Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از سال 64 با چهار رشته پزشکی عمومی، پرستاری، مامایی و علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی آغاز به کار کرد و در طی این سال‌ها به آموزش و تربیت دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور شاهد حضور موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌هایی هستیم که دارای رشته‌های غیر پزشکی هستند ولی به جز دانشگاه‌های علوم پزشکی دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی تنها نهاد علمی خصوصی در کشور است که در رشته دکترای حرفه‌ای (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی) با توجه به الزامات و قوانین وزارت بهداشت دانشجو می‌پذیرد. ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس اعلام وزارت بهداشت است.

هم اکنون بسیاری از فارغ التحصیلان این دانشگاه به عنوان پزشک، دندانپزشک، داروساز، پرستار و غیره در سمت‌های مختلف اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های دولتی و آزاد، کادر درمانی در بیمارستان‌ها یا در مطب‌های خود در داخل و خارج از کشور خدمات درمانی ارائه می‌دهند.

دانشگاه آزاد اسلامی در حد استاندارد و الزامات وزارت بهداشت به منظور تربیت دانشجویان امکانات آموزشی را فراهم کرده و سعی در ارتقا آن دارد. همچنین از استادان مجرب دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی در امر آموزش بهره می‌برد، این در حالی است که این دانشگاه از بودجه دولتی استفاده نمی‌کند و هزینه‌های خود را تا کنون از راه شهریه کسب کرده است. البته این دانشگاه تلاش می‌کند تا از راه‌های غیر شهریه نیز بتواند کسب درآمد کند.

در دانشگاه آزاد اسلامی هم اکنون بیش از 48 هزار دانشجوی رشته‌های علوم پزشکی در حال تحصیل هستند و 40 درصد آموزش پرستاری کشور بر عهده این دانشگاه است.

دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر دارای رشته‌های و مقاطع مختلفی به شرح زیر است:

مقطع

رشته

دکترای حرفه ای

پزشکی

دندانپزشکی

داروسازی

کارشناسی پیوسته

پرستاری

مامایی

علوم آزمایشگاهی

تکولوژی اتاق عمل

بهداشت عمومی

مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار

هوشبری

علوم و صنایع غذایی (کنترل کیفی بهداشت)

ساخت پروتزهای دندانی

مهندسی بهداشت محیط

کارشناسی ناپیوسته

بهداشت عمومی

مامایی

ساخت پروتزهای دندانی

علوم آزمایشگاهی

هوشبری

مهندسی بهداشت محیط

تکنولوژی اتاق عمل

کاردانی

بهداشت عمومی (گرایش بهداشت خانواده)

بهداشت عمومی (گرایش بهداشت مبارزه با بیماری ها)

کارشناسی ارشد

مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

بیوشیمی بالینی

پرستاری کودکان

سم شناسی

شیمی دارویی

نظارت بر امور دارویی

پرستاری داخلی- جراحی

روان پرستاری

پرستاری سلامت جامعه

زیست فناوری پزشکی

پرستاری مراقبت های ویژه

مهندسی بهداشت محیط

علوم تشریحی

نانوفناوری پزشکی

آموزش بهداشت و ارتقا سلامت

علوم بهداشتی در تغذیه

علوم تغذیه

علوم و صنایع غذایی

بهداشت و ایمنی مواد غذایی

اقتصاد بهداشت

مهندسی پزشکی (بیوالکتریک)

پرستاری سالمندی

دکتری تخصصی

مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

اقتصاد و مدیریت دارو

آموزش بهداشت و ارتقا سلامت

فارماکولوژی پزشکی

مهندسی بافت

پرستاری

سم شناسی

نانوفناوری پزشکی

داروسازی سنتی

مهندسی پزشکی (رباتیک پزشکی)

دستیاری

پریودانتیکس

ارتودانتیکس

اندودانتیکس

بیماری‌های دهان، فک و صورت

دندانپزشکی ترمیمی

پاتولوژی فک و صورت

دندانپزشکی کودکان

پروتز دندانی

رادیولوژی دهان، فک و صورت

جراحی دهان و فک و صورت

بیماری‌های داخلی

فلوشیپ

ایمپلنت‌های دندانی

دوره

MBA

یکی از مزایای این دانشگاه حضور دانشکده‌ها و واحدهای مجری علوم پزشکی در 30 استان از 31 استان کشور است که امکان ادامه تحصیل برای علاقه‌مندان در نزدیکی محل زندگی آنها را فراهم کرده است.

دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر دارای 15 واحد دانشگاهی مجری رشته پزشکی عمومی، 3 واحد دانشگاهی مجری رشته داروسازی، 6 واحد دانشگاهی مجری دارای رشته دندانپزشکی و 100 واحد دانشگاهی مجری رشته‌های پرستاری، مامایی و پیراپزشکی است.

یکی از مباحث مهم آموزش دانشجویان علوم پزشکی آموزش بالینی دانشجویان این رشته‌ها است. دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر فراهم آوردن محیط‌های آموزش مناسب در محیط واحد دانشگاهی (اسکیل لب و آزمایشگاه های متعدد و غیره) در سراسر کشور، به ساخت و تأسیس بیمارستان به منظور آموزش دانشجویان در محیط کلینیکالی که به ارائه خدمات درمانی هموطنان در کنار آموزش می‌پردازد، اقدام کرده است.

در حال حاضر این دانشگاه دارای 11 بیمارستان و مرکز درمانی در شهرهای مختلف کشور است:

نام بیمارستان و مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی

شهر

امیر المومنین

تهران

بوعلی

تهران

فرهیختگان

تهران

22 بهمن

مشهد

آریا

مشهد

شاه ولی

یزد

خاتم الانبیا

شاهرود

اصفهان کلینیک

نجف آباد

امام سجاد(ع)

تبریز

احمد نژاد کتالم

تنکابن

امام رضا(ع)

اردبیل

اکثر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این دانشگاه موفق به اخذ درجه 1 اعتباربخشی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور است.

لازم به ذکر است در شهرهایی که این دانشگاه بیمارستان ندارد به منظور تأمین فیلد آموزش بالینی دانشجویان خود با عقد قراردادهایی با بیمارستان‌های آن شهرها این زمینه را فراهم کرده تا خللی به آموزش دانشجویان وارد نشود.

توجه به امر پژوهش در کنار مبحث آموزش دانشجویان علوم پزشکی از دیگر دغدغه‌های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است که بر آن تمرکز شده است.

این دانشگاه علاوه بر راه اندازی آزمایشگاه‌های مختلف تحقیقاتی به راه اندازی کمیته تحقیقات دانشجویی، مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد همت گمارده است.

در این دانشگاه 36 مرکز تحقیقاتی، 4 مرکز رشد جهت ارتباط با صنعت و 11 مجله مختص علوم پزشکی فعال است.

کمیته تحقیقات دانشجویی که فعالیت‌ها و تحقیقات دانشجویی را نظام‌مند و از فعالیت‌های پژوهشی به طور مادی و معنوی حکایت می‌کند، در این دانشگاه تشکیل شده است.

با توجه به حساسیت رشته‌های علوم پزشکی و تاثیر مستقیم آنها بر جسم افراد، طرح‌های تحقیقاتی و پایان نامه‌های این رشته‌ها نیز با حساسیت‌های خاصی از لحاظ اخلاقی و تاثیری که بر روی موجودات زنده دارد مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ به همین منظور ین دانشگاه تا کنون موفق به اخذ کد اخلاق از سوی وزارت بهداشت برای 45 واحد خود شده است.

دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به لحاظ رتبه ‌‌‌‌بندی، جایگاه بالایی در بین دانشگاه‌‌‌‌های مطرح کشور در این رشته دارد؛ همانطور که در مرحله تخصص آمار قبولی بالایی مربوط به فارغ‌‌‌التحصیلان این رشته است. همچنین فارغ‌‌‌التحصیلان رشته‌‌‌‌‌‌‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز آمار قبولی بالایی در مرحله دستیاری را به خود اختصاص می‌دهند.

طبق مصوبه مجلس، دانشجویان طرح نیروی انسانی دارند که مشمول دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌شود و پرداخت شهریه باعث معافی از انجام تعهدات نمی‌شود ولی تعهد آموزش رایگان با توجه به پرداخت شهریه مشمول دانشجویان شهریه پرداز نمی‌شود.

دانشکده دندان‌‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با دانشگاه جنوا ایتالیا تعاملاتی در مسایل آموزشی داشته و از کشورهای عراق و لبنان و برخی از کشورهای همسایه هم دانشجویانی برای گذراندن رشته‌های علوم پزشکی دارد اخیرا اقداماتی جهت راه اندازی رشته پزشکی در واحد امارات شده و مکاتبات اولیه جهت اخذ مجوز با وزارت بهداشت انجام شده است.

در سال جاری، ۷ رشته‌‌‌‌ در مقطع کارشناسی بخش علوم ‌‌پزشکی دانشگاه آزاد اضافه شده که منتظر تایید نهایی شورای گسترش وزارت بهداشت است. از جمله این رشته‌‌ها می‌‌توان به رشته های بهداشت عمومی اشاره کرد که این رشته ها در دفترچه انتخاب رشته نیست و اگر وزارت بهداشت این مجوز را صادر کند در مرحله تکمیل ظرفیت این رشته‌‌ها پذیرش خواهیم داشت.

حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی طی سالهای اخیر در عرصه های جهانی نیز موفقیت‌های چشمگیری داشته است؛ یکی از این موفقیت‌ها رتبه بندی موضوعی شانگهای 2019 و 2018 بود که دانشگاه آزاد اسلامی در موضوعات مختلف علوم پزشکی در رتبه بالایی قرار گرفته است.

این دانشگاه در رتبه بندی شانگهای 2019 که تیر ماه امسال اعلام شد در موضوعات مختلف از جمله فناوری‌های پزشکی، علوم دهان و دندانپزشکی و داروسازی و علوم دارویی موفق به کسب رتبه‌های درخشان در عرصه دانشگاه‌های جهان شد و توانست در دسته بندی علوم دهان و دندانپزشکی، پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران و در رتبه بندی مشترک با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کشور قرار گیرد.

همپنین بر اساس این رتبه بندی در داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه آزاد اسلامی پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشهد و در رتبه بندی مشترک با دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی در کشور جای دارد.

در رتبه بندی فناوری پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه بندی مشترک با دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران در کشور قرار گرفته است.

همچنین رتبه‌های دانشجویان و کسب مدال‌های مختلف در المپیاد‌های دانشجویان علوم پزشکی کشور نشان از تربیت دانشجویان موفق و مستعد این دانشگاه است.

انتهای پیام/

300 / 31 دانشگاه آزاد اسلامی معاونت علوم پزشکی پرستار دندانپزشک آموزش بالینی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی معاونت علوم پزشکی پرستار دندانپزشک آموزش بالینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟