Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@01:02:57 GMT

حلقه مفقوده سینمای کودک چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۲۷۲۲۰

حلقه مفقوده سینمای کودک چیست؟

احمد الستی، ارتباط بین نسل کنونی و نسل‌های پیشین را حلقه مفقوده سینمای کودک دانست و گفت: ضروری است که نسل جدید را بهتر بشناسیم.

‌به گزارش ایسنا، کارگاه آموزشی «سینما به زبان ساده» با حضور احمد الستی، مدیر گروه رشته سینما در پردیس هنرهای زیبای (28 مردادماه) به مناسبت برگزاری سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در سینما ساحل اصفهان برپا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کارگاه که با استقبال کودکان و نوجوانان اصفهانی روبرو شد، فیلم و انواع آن به زبانی ساده و قابل‌فهم برای کودکان و نوجوانان، مورد بررسی قرار گرفت.

احمد الستی، با توضیح تقسیم‌بندی انواع فیلم و مناظره با حاضرین، این کارگاه را پیش برد و در سه ساعت، انواع فیلم داستانی، مستند، تجربی و انیمیشن را به کودکان و نوجوانان معرفی کرد.

در بخشی دیگر از این کارگاه، این پژوهشگر سینما و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران به توضیح ژانر و انواع آن در فیلم‌های داستانی پرداخت و با پخش قطعات چند فیلم کودک، این موضوعات را به‌خوبی تعریف کرد.

الستی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان ضمن تقدیر از جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان با ابراز خوش‌بینی نسبت به نتیجه جشنواره‌های این‌چنینی اظهار کرد: از استقبال، مشارکت و مناظره کودکان در این کارگاه خوشحال و راضی هستم و به‌حق به آینده امیدوار شدم. مطمئن باشید به‌زودی فیلم‌سازهای بسیاری خوبی در حوزه کودک و نوجوان خواهید دید.

وی ادامه داد: در این کارگاه تلاش کردم تا بچه‌ها فیلم‌ها را بفهمند، نسبت به سینما شناخت بیشتری پیدا کنند، اطلاعات سینمایی را به‌صورت ساده دریابند و فیلم را تحلیل کنند.

او افزود: ما نیاز داریم تا برای سینمای ایران، مخاطب ایجاد کنیم و همچنین فیلم‌ساز پرورش دهیم. خیلی خوشحالم که در این کارگاه مخاطب‌های خوبی دیدم و با کارهایی که از آن‌ها مشاهده کردم، مطمئن و امیدوار شدم که فیلم‌سازهای خوبی هم به‌زودی از بین آن‌ها ظاهر خواهد شد.

وی تصریح کرد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان توانسته ذهن کودکان را به‌خوبی تغذیه کند، اما فیلم‌سازهای امروز باید در مرحله نخست، بچه‌ها را بیشتر بشناسند و کارهای خود را متناسب آن‌ها طرحی کنند؛ نسل کنونی، نسل کامپیوتر و نسل وسایل الکترونیکی هستند و اطلاعات را بسیار زودتر از ما دریافت می‌کنند.

الستی خاطر نشان کرد: کودکان و نوجوانان امروز، با سرعت بالایی از تکنولوژی پیشی گرفته‌اند، حتی از فیلم‌سازان برون‌مرزی هم جلو زده‌اند و ما هنوز آن‌ها را نمی‌شناسیم! لازم است تا آن‌ها را بهتر بشناسیم چرا که حلقه گمشده سینمای امروز کودک و نوجوان، همین اختلاف به وجود آمده میان نسل کنونی و نسل‌های پیشین است که توجه به آن بیش از هر موضوع دیگری در این شاخه ضروری است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سینمای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد

 ۶۷ درصد از فروش کل سینمای ایران در فروردین ماه ۱۴۰۳ مربوط به ۴۰ سینمای اول کشور در این ماه بود و جمع کل فروش این سینما‌ها بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان اعلام شد.

بر اساس این گزارش، پردیس سینمایی «کوروش» تهران با فروش بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۲۲ میلیون تومان، پردیس سینمایی «ایران‌مال» تهران با فروش بیش از ۸ میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان، پردیس سینمایی «آزادی» تهران با فروش بیش از ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان، پردیس «هنر شهر آفتاب» شیراز با فروش بیش از ۴ میلیارد و ۲۵۱ میلیون تومان، پردیس سینمایی «مگامال» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۷۲۲ میلیون تومان، پردیس سینمایی «هدیش» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۷۰۹ میلیون تومان، پردیس سینمایی «هویزه» مشهد با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۵۴۰ میلیون تومان، پردیس سینمایی «ملت» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۲۶۳ میلیون تومان، پردیس سینمایی «بام نیایش» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۸۳ میلیون تومان و پردیس سینمایی «اکومال» کرج با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان به ترتیب در رتبه‌های اول تا دهم جدول سینما‌های پرفروش کشور در فروردین ماه قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • مجتبی رحماندوست: اشعاری برای ردپای انبیا در کربلا نوشتم
  • جنجالی که «نماوا» به پا کرد
  • «اقیانوس پشت پنجره» برگزیده جشنواره هندی شد
  • فیلم سینمایی آپاراتچی ،روایتی از سینما برای سینما
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند