Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی کفاش اعتقاد داشت: این از تنبلی و همچنین عدم اعتماد به نفس نویسندگان است که کمتر سراغ داستان‌گویی در فضای شهر‌های مختلف و بویژه خلق قصه از دوران انقلاب اسلامی در مناطق مختلف کشور رفته اند.

مهدی کفاش، از داستان نویسان و برگزیدگان جوایز ادبی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو عنوان کرد: امروز این گلایه وجود دارد که چرا در داستان‌ها همه فقط از پایتخت و تهران می‌نوسیند و فضای بومی سایر مناطق کشور کمتر در داستان‌ها لمس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این همه قصه خصوصا در فضای سوژه‌ها و قصه‌های انقلابی حتی که می‌توان نوشت و به دست مخاطب داد.
نویسنده رمان «وقت معلوم» افزود: ما شاید زیادی روی تهران در پرداخت به داستان‌های انقلابی متمرکر شده ایم. این از تنبلی و همچنین عدم اعتماد به نفس نویسندگان است که کمتر سراغ داستان‌های ما در شهر‌های مختلف و بویزه از دوران انقلاب اسلامی رفته اند.
این رمان‌نویس تذکر داد: متاسفانه در امر نویسندگی هم گویا دوست داریم پلاک تهران را برچسب خودمان بزنیم. انگار نویسنده ما آماده و توان این را ندارد که از داستان‌های مختلف و شکل گرفته در شهرستان‌ها بنویسد و همگی روی تهران متمرکز شده اند.
کفاش ادامه داد: البته برخی نویسندگان و داستان‌ها هستند که لوکیشن‌هایی دیگر را وارد قصه می‌کنند و مثلا در ادبیات داستانی انقلاب، به کوچه و خیابان‌های انقلاب در شهرستان‌ها هم سرک میکشند، اما خب این‌ها هم زیاد نیستند.
نویسنده «یکی بود سه تا نبود» با بیان اینکه انگار داستان نویس شهرستانی ما هنوز هویتشان را باور نکرده است، گفت: هرچند وقتی این همه امکانات و بودجه در تهران جمع شده آنهم برخلاف باور‌های و آرمان‌های انقلاب اسلامی ما، خود به خود همه مولفین نیز اینجا جمع می‌شوند و از همین جا هم می‌نویسند.
وی با این حال یاداور شد:این را نیز فراموش نکنیم که مخاطب رمان و داستانی را می‌خواند که دارای قصه‌ای جذاب باشد و طراحی جالب داشته باشد والا برای او فرقی ندارد داستان در کدام لوکیشن مکانی می‌گذرد و لزوما تهرانگردی برای نویسنده نیز توفیق خاصی ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ادبیات فارسی رمان انقلابی داستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۰۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان

تین نیوز

 سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: یک هزار خودروی برقی وارداتی به شهر تهران پلاک ملی گرفته اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، شادی مالکی روز سه‌شنبه افزود: برقی سازی خودرو و تاکسی یک پروژه ملی است که از سوی دولت در دستور کار قرار گرفت و ما نیز در این راستا با وزارت صمت و خودروسازان داخلی در بحث واردات خودروهای برقی کار را شروع کردیم و از سوی دیگر شهرداری تهران هم راستا اقدام به وارادت خودروی برقی کرده است.

وی ادامه داد: امسال شاهد وارد شدن ۲۵ هزار خودروی برقی سدان و ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی و ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷ هزار و ۵۰۰ خودروی برقی از طریق خودروسازان داخلی ذیل توافق نامه با وزارات صمت خواهیم بود و در کل نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران می شود.

به گفته مالکی، از هفته گذشته تاکنون قرارداد نزدیک به ۱۰ هزار خودرو با خودروسازان داخلی منعقد کردیم و یک هزار دستگاه خودرو نیز هم اکنون در تهران است؛ این خودروها پلاک ملی گرفته‌اند و در صف دریافت پلاک تاکسی هستند.

وی تاکید کرد: خودروهای وارداتی استانداردهای لازم را از مراجع ذی ربط را دریافت کرده اند و از چند روز آینده ثبت نام از تاکسیرانانی که خودروی فرسوده دارند را آغاز می‌کنیم.

مالکی یادآور شد: به ازای خروج یک دستگاه خودروی فرسوده یک دستگاه تاکسی برقی جایگزین می‌شود و به محض دریافت پلاک تاکسی، این خودروها فعال می‌شوند و حتی مسیر حرکت آنها هم مشخص شده است.

وی در مورد حدود قیمت تاکسی برقی هم گفت: قیمت توسط سازمان حمایت و توسط وزارت صمت اعلام می شود اما بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان براساس نوع خودرو متفاوت است.

سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تسهیلاتی برای رانندگان از طریق شهرداری و انعقاد قرارداد با صندوق کارآفرینی امید با کارمزد پایین و بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته‌ایم و از طریق ماده ۱۲ هم یارانه ای هم از سوی دولت داده می‌شود که قیمت خودرو برای تاکسیران منطقی شود.

مالکی در مورد ایستگاه‌های شارژ خودروی برقی هم اضافه کرد: هم اکنون ۱۵ ایستگاه در شهر تهران با ۷۴ نازل داریم که تا پایان امسال ۹۳۰ نازل دیگر در قالب ۹۶ ایستگاه نصب می‌شود.

وی در مورد خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم تاکید کرد: خودروسازان متعهد شده اند که به ازای هر ۳۳۰ خودرو یک بخش تعمیرگاهی داشته باشند ضمن اینکه نرخ کرایه هم براساس لایحه‌ای که به شورای شهر ارسال می شود، مشخص خواهد شد.

۸۰ هزار تاکسی در تهران فعال است که نیمی از این تعداد فرسوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راهنما برای گالری‌گردی در پایانِ هفته پیش‌ِ رو
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • انتشارکتاب «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا (ع)
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • ابراز نارضایتی شهروندان کهنوج از کمبود امکانات رفاهی در برخی از مناطق شهر + فیلم
  • جایزه داستان و بازآفرینی در ۲ بخش رقابتی و ترویجی برگزار می‌شود
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • (تصاویر) کاروان خودروهای برقی بدون پلاک در تهران
  • نویسنده‌ای که برای مخاطب دام پهن نمی‌کند
  • عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست