کنند، خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس سردار حمید علینقیان‌پور درباره اجرای طرح نور در استان اصفهان اظهار داشت: طرح نور  با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و همچنین ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند،  در 3 حوزه اماکن عمومی، خودروها و فضای مجازی به صورت رسمی از 25 فروردین اجرا شده است.

وی افزود: از همان ابتدای اجرای طرح، رسانه‌های معاند و ضد انقلاب و برخی از رسانه‌ها،  افراد و گروه‌های داخلی هجمه‌های وسیعی را علیه فراجا انجام دادند اما در این میان دولت، دستگاه قضائی، علما و روحانیون، مردم عزیز و نخبگان فهیم با ادراکی قابل ستایش در کنار پلیس قرار گرفتند تا شأن حریم، حرمت و کرامت بانوی ایرانی بیش از پیش حفظ شود و لازم می‌دانم از حمایت‌های همه جانبه و همراهی همگان در اجرای این طرح  تقدیر و تشکر کنم.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه طرح نور براساس قانون و وظایف محوله به فراجا و در راستای پاسخگویی به مطالبه اصلی و به حق مردم و مسئولان برای ایجاد امنیت اخلاقی و روانی در جامعه اجرا شده، گفت: پلیس در هیچ حالتی به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات هنجاری و ارزشی نیست و در قالب اقدامات ایجابی سعی دارد تا با تذکر، ارشاد، مشاوره و راهنمایی افراد بدپوشش، آنها را نسبت به عواقب عمل خود آگاه کرده و زمینه اصلاح رفتارشان را فراهم آورد.

رادان: "طرح نور" را با همراهی دولت و قوه قضائیه ادامه می‌دهیمشناسایی باندهای فحشا و تجارت جنسی/طرح نور هوشمند می‌شود

 

سردار علینقیان‌پور به اجرای هوشمند طرح نور در فضای مجازی اشاره کرده و متذکر شد: شناسایی و برخورد قانونی با افراد، گروه‌ها و باندهایی که به صورت سازمان یافته در فضای مجازی اقدام به ترویج و تحریک بدپوششی، بی‌حجابی و بی‌بند و باری در جامعه می‌کنند، در دستور کار قرار گرفته و به زودی اخبار آن منتشر خواهد شد

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: بررسی‌های میدانی و مشاهدات عینی روزانه در شهرهای استان نشان دهنده حرکت مطلوب جامعه به سمت حفظ حریم و حرمت زنان و بانوان است اما با این وجود معتقدیم زمانی موضوع عفاف و حجاب در جامعه اسلامی ما بهتر و عملیاتی‌تر خواهد شد که همه نهادهای متولی که  به صورت مستقیم وظیفه انجام اقدامات فرهنگی و ایجابی در حوزه عفاف و حجاب را دارند، عملکرد قابل قبول و در خور توجهی داشته باشند.

سردار علینقیان‌پور در خاتمه خاطر نشان کرد : امیدواریم با همت مسئولان و انجام به موقع وظایف از سوی دستگاه‌های مسئول وضعیت حجاب و عفاف در جامعه و حرمت نهادن به ارزش‌های دینی و اسلامی روز به روز مطلوب‌تر شده و این گونه اقدامات رضایت و خوشنودی پروردگار، شادی قلب حضرت ولی‌عصر(عج)، نائب برحقش حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای عزیز ، خانواده‌های معظم شهدا و ملت شریف و ولایتمدار کشور را فراهم آورد.

 

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • ربیعی : فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است / تغییر سبک زندگی که در خیابان می بینید، توطئه نیست / جریان پرقدرتی سالهاست مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • کلیپ پربیننده مهران مدیری در فضای مجازی برای مقایسه قیمت‌ها
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟