Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@08:29:34 GMT

مسابقه آمریکایی‌ها برای بالا بردن صادرات نفت

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۶۲۱۴

 طی مدت یک سال بیش از ۱۰ پروژه برای پایانه‌ها پیشنهاد شده‌اند که مجموعا می‌توانند روزانه هشت میلیون بشکه نفت را در ابرنفتکش‌های VLCC بارگیری کنند. در حالی که همه این پایانه‌ها ضروری نیستند اما شرکت‌ها قصد دارند به پیشبرد این پروژه‌ها ادامه دهند.

اخبار اقتصادی- شرکت "اینترپرایز پروداکتس پارتنرز" نخستین شرکتی بود که ماه گذشته تصمیم سرمایه گذاری نهایی در پایانه نفتی خود را اعلام کرد و هفته گذشته اعلام کرد انتظار دارد در نیمه اول سال ۲۰۲۰ موافقت رگولاتوری را دریافت کند و پس از آن به مدت دو سال کار ساخت پایانه طول خواهد کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین، شرکت "انرژی ترنسفر" اعلام کرد در مرحله مذاکرات پیشرفته در خصوص پایانه نفتی خود است و شرکت "تال گریس انرژی" مذاکرات را درباره این پروژه انجام می‌دهد.

کرت بارو، نایب رییس بخش بازارهای نفت و انرژی میان دستی و پایین دستی در شرکت "آی اچ اس مارکیت" در این باره گفت: رقابت همچنان ادامه دارد و تنها به دلیل این که یک شرکت در این رقابت پیش افتاده است، به معنای آن نخواهد بود که برنده این رقابت می‌شود.

پایانه‌های جدید به رشد صادرات نفت خام آمریکا که در حوزه‌های شیل تولید می‌شود کمک می‌کند. دولت آمریکا پیش بینی کرده است تولید داخلی سال آینده به ۱۳.۳ میلیون بشکه در روز می‌رسد که حدود یک میلیون بشکه در روز بالاتر از میانگین امسال خواهد بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این بنادر به همراه سیستم‌های خطوط لوله جدید کمک خواهند کرد محدودیت ظرفیت خطوط لوله در منطقه شیل پرمیان که با رونق تولید به وجود آمده است، برطرف شود.

در حال حاضر بندر نفت فراساحلی لوییزیانا تنها تاسیسات صادرات در آمریکا است که می‌تواند به طور کامل عملیات بارگیری نفت را در ابرنفتکش‌ها انجام دهد. اگر پایانه‌های نفتی در تگزاس ساخته شوند، این پایانه لوییزیانا ممکن است در بلندمدت نقش مهمی در صادرات نفت آمریکا ایفا نکند.

تکمیل این پرژه‌ها کار ساده ای نیست و چندین پروژه با موانع رگولاتوری برخورد کرده‌اند. طبق اعلام اداره دریانوردی آمریکا، در حال حاضر تنها پنج پروژه در مرحله دریافت مجوز قرار دارند که متعلق به شرکت‌های اینترپرایز، انبریج، اویل تنکینگ، ترافیگورا، فیلیپ ۶۶ و سنتینل انرژی هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: صادرات نفت شرکت های آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مقاله استاد دانشگاه شریف در مجله معتبر انجمن فیزیک آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، مقاله مصطفی کرمی، استادیار دانشکده مهندسی و علم‌ مواد دانشگاه صنعتی شریف و تیم تحقیقاتی همراهش، با عنوان"استحاله فازی مارتنزیتی بدون اتلاف انرژی پس از چندین میلیون سیکل سوپرالاستیک " در مجله معتبر فیزیکال ریویو لترز PRL به صاحب امتیازی انجمن فیزیک آمریکا منتشر شد.

در این پژوهش که با همکاری پژوهشگرانی در دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ (HKUST) و آزمایشگاه ملی لارنس برکلی (Lawrence Berkeley National Lab) به انجام رسیده است؛ آلیاژ حافظه‌داری فرآوری شده که قابلیت تغییرشکل استثنایی را حتی پس از تحمل ۱۰ میلیون سیکل سوپرالاستیک از خود نشان می‌دهد. این دستاورد دریچه جدیدی را درباره طبیعت بنیادین استحاله‌های مارتنزیتی فعال شونده با تنش باز می‌کند و یکی از چالش‌های مهم در دستیابی به عمر خستگی بالا تحت تنش‌های کششی چند میلیون سیکلی را برطرف می‌کند.

چنین مواد حافظه‌داری با عمر خستگی بالا می‌توانند به طور گسترده در کاربردهای مختلفی مانند استنت‌ها، ایمپلنت‌های پزشکی، میکرونوسانگرها و دستگاه‌های خنک کننده حالت جامد مورد استفاده قرار گیرند.

این گروه پژوهشی دریافته‌اند که استحاله مارتنزیتی بروز کرده در این آلیاژ حافظه‌دار حتی پس از تحمل چندین میلیون سیکل مینیمم هیسترزیس را بدون لغزش یا عیوب ساختاریِ مشخص از خود نشان می‌دهد. همچنین‌ در این پژوهش از شرایط فوق سازگاری (supercompatibility conditions) به عنوان مکانیزم حاکم بر چنین رفتار ایده‌آلی یاد شده است.

کرمی و همکارانش با تشریح مکانیزم حاکم بر این رفتار حائز مینیمم هیسترزیس، توانستند مسیر نوینی را در طراحی آلیاژهای مارتنزیتی پیشرفته با عمر خستگی بالا باز کنند. در نتیجه، کاربرد این آلیاژهای حافظه‌دار به عنوان مواد با عمر خستگی بالا می‌تواند در دستگاه‌های مورد استفاده در علوم پزشکی و انرژی گسترش یابد.

گفتنی است، مجله Physical Review Letters (PRL) یکی از معتبرترین مجلات جهان با شاخص اچ-ایندکس ۷۰۰ (رتبه دهم در میان مجلات در تمام حوزه‌های علمی در نظام رتبه بندی SJR) است.

کد خبر 6080877 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تخصیص بیش از هزار میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت‌های اربعین شهرستان مهران
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • انتشار مقاله استاد دانشگاه شریف در مجله معتبر انجمن فیزیک آمریکا
  • قیمت طلا به ۲۳۸۳ دلار رسید
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • بررسی مشکلات پایانه صادرات کاشی و سرامیک میبد
  • قیمت جهانی طلا به ۲۳۸۳ دلار و ۱۴ سنت رسید
  • شافعی: ترفند استقلالی ها به حاشیه بردن سرخپوشان است/ پروژه واگذاری سرخابی ها شکست می خورد
  • روایت رسانه عبری از ناکارآمدی پهپادهای آمریکایی در اوکراین
  • مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در خوزستان