Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اهمیت موضوع توسعه حمل و نقل عمومی و شهری، بر برنامه‌ریزی برای استفاده حداکثری از توان و ظرفیت داخلی، در توسعه خطوط قطار شهری و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهری به منظور خدمت رسانی بیشتر به مردم شهرهای بزرگ کشور تاکید کرد.

به گزارش ایمنا، اسحاق جهانگیری در مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران، ‌ توانمندی شرکت‌های داخلی برای ساخت لوکوموتیو و واگن مورد نیاز قطار شهری کلانشهرها را مطلوب توصیف کرد و اظهار کرد: باید از توان و ظرفیت شرکت های داخلی در توسعه قطار شهری به بهترین نحو استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مصوبه برای تامین ۲ هزار دستگاه واگن قطار شهری برای کلانشهرها، ‌ اظهار داشت: بر اساس گزارش های ارایه شده میزان جابجایی شهروندان در صورت افزایش واگن با زیرساخت های موجود به دو برابر افزایش می یابد که با توجه به آثار فراوان آن در کاهش آلودگی هوا، ‌صرفه جویی در زمان و سوخت و تامین رفاه شهروندان باید موانع اجرایی شدن این مصوبات دولت هر چه سریعتر برطرف شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین نوسازی و گسترش ناوگان حمل و نقل شهری را ضروری ارزیابی کرد و گفت: نوسازی اتوبوس ها و تاکسی های درون شهری از اصلی ترین اولویت های گسترش حمل و نقل عمومی و زیباسازی شهری است و لازم است که با توجه به شرایط کشور در این زمینه راهکارهای جدیدی دنبال شود.

جهانگیری ادامه داد: یکی از دلایل افزایش استفاده از وسایل نقلیه شخصی به دلیل وضعیت نامناسب حمل و نقل عمومی است که در این زمینه باید اجرای برنامه جامع نوسازی ناوگان حمل و نقل که از سوی رییس محترم جمهور ارائه شد، تسریع شود.

وی با اشاره به حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد که منجر به کشته شدن تعدادی از شهروندان و دانشجویان کشور شد، ‌ این اتفاق را هشداری در خصوص فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی دانست و از وزیر راه و شهرسازی که ریاست کمیسیون صنعت و زیر بنایی دولت را در اختیار دارد خواست تا با هماهنگی همه دستگاه های مربوط بسته کاملی در خصوص نحوه تامین مالی نوسازی حمل و نقل عمومی و رفع موانع ساخت خودروهای عمومی و ارایه تسهیلات به شرکت های ارایه دهنده خدمات تهیه و تا شهریور ماه به شورای اقتصاد ارایه کند.

در این جلسه که وزرای اقتصاد و دارایی و راه و شهرسازی حضور داشتند، گزارشی از نحوه اجرای ۱۱ بند ابلاغیه یکصدمین جلسه شهرداران کلانشهرها در خصوص نحوه جذب فاینانس قطار شهری، واگذاری اوراق مشارکت به شهرداری‌ها، جذب کارکنان قراردادی و فوق العاده جذب کارکنان شهرداری‌ها و حضور شهرداران در جلسات عالی استان‌ها گزارشی ارائه شد.

وزیر راه و شهرسازی نیز در این جلسه در خصوص توان داخلی برای ساخت و تامین اتوبوس درون شهری گزارشی ارائه و بر همکاری بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط در شرایط کنونی برای اختصاص اتوبوس و تاکسی به کلانشهرها تاکید کرد.

علاوه بر گزارش شهردار تهران در خصوص نحوه تامین درآمد شهرداری‌ها و مدیریت یکپارچه شهری برای ارائه خدمات به شهروندان، ‌ شهرداران برخی از کلانشهرها نیز نظرات و دیدگاه‌های خود را درباره حمل و نقل شهری، نحوه استفاده از اوراق تسهیلات، بدهی شهرداری‌ها به بخش خصوصی در زمینه یارانه بلیت و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری ارائه کردند.

در این جلسه مقرر شد تا با محوریت سازمان برنامه و بودجه و معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و امور زیربنایی معاون اول و دستگاه‌های مرتبط تا پایان شهریور در خصوص رفع موانع اجرای مصوبه ساخت و تامین ۲ هزار دستگاه واگن مترو تصمیم گیری لازم انجام شود.

ضمنا مقرر شد مشکلات مربوط به ۳۹۵ دستگاه واگن مترو شهرهای اصفهان، شیراز، تبریز و قم در شورای اقتصادی مرتفع گردد. همچنین سازمان برنامه و بودجه نسبت به اعمال مدیریت برای تمرکز بر

ردیف‌های بودجه شهرداری‌ها در حوزه حمل و نقل عمومی اقدام لازم را انجام دهد.

کد خبر 386457

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر معاون اول رييس جمهور شهرداری ها حمل و نقل شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد

محمد آئینی روز سه شنبه در بازدید از پروژه های بازآفرینی شهر تبریز افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره برداری برسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه کلانشهر تبریز در حوزه بازآفرینی شهری از شهرهای برتر کشور است، گفت: این شهر در این زمینه می تواند الگویی برای سایر کلانشهرها باشد.

آئینی، با بیان اینکه ادامه داد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری مانند مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز به کمک همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز در این بازدید با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تبریز در راستای طرح بازآفرینی شهری گفت: طول مسیرگشایی در این طرح یک هزار و ۸۰۰ متر است و ۷۵۰ ملک واقع در مسیر این پروژه باید تملک شود.

محمد عزتی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه، افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این پروژه امسال به اتمام می رسد و به مسیر ایده لو متصل می شود.

وی با بیان اینکه تا کنون ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تملک اراضی واقع در این پروژه هزینه شده است، اظهار کرد: این پروژه موسوم به طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه مرحله به طور همزمان اجرا می شود.

عزتی، ادامه داد: اجرای پروژه‌ های مسیرگشایی در بافت‌ های فرسوده و حاشیه‌ نشین از اولویت‌ های شهرداری تبریز است و این پروژه ها با همراهی اعضای شورای اسلامی و نهادهای قضایی این شهر اجرا می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در جریان سفر یک روزه به تبریز از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و پروژه‌های نوسازی مردمی و بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی تبریز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • بررسی تامین ناوگان حمل و نقل شهری در کمیسیون اصل نود
  • ورود ۱۰ تا ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد
  • بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی
  • تدوین بسته ماندگاری پرستاران برای رفع مشکلات معیشتی