Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل دوستی، عضو سابق شورای شهر تهران و فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌ها گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به گمانه زنی‌های برخی اصلاح طلبان مبنی بر تغییر هیئت رئیسه شورای شهر اظهار کرد: تغییر هیئت رئیسه شورای شهر و شخص آقای هاشمی را تکذیب می‌کنم، البته معتقدم که رئیس شورای شهر توفیق زیادی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: برای اداره شورای شهر در حال حاضر شخصی بهتر از آقای هاشمی وجود ندارد، البته انتقاداتی به رئیس شورای شهر وارد است، زیرا آن چیزی که انتظار مردم تهران و پرسنل شهر بود تا کنون که ریاست شورا بر عهده هاشمی بوده برآورده نشده است.

بیشتر بخوانید: دو دیدگاه مخالف برای انتخابات در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان/ عارف در تصمیم‌گیری استقلال ندارد 

او با بیان اینکه در بین اعضای شورای شهر کسی بهتر از هاشمی برای ریاست شورا وجود ندارد، گفت: اینکه برخی اصلاح طلبان دم از تغییر هیئت رئیسه شورای شهر می‌زند، بیشتر هدفشان فرافکنی است، زیرا شورای شهر در انتخاب شهردار موفق نبوده و اگر قرار به تغییر هیئت رئیسه باشد وضعیت از این هم بدتر می‌شود.

دوستی با انتقاد به عملکر شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در انتخابات شورا‌ها و مجلس، تصریح کرد: تصمیم گیری‌های شورای عالی برای انتخابات مجلس و شورا‌ها بیشتر بر اساس رفیق بازی بود تا اینکه بر اساس نظر احزاب باشد.

عضو سابق شورای شهر ادامه داد: هنگام انتخابات شورا‌ها دو اتفاق افتاد، ابتدا داورانی که از اعضای شورای عالی بودند به خود رأی دادند، مانند محمدجواد حق شناس، حسن رسولی، محمود میرلوحی، الهام فخاری، زهرا نژاد بهرام و زهرا صدر اعظم نوری سپس دیگر اعضا بر حسب رفیق بازی تصمیم گیری کردند، یعنی رفقای بیرون شورای عالی با فشار به رفقای داخل شورای عالی در ارائه لیست شورای شهر تأثیر گذاشتند و احزاب به طور جدی نقشی ایفا نکردند.

فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به گمانه زنی‌ها مبنی بر ورود احزاب اصلاح طلب به طور مستقل از شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو تصریح کرد: معتقدم نباید در جریان اصلاحات اختلافی به وجود بیاید، بلکه باید انسجام داشته باشیم؛ اما متأسفانه اعضای شورای عالی انتقادات را نمی‌پذیرند و به همین دلیل احتمال اینکه برخی شخصیت‌های برجسته اصلاح طلب ساز جدایی بزنند وجود دارد.

او در پاسخ به این سوال که آیا منتجب نیا قرار است به صورت مستقل از شورای عالی وارد انتخابات شود؟، گفت: نه تنها منتجب نیا بلکه بسیاری از اصلاح طلبان دیگر به شورای عالی نقد دارند و احتمالا به صورت ائتلاف با شورای عالی وارد النتخابات نمی‌شوند.

دوستی تصریح کرد: منتجب نیا و برخی دیگر از اصلاح طلبان انتقادات تندی به شورای عالی دارند، معتقدم شورای عالی باید نظر این افراد را بپذیرد و در جهت انسجام گام بردارد، نه در جهت افتراق.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۰۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی در کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی آمادگی دارد از طرح‌های فرهنگی که موفقیت آن به اثبات رسیده است، حمایت کند تا این طرح‌ها در سطح ملی اجرایی شود.

خسروپناه با اشاره به گسترش تعاملات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با نخبگان و فعالان علمی کشور گفت: شورا در سال‌های گذشته، با نخبگان علمی، تعاملات خوبی داشت، اما در دوره جدید لازم دیدیم که با نخبگان و فعالان فرهنگی نیز تعامل داشته باشیم که در یک سال گذشته این تعاملات آغاز شده است و بسیاری از میز‌های فرهنگی در ستاد به فعالان مردمی واگذار شده است، همچنین شورا از طرح‌های فرهنگی اجرا شده که موفقیت نسبی داشته است نیز حمایت‌های مناسب را انجام می‌دهد تا این طرح‌ها در سطحی وسیع‌تر اجرایی شود نمونه‌های فراوانی از این طرح‌ها در حال اجراست مانند طرح بی‌نهایت شو که بسیار طرح موفقی است و الان دبیرخانه شورا در حال برنامه ریزی برای توسعه این طرح در کشور است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت ۴۰ ساله شورا گفت: تشکیل بسیج دانشجویی و بسیج اساتید از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در هر مرحله، اساسنامه آن ارتقا یافته است که هم اکنون نیز ارتقای اساسنامه بسیج اساتید در دستور کار قرار گرفته است. تأسیس جهاد دانشگاهی و مجموعه‌ای متنوع از دستاور‌های این مجموعه علمی از دیگر دستاورد‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی است. تدوین اسناد علمی مانند سند هوا و فضا، سند ملی نانو، زیست فناوری، گیاهان دارویی بخشی از اسناد تولیدی ستاد در سال‌های قبل بوده است.

خسروپناه افزود: در دوره‌های گذشته، بیش از ۷۰ درصد تلاش شورا در حوزه‌های علمی و فناوری، ۲۰ درصد در حوزه فرهنگی و ده درصد مشترک میان این دو است، اما در دوره جدید و در یک سال گذشته، تلاش شده که به مقوله فرهنگ توجه بیشتری داشته باشیم، به طوری که در یک سال گذشته، بیش از نیمی از مصوبات شورا، مرتبط به مقوله فرهنگ است البته تلاش شده که فعالیت‌های در حوزه علم کم نشود.

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد کارگران جدی شد ؟
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • شورای اسلامی نسیم‌شهر منحل شد
  • حمایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی
  • حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی در کشور