Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@19:21:25 GMT

خودروی خود را با گوشی استارت بزنید

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۱۴۹۱

آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از گیزمگ، به نظر می‌رسد همین دیروز بود که در بسیاری از خودروها کلیدهای سنتی با یک سوئیچ بلوتوث جایگزین شدند. اکنون استارتاپ کره‌ای "وان‌کی"(OneKey) قرار است این سوئیچ‌های بلوتوثی را با یک سیستم متصل به گوشی‌های هوشمند موسوم به "کتو"(Keto) جایگزین کند.

"کتو" یک برنامه سازگار با اندروید و iOS است و دستگاهی است که به طور دائم داخل خودرو می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نیاز به سوئیچ بلوتوثی کاملا از بین نمی‌رود، بلکه در عوض کاربر آن را درون "کتو" می‌گذارد.

سپس "کتو" به بالای داشبورد چسبانده می‌شود و برق باتری لیتیوم-پلیمری آن از سوی باتری خودرو تامین می‌شود.

بدین ترتیب وقتی کاربر به خودروی خود نزدیک می‌شود، "کتو" سیگنال بلوتوث منحصر به فرد و یک سیگنال صوتی غیر قابل شنیدن را به گوشی هوشمند کاربر می‌فرستد. این کار باعث می‌شود نزدیکترین درب یا صندوق عقب باز شود.

همچنین هنگامی که فرد داخل ماشین است، راننده می‌تواند با استفاده از گوشی خود ماشین را روشن کند.

کاربران "کتو" علاوه بر این می‌توانند استفاده موقت از وسیله نقلیه خود را به افراد دیگر اعطا کنند. این کار از طریق اتصال برنامه به اینترنت انجام می‌شود و افراد دیگر که این برنامه را روی گوشی خود نصب دارند می‌توانند خودرو را قرض بگیرند. کاربر اصلی می‌تواند دسترسی هر کسی را در هر زمان دلخواه لغو کند یا می‌تواند دسترسی را به ساعات خاصی از روز محدود کند.

علاوه بر این، اگر یک نفر دارای چندین خودروی مجهز به دستگاه "کتو" باشد، می‌تواند از این برنامه برای دسترسی مجزا به هر خودرو استفاده کند.

این دستگاه اکنون با مبلغ 99 دلار قابل پیش سفارش است و گفته می‌شود فروش آن از ماه دسامبر آغاز می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گوشی موبایل استارت ماشین وسیله نقلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان

تین نیوز

 سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: یک هزار خودروی برقی وارداتی به شهر تهران پلاک ملی گرفته اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، شادی مالکی روز سه‌شنبه افزود: برقی سازی خودرو و تاکسی یک پروژه ملی است که از سوی دولت در دستور کار قرار گرفت و ما نیز در این راستا با وزارت صمت و خودروسازان داخلی در بحث واردات خودروهای برقی کار را شروع کردیم و از سوی دیگر شهرداری تهران هم راستا اقدام به وارادت خودروی برقی کرده است.

وی ادامه داد: امسال شاهد وارد شدن ۲۵ هزار خودروی برقی سدان و ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی و ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷ هزار و ۵۰۰ خودروی برقی از طریق خودروسازان داخلی ذیل توافق نامه با وزارات صمت خواهیم بود و در کل نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران می شود.

به گفته مالکی، از هفته گذشته تاکنون قرارداد نزدیک به ۱۰ هزار خودرو با خودروسازان داخلی منعقد کردیم و یک هزار دستگاه خودرو نیز هم اکنون در تهران است؛ این خودروها پلاک ملی گرفته‌اند و در صف دریافت پلاک تاکسی هستند.

وی تاکید کرد: خودروهای وارداتی استانداردهای لازم را از مراجع ذی ربط را دریافت کرده اند و از چند روز آینده ثبت نام از تاکسیرانانی که خودروی فرسوده دارند را آغاز می‌کنیم.

مالکی یادآور شد: به ازای خروج یک دستگاه خودروی فرسوده یک دستگاه تاکسی برقی جایگزین می‌شود و به محض دریافت پلاک تاکسی، این خودروها فعال می‌شوند و حتی مسیر حرکت آنها هم مشخص شده است.

وی در مورد حدود قیمت تاکسی برقی هم گفت: قیمت توسط سازمان حمایت و توسط وزارت صمت اعلام می شود اما بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان براساس نوع خودرو متفاوت است.

سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تسهیلاتی برای رانندگان از طریق شهرداری و انعقاد قرارداد با صندوق کارآفرینی امید با کارمزد پایین و بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته‌ایم و از طریق ماده ۱۲ هم یارانه ای هم از سوی دولت داده می‌شود که قیمت خودرو برای تاکسیران منطقی شود.

مالکی در مورد ایستگاه‌های شارژ خودروی برقی هم اضافه کرد: هم اکنون ۱۵ ایستگاه در شهر تهران با ۷۴ نازل داریم که تا پایان امسال ۹۳۰ نازل دیگر در قالب ۹۶ ایستگاه نصب می‌شود.

وی در مورد خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم تاکید کرد: خودروسازان متعهد شده اند که به ازای هر ۳۳۰ خودرو یک بخش تعمیرگاهی داشته باشند ضمن اینکه نرخ کرایه هم براساس لایحه‌ای که به شورای شهر ارسال می شود، مشخص خواهد شد.

۸۰ هزار تاکسی در تهران فعال است که نیمی از این تعداد فرسوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انفجار خودرو بمب‌گذاری شده در الرقه سوریه
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • رنو پی کی ۴۰۰ میلیون شد / انفجار قیمت خودروی نوستالژیک!
  • رنو پی کی ۴۰۰ میلیون شد؛ انفجار قیمت خودروی نوستالژیک!
  • رووی دی اکس5 ؛ هر 1300 کیلومتر به پمپ بنزین سر بزنید! (+تصاویر)
  • کشف ۲ دستگاه خودرو سرقتی در میرجاوه
  • تصاویری از تصادف همزمان ۳ خودروی شوتی در جاده کوهستانی | چپ شدن قطاری!
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟
  • خودروی رانا پلاس طرح مادران چه زمانی تحویل داده می‌شود؟
  • توقیف خودروی میلیاردی در میناب