Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-16@11:48:55 GMT

فتحی خودش سانتر می‌کند، خودش گل می‌زند (گزارش)

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۲۴۱۶

به گزارش ایلنا، اداره تمام امور باشگاه استقلال اکنون بر عهده امیرحسین فتحی است و ظاهراً اندکی هم اسماعیل خلیل‌زاده که گفته می‌شود عضو اقتصادی هیأت‌مدیره آبی‌ها محسوب می‌شود، به مدیرعامل کمک می‌کند. سایر اعضای هیأت‌مدیره در حال حاضر هیچ ارتباطی با باشگاه استقلال ندارند. میرشاد ماجدی که رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال هم محسوب می‌شود مدتی است به تایلند سفر کرده تا به رتق‌و‌فتق امور مربوط به تیم المپیک بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اکنون در حال انجام مأموریت برای فدراسیون فوتبال است. البته ماجدی زمانی هم که در ایران بود کمتر در کارهای مدیریتی باشگاه استقلال به بازی گرفته می‌شد و حتی صحبت از آن بود که وی به‌عنوان عضو غیرموظف هیأت‌مدیره در این پست منصوب شده است. ماجدی در حالی چندان به بازی گرفته نمی‌شود که به‌دلیل تجربیاتش در حوزه کاری استقلال می‌توانست بیشتر در امور مدیریتی به امیرحسین فتحی یاری رساند.

سفر ماجدی به تایلند در حالی بدنه مدیریتی باشگاه استقلال را خالی کرده که می‌شنویم کامران منزوی نیز در سفر کانادا به‌سر می‌برد. او لااقل در هفته‌های اخیر فعالیت‌هایی در بخش یارگیری داشت و با مصاحبه‌هایش می‌کوشید حتی در فضای مجازی هم که شده اوضاع را امیدوارکننده جلوه دهد، اما ظاهراً منزوی هم ضرورتی به حضور خود در هیأت‌مدیره باشگاه استقلال احساس نکرده که راهی سفر طول و دراز کانادا شده و مشخص هم نیست چه زمانی به ایران بازمی‌گردد.

 تنها عضو باقی‌مانده در هیأت‌مدیره باشگاه استقلال، اسماعیل خلیل‌زاده است که در ایران حضور دارد و ظاهراً پای کار است اما پرسشی که ماه‌ها است به آن پاسخ داده نشده این است که چرا تصمیم‌گیران در بخش کلان باشگاه استقلال جانشینی برای احمد سعادتمند که ماه‌ها قبل از سمت خود در هیأت‌مدیره استعفا داده بود، معرفی نکرده‌اند؟ آیا نیازی به انتخاب جانشین نبوده؟ اگر اینطور است چرا اساساً برای باشگاه‌ها اعضای هیأت‌مدیره برگزیده می‌شود؟

مسأله مدیریتی باشگاه استقلال وقتی پیچیده‌تر جلوه می‌کند که می‌بینیم بعد از استعفای علی خطیر از سمت معاونت، هیچ گزینه‌ای به‌جای وی معرفی نشده است. خطیر در ایامی که با باشگاه استقلال همکاری می‌کرد مسئولیت‌های مهمی بر عهده داشت و خوب یا بد می‌کوشید وظایف را به‌نحو مطلوبی به سرانجام برساند، اما او نیز که پیش‌تر گفته می‌شد دست راست امیرحسین فتحی، مدیرعامل باشگاه محسوب می‌شود، چند صباحی است که باشگاه را ترک کرده و انگار هیچ انگیزه‌ای هم برای انتخاب جانشینش وجود ندارد.

در کنار او هادی مباشری هم یکی از معاونان باشگاه استقلال بود که این عضو مدیریتی باشگاه استقلال نیز بعد از عمل جراحی قلب باز عملاً پست خود را خالی گذاشته است. گرچه مباشری 2ماه قبل طی مصاحبه‌ای دلخوری‌اش را از وضعیت همکاری با باشگاه استقلال اعلام کرده بود و خواستار پذیرش استعفایش شده بود، اما این شخص نیز از جمله افرادی محسوب می‌شد که پست حساسی را در چارت مدیریتی بر عهده داشت. وضعیت کنونی مباشری نیز ایجاب می‌کند شخصی به‌جایش امور محوله را انجام دهد، اما بعید است انگیزه‌ای در میان تصمیم‌گیران باشگاه استقلال برای انتخاب گزینه جدید وجود داشته باشد.

شاید اگر کمیته فنی باشگاه استقلال همچون گذشته به فعالیت خود ادامه می‌داد می‌شد گفت که امیرحسین فتحی در اداره امور و مهم‌تر از همه تصمیم‌گیری‌های مهم تنها نیست، اما عملاً با کناره‌گیری مظلومی و فریبا از سمتی که پیش‌تر در اختیار گرفته بودند، همه تصمیم‌ها را خود فتحی اتخاذ می‌کند و مشخص نیست مدیرعامل باشگاه استقلال چگونه می‌‌خواهد از عهده تصمیم‌گیری‌های مهم در پیچ و خم مدیریت باشگاهی به وسعت و تأثیرگذاری استقلال برآید و در تمام زمینه‌ها مسیر و راه درستی را انتخاب کند؟! بدون شک مدیریت باشگاهی به ابعاد استقلال که اکنون با ماجرای پیچیده اعتراض‌های استراماچونی مواجه است و این مربی حتی تهدید به کناره‌گیری هم کرده، می‌طلبد یک گروه مدیریتی قوی و صاحب تجربه در رأس کار باشند، اما اینطور که پیدا است در حال حاضر در باشگاه استقلال فتحی برای خودش سانتر می‌کند و خودش هم گل می‌زند تا مرد اول تمام تصمیم‌گیرهای باشگاه استقلال باشد و عملاً «کار گروهی مدیریتی» در این باشگاه جای خودش را به مدیریت انفرادی داده است.

این وضعیت می‌تواند ناشی از بسیاری از اتفاقات زیر پوستی در استقلال باشد که از نظر افکار عمومی پنهان مانده است. جدایی‌های مشکوک، بی‌تفاوتی برخی اعضا و استعفا‌های پی‌درپی و توقف حرکت کمیته فنی باشگاه استقلال نشان‌دهنده تمایل تصمیم‌گیران باشگاه استقلال به اداره باشگاه با یک مدیر است، اما شاید هم این وضعیت نشأت‌گرفته از انگیزه‌های پنهان برای اتخاذ تصمیم‌های تازه در قبال مدیریت باشگاه استقلال باشد که کسی از آن خبر ندارد و هیچ بعید نیست که خود فتحی نیز به‌زودی در رأس مدیریت باشگاه استقلال حضور نداشته باشد.

معادله مدیریتی باشگاه استقلال با شرایط موجود بسیار پیچیده و مبهم می‌نماید و باید منتظر ماند و نتیجه این شکل مدیریت در باشگاه استقلال را در آینده‌ای نه‌چندان دور مشاهده کرد. آیا امیرحسین فتحی می‌تواند از پس تمام تصمیم‌گیرهای ریز و درشت باشگاه استقلال برآید یا اینکه او نیز در مقابل دشواری‌های مدیریتی باشگاه استقلال به‌زودی سر خم خواهد کرد؟

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استقلال تهران امیرحسین فتحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم اسرائیل برای پاسخ به حملات سپاه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

رسانه‌های اسرائیلی و غربی میگویند رژیم صهیونیستی تحت فشار و مخاطب هشدارهای متعدد غربی قرار گرفته تا هیچ واکنشی به حمله تنبیهی ایران انجام ندهد.

وبسایت کانال سیزده تلویزیون رژیم اسرائیل امروز دوشنبه، گزارش کرد، «پس از حمله بی‌سابقه ایران، انگلیس و فرانسه از ترس بدتر شدن اوضاع منطقه، اسرائیل را تحت فشار قرار داده‌اند که علیه ایران اقدامی نکند».

طبق این گزارش، در همین ارتباط، تهران به تهدید اسرائیل ادامه می‌دهد و سفیر ایران در سازمان ملل امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با اسکای نیوز گفت: «اگر اسرائیل به این حمله پاسخ دهد، انتقام‌ بعدی، قوی‌تر خواهد بود».

دو شب گذشته، ایران در پاسخ به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق، چندین نقطه نظامی در فلسطین اشغالی را هدف حمله پهپادی و موشکی موفق قرار داد.

ساعاتی پیش نیز الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک ایرانی گزارش کرد، تهران بعد از پاسخ اخیر به اسرائیل، از طریق ترکیه، پیامی جدید برای آمریکا ارسال کرده. همچنین از طریق قاهره نیز پیام‌های هشدارآمیز مهم و بی‌سابقه‌ای برای اسرائیل ارسال کرده است و محتوای پیام درباره پاسخ سختتر ایران به هر گونه ماجراجویی جدید اسرائیل است.

دو مسئول اسرائیلی هم به سی.ان.ان گفتند، با اینکه جلسه کابینه جنگ برگزار شد، اما نتانیاهو تاکنون از اتخاذ تصمیم در این خصوص خودداری کرده... تا الان خیلی از کشورها به اسرائیل هشدار داده‌اند که با واکنش نظامی، اوضاع را از اینی که هست، بدتر نکند.

سی.ان.ان عربی در این خصوص نوشت: دولت اسرائیل الان از حمایت بین‌المللی و متحدان خود برخوردار است و قصد ندارد [با اقدام نسنجیده نظامی] آن را از دست بدهد. از طرفی هم نمی‌تواند بپذیرد که اولین حمله ایران به اسرائیل هم بی پاسخ بماند.

در کنار این موضوع، اسرائیل هم اکنون تلاش می‌کند، گزینه‌های دیپلماتیک برای منزوی کردن ایران در سطح بین‌الملل را هم بررسی کند.

به نوشته سی.ان.ان، با این حال مسئولان اسرائیلی خیلی خوب می‌دانند که اقدام نظامی [ولو محدود که حتی هیچ مجروحی هم به جا نگذارد] مسئله بسیار سختی است و نکته سخت موضوع نیز همینجاست و در عین حال معلوم هم نیست تصمیم نهایی در این خصوص چه زمانی اتخاذ خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • تصمیم عجیب لمپارد: نمی‌خواهم در جام جهانی باشم!‏
  • تصمیم اسرائیل برای پاسخ به حملات سپاه چیست؟
  • تقویت سازوکارهای نظارتی بر کاهش پرونده‌های معوق موثر است
  • کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در پاسخ به ایران بلاتکلیف ماند
  • تصمیم کمیته انضباطی درباره کاپیتان استقلال
  • بازگشت مدافع محروم به ترکیب استقلال
  • یک داور قدیمی دیگر با کت و شلوار مدیریتی!
  • کمیته انضباطی تصمیم‌اش را درباره کاپیتان استقلال گرفت
  • تعطیلی تمرین استقلال به دستور جواد نکونام
  • جلسه مهم در باشگاه تراکتور برای خمس