Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-19@09:42:59 GMT

جنگ جی‌ها؛ 6G آمریکایی در پی 5G چینی!

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۰۰۶۴

جنگ جی‌ها؛ 6G آمریکایی در پی 5G چینی!

فرارو- هرروز اخبار بیشتری در مورد پیشرفت چین در ۵ جی یا نسل بعدی فناوری ارتباطی بی سیم منتشر می‌شود. پیشرفت چین در ۵ جی، آمریکا را با خطرات امنیت ملی و اقتصادی مواجه می‌کند. این نگرانی‌ها، به ویژه احتمال اختلال در زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، قابل اعتنا است، اما این آمریکاست که خودش را به دردسر انداخته است نه چین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آمریکا در حل مسائل مربوط به ۵ جی خیلی تعلل کرد. در نتیجه چین با استفاده از این فرصت، در به کارگیری و توزیع فناوری‌های پیشرفته ارتباطی، پیشرفت بی سابقه‌ای داشت.

به گزارش فرارو به نقل از لافر، آمریکا باید از این تجربه درس بگیرد و طوری عمل کند که در این حوزه مهم در خط مقدم پیشرفت باشد و بتواند از امنیت ملی و اقتصاد خود محافظت کند. شاید زود به نظر برسد، اما وقت آن است که آمریکا بر چیزی که به زودی ظهور می‌کند تمرکز کند؛ ۶ جی(6G)!

حتی اگر ظهور ۵ جی در مراحل اولیه خود باشد و برای آمریکا خطر تبدیل شدن به تهدید نداشته باشد، چشم انداز بلند مدت برای توسعه فناوری در این زمینه نشان می‌دهد رهبران سیاسی و صنعتی آمریکا نمی‌توانند دست روی دست بگذارند تا ۶ جی(6G) از راه برسد.

پیشرفت‌هایی که تاکنون صورت گرفته، فرصتی برای پیشرفت در انتقال داده در طول موج پایین‌تر از ۵ جی را فراهم می‌آورد؛ یعنی پهنای باند وسیع‌تر با سرعت بیشتر که احتمالا برای یک انقلاب واقعی در شبکه موبایلی مورد نیاز است.

احتمالا ۵ جی پیشرفت‌هایی را در طیفی از صنایع به همراه می‌آورد. علاوه بر ارتقای شبکه موبایلی، ۵ جی می‌تواند به خوبی ارتباطات نظامی بهتر، وسایل نقلیه خودران، واقعیت مجازی، پزشکی از راه دور، اینترنت اشیا و.. را ارتقا دهد. همه این‌ها به خاطر سرعت و ظرفیت بالاتر و تاخیر کمتر شبکه‌های ۵ جی امکان پذیر است. در ضمن ممکن است نوآوری‌ها و موارد استفاده پیش بینی نشده‌ای هم با این فناوری همراه شود.

سیاست‌گذاران آمریکایی و رهبران تجاری امسال و سال بعد این فرصت را دارند که پایه‌های برتری آمریکا در فناوری‌های ۶ جی(6G) را بنا نهند. اگر آمریکایی‌ها یک دهه پیش با آینده‌نگری بیشتری برنامه ریزی می‌کردند، بسیاری از نگرانی‌هایی که آمریکا در مورد ۵ جی با آن‌ها دست به گریبانگیر است، امروز. وجود نداشت.

امروز با یک تصمیم قاطعانه آمریکا می‌تواند مطمئن شود در ۱۰ سال اینده رهبر بلامنازع فناوری بی سیم در جهان است. با انجام دادن این کار آمریکا می‌تواند توانایی ساخت زیر ساخت‌های امن ۶ جی(6G) با همراه مزایای امنیتی و اقتصادی خود از این فناوری را تضمین کند.     بیشتر بخوانید: اینترنت نسل پنجم چیست و چرا مهم است؟
 ۶ جی(6G) چیست؟ نگاهی به آینده ۶ جی(6G)، ظرفیت انتقال داده تا ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵ جی، با تاخیر تقریبا صفر و ۱۰ میلیون دستگاه تراکم اتصال در یک کیلومتر مربع را دارد. این ویژگی‌ها بیش از هرچیزی است که در ۵ جی پیش بینی شده است. چنین قابلتی‌هایی در ۶ جی(6G)، برای انتقال داده با نرخ بالا مورد نیاز است تا بتوان از امنیت وسایل نقلیه خودران مطئن شد و امکان ساخت نسل بعدی ارتباطات امن فراهم شود.

البته برخی از محققان پیشتر انتظار داشتند که ۵ جی در برآورده کردن برخی توقعات در مورد پهنای باند موفق نخواهد بود. این مساله ۶ جی(6G) را مطلوب‌تر می‌کند.

این‌ها فقط بحث آکادمیک نیست. با اینکه استفاده تجاری از ۵ جی در آغاز راه خود است، اما برنامه ریزی و سرمایه گذاری در فناوری بی سیم ۶ جی(6G) از قبل شروع شده است. تخمین کارشناسان نشان می‌دهد چشم انداز اولیه استفاده از تکنولوژی ۶ جی(6G) در سال ۲۰۳۰ خواهد بود.

محققان به دنبال پیشرفت در حوزه‌هایی مثل مطالعه مواد، طراحی چیپ و میزان مصرف هستند. حوزه دیگر مطالعات وعده می‌دهند ۶ جی(6G) نوعی فناوری خواهد بود که ارتباطات در فرکانس بالاتر در حد گیگاهرتز و تراهرتز امکان پذیر است. محققان باور دارند که ارتباطات در فرکانس‌ها بالاتر از ۹۵ گیگا هرتز کلید مزایای بسیاری مانند نفوذ قوی و پهنای باند بسیار وسیع را به همراه داشته باشد.

وزرات صنایع چین مطالعات مفهومی خود برای تحقیق و توسعه ۶ جی(6G) را برنامه ریزی کرده است که در سال ۲۰۲۰ آغاز می‌شوند. وزیر صنایع چین پیش بینی می‌کند ۶ جی(6G) در پهنای باند، عدم تاخیر و ارتباط از ۵ جی بهتر است و به نرخ انتقال داده ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵ جی خواهد رسید. او می‌گوید: «این فناوری به طور بالقوه در کل شبکه‌های کابلی و بی سیم انقلاب به پا می‌کند.»

همچنین در سال ۲۰۱۷ وزیر ارتباطات ژاپن اعلام کرد گروهی از محققین ژاپنی روی نسل جدید تکنولوژی‌های بی سیم کار می‌کنند و به گفته او بررسی‌های گروه تحقیقاتی ژاپن نشان می‌دهد ۶ جی(6G) می‌تواند ارتباط آنی برقرار کند. محققان ژاپنی ادعا می‌کنند به سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگا بیت در ثانیه دست یافته اند که این رقم ۱۰۰ برابر سریع‌تر از شبکه‌های موجود است.

فنلاند، رهبر همیشگی فناوری ارتباطی بی سیم به تلاش‌های بلند پروازانه خود در این زمینه افتخار می‌کند. هدف فنلاند این است که در بازه ۸ ساله مطمئن شود این کشور رهبر ۶ جی(6G) است.

برای آمریکایی که هوآووی می‌خواهد جایش را در فناوری‌های ارتباطی پیشرفته بگیرد، حفظ برتری فناوری، در سطح ملی و استراتژیک بررسی می‌شود؛ و این کشور تلاش دارد در همه زمینه‌های نرم افزای و سخت افزاری برتری خود بر چین را حفظ کند.

امروز در بین نمایندگان و کارشناسان امنیت ملی آمریکا نگرانی زیادی از پیشرفت چین (به عنوان رقیب ژئوپلتیک آمریکا) در حوزه ۵ جی وجود دارد. ۵ جی ستون فقرات اقتصاد اینترنت جهانی خواهد بود که تمام ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این شرایط آمریکا نمی‌تواند بازهم حسرت ۱۰ سال گذشته را بخورد و پیشرفت در زمینه ۶ جی(6G) را آغاز کرده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: 6 جی 5 جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور جدید تحریم‌های انگلیس و آمریکا علیه ایران

به گزارش خبرآنلاین، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۶ فرد و دو نهاد در ایران را هدف تحریم‌هایش قرار داد که گفته می‌شود موتورهای پهپادهای مورد استفاده در حمله ۱۳ آوریل (وعده صادق) به اراضی اشغالی فلسطین را تولید می‌کنند.

علاوه بر این، بریتانیا چندین سازمان نظامی، افراد و نهادهای ایرانی را که به ظن آنها در صنایع پهپادی و موشک‌های بالستیک ایران دخیل هستند، هدف قرار می‌دهد. به گزارش خبرگزاری رویترز، انگلیس امروز ۱۳ طرف جدید را در لیست تحریم‌های ایران قرار داد.

«جنت یلن» وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «ما به اعمال اختیارات تحریمی خود برای مقابله با ایران از طریق اقدامات بیشتر در روزها و هفته‌های آینده ادامه خواهیم داد.»

به گزارش ایسنا، همچنین شبکه خبری الجزیره به نقل از وزارت خزانه‌داری آمریکا گزارش داد که آمریکا ۵ شرکت تامین‌کننده مواد اولیه فولاد خوزستان را تحریم می‌کند و هدف از آنها «تضعیف برنامه موشکی و پهپادی» ایران است.

این اقدامات پس از آن صورت گرفت که مقامات آمریکایی در روزهای گذشته گفتند که در پاسخ به فعالیت ایران در منطقه و برای جلوگیری از حملات آینده، تحریم‌های جدیدی را آماده می‌کنند. قانونگذاران آمریکایی در کنگره همچنین به سرعت قوانینی را پیش می‌برند که هدفش تحت فشار قرار دادن منابع مالی جمهوری اسلامی و مقامات آن است.

به گزارش آسوشیتدپرس، رهبران اتحادیه اروپا هم چهارشنبه گفتند که تحریم‌ها علیه ایران را تشدید خواهند کرد و تحویل پهپادها و موشک‌های این کشور به گروه‌های مقاومت در غزه، یمن و لبنان را هدف قرار می‌دهند.

نیروی هوا فضای سپاه در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران کشورمان در سوریه، بیش از ۳۰۰ فروند موشک و پهپاد به اهدافی درون سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896828

دیگر خبرها

  • مدیر اف‌بی‌آی: هکر‌های چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند
  • آماده شدن هکرهای چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا
  • دور جدید تحریم‌های انگلیس و آمریکا علیه ایران
  • افشای دسیسه‌چینی آمریکا علیه عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • بلینکن به زودی به پکن می‌رود
  • روزنامه آمریکایی: وزیر دفاع آمریکا به چین می‌رود
  • (ویدئو) بمب‌افکن آمریکایی B-۵۲ آمریکا در پرواز کم‌ارتفاع
  • چرا آمریکا حاضر به بمباران ایران همراه اسرائیل نشد؟ پاسخ نظامی آمریکایی
  • حمله متجاوزانه جدید آمریکا و انگلیس به یمن
  • بسترسازی «شی» در مسیر نظم چینی