Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دلنشگاه ایسکانیوز، ارتباط صنعت و دانشگاه یکی از مواردیست که همواره مسئولان چه در بخش آموزش عالی و چه در حوزه صنعت بر آن تاکید دارند.

محمد جواد امیری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به چالش‌های موجود در ارتباط میان صنعت و دانشگاه اظهار کرد: در درجه اول باید به این نکته توجه داشت که میان دانشگاه و صنعت پل ارتباطی قوی و محکم وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه باید نقشه راهی تعیین و وظایف هر کدام از این دو بخش در راستای تقویت این ارتباط مشخص شود.

وی ادامه داد: صنعت باید نیازهای خود را به دانشگاه‌ها اعلام کند و دانشجویان با استفاده از فناوری روز دنیا در راستای تولید محصول و رفع نیاز صنعت گام بردارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: به عنوان مثال صنعت باید ۱۰ چالش اساسی خود را مشخص کند و انجام پژوهش در این زمینه را به دانشجویان دکتری دانشگاه‌ها بسپارد. در صورتی که صنعت از ایده‌ها و محصولات تولید شده توسط دانشجویان به طور مادی و معنوی حمایت کند، دانشجویان برای انجام پژوهش دقیق‌تر و رفع نیازهای صنعت و جامعه ترغیب می‌شوند.

وی بر لزوم کاربردی‌‌ کردن پایان‌نامه‌ها در راستای نیازهای صنعت و جامعه تاکید و بیان کرد: متاسفانه دانشجویان برای نوشتن پایان‌نامه موضوعی را به انتخاب خود یا به خواست استادان برمی‌گزینند. زمانی که دانشجویان نمره این درس را اخذ می‌کنند پایان نامه‌ها به کتابخانه منتقل می‌شود و در آنجا خاک می‌خورد.

امیری تصریح کرد: در حال حاضر رقابت بالایی در حوزه صنعت وجود دارد، باید به دانشجویان میدان داد تا در این رقابت معلومات علمی خود را محک بزنند و بدانند در حوزه صنعت در چه جایگاهی قرار دارند. دانشجویان باید در انجام پژوهش‌ها به خودشان متکی باشند؛ البته استاد وظیفه دارد آنها را راهنمایی کند اما در صورتی که دانشجو در آزمایشگاه‌ها محصولی با چندین آزمون و خطا تولید کند، با چالش‌های این حوزه بیشتر آشنا می شود و در صنعت و بازار کار واقعی موفق تر خواهد بود.

وی با اشاره به جدی‌نگرفتن آموزش شیوه پژوهش در مدارس و دانشگاه‌ها گفت: نحوه انجام پژوهش آن‌طور که باید جدی گرفته نمی‌شود، اگر محصولی توسط دانش‌آموز و دانشجو تولید می‌شود با تکیه بر خلاقیت خودش بوده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: نخبگانی که توسط سایر کشورها جذب می‌شوند، مسائل علمی را در دانشگاه‌های کشورمان فرا گرفته‌اند. خلاقیت‌ آن‌ها منجر می‌شود تا کشورهای دیگر به فکر جذب آن‌ها بیفتند‌، بسترهای لازم را برای نخبه فراهم می‌کنند تا بتوانند از خلاقیت‌های او بیشتر بهره ببرند. البته در حال حاضر بسترهای خوبی در پژوهشگاه‌ها، پارک‌های فناوری و مراکز رشد در راستای استفاده از خلاقیت دانشجویان فراهم شده است.

وی در پایان با تاکید فراهم کردن بسترهای لازم در راستای شکوفایی خلاقیت‌های دانشجویان اظهار کرد: دانشجویانی هستند که برای نمره به دانشگاه می‌آیند، اما زمانی که بسترهای مناسبی برای آن‌ها فراهم باشد و از آن‌ها خواسته شود تا در راستای رفع نیاز صنعت پژوهش کنند، دانشجو ترغیب می‌شود که در این زمینه فعال‌تر باشند.

انتهای پیام/

31 / 320 دانشجو پژوهش صنعت دانشگاه عضو هیئت علمی دانشگاه تهران محمد جواد امیری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشجو پژوهش صنعت دانشگاه عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۶۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ ­اسماعیل عجم افزود: انجمن‌های علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی همواره می‌بایست در تعامل با یکدیگر و دوشادوش هم در مسیر گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی حرکت کنند. وی گفت: در راستای نقش آفرینی علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم و ضرورت جهش علمی و تحقیقاتی کشور و ظرفیت توسعه انجمن‌های علمی دانشجویی در تامین این هدف با توجه به تقویت اعتبارات کمیته‌های تحقیقات دانشجویی در دولت مردمی، طی تفاهمنامه‌ای میان معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت مقرر شد از این پس از اعتبارات کمیته‌های تحقیقات در حمایت مالی برنامه‌ها و فعالیت‌های انجمن‌های علمی استفاده حداکثری شود. این مقام مسوول افزود: از آنجایی که جهش تولید از طریق توسعه تولیدات علمی امکانپذیر خواهد بود، از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته شده شورای مرکزی انجمن‌های علمی را در زمینه نگارش مقالات علمی و پژوهشی راهبری کنند. مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت اظهار کرد: از عرصه‌های پنجگانه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توان به فعالیت‌های علمی و پژوهشی از یک سو و فعالیت‌های نوآورانه از سوی دیگر اشاره کرد لذا دانشجویان علاقه مند می‌توانند از این فرصت بی سابقه نهایت حسن بهره برداری را در جهت ارتقای علمی خود و دیگر عزیزان داشته باشند. ضمنا در این طرح مشترک اولویت استفاده از دانشجویان به عنوان همکار پژوهشی، بر اساس یکی از مشخصات ذیل است: دانشجویان نخبه، دانشجویان مقطع دکتری و دانشجویان متاهل عجم ابراز امیدواری کرد، با عنایت خداوند متعال، مشارکت وسیع دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و اهتمام همکاران دو معاونت در دانشگاهها، اتفاقات مثمر و بی سابقه‌ای را در ارتقای دانش و پژوهش جامعه شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک
  • ۸ سکانس از مزه شیرین کارآفرینی که «ترین» شد؛ از «خر زورو» و شراکت با دایی‌جان تا تعیین نقشه راه تحول دیجیتال
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی