Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا اعلام کرده ماموریت فضای عمیق "اروپا کلیپر" (Europa Clipper) ماموریتی به منظور بررسی دقیق یکی از بزرگترین قمرهای مشتری است.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، هدف ماموریت بدون سرنشین"اروپا کلیپر" که قرار است در حدود سال ۲۰۲۵ پرتاب شود، مطالعه قمر اروپا سیاره مشتری است.

"اروپا" نام یکی از شصت و نه ماهِ سیارهٔ مشتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماه در سال ۱۶۱۰ میلادی توسط گالیله کشف شد یکی از دلایلی که پژوهشگران به مطالعه و بررسی این قمر علاقه دارند این است که شواهد محکمی وجود دارد که نشان می دهد یک اقیانوس زیرسطحی جهانی در زیر پوسته یخ آن وجود دارد. این اقیانوس ممکن است دو برابر حجم تمام دریاهای کره زمین باشد و برخی محققان معتقدند که این مکان احتمالاً مکانی در منظومه شمسی است که ممکن است در آن حیات حتی در سطح میکروبی وجود داشته باشد.

به همین دلیل است که ناسا مایل است مأموریتی برای تمرکز بر قمر اروپا بفرستد ، اما این قمر به طور مستقیم درون کمربند قدرتمند سیاره مشتری قرار دارد. اروپا کلیپر برای انجام ۴۵ پرواز از قمر اروپا در طی یک دوره سه ماهه و در ارتفاعات ۱۶ تا ۱۶۷۵ مایل (۲۵ تا ۲۷۰۰ کیلومتر)طراحی شده است.

بنابرگفته های پژوهشگران حدود ۱۰ روز طول میکشد تا ماموریت اروپا کلیپر داده‌ها را جمع‌آوری کرده و به زمین ارسال کند.

ناسا اعلام کرده است که اگرچه پرتاب این مأموریت برای سال ۲۰۲۵ برنامه ریزی شده است اما ما قصد داریم اگر بشود به منظور کاهش هزینه ها این ماموریت را تا سال ۲۰۲۳ انجام  دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیاره مشتری قمر اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع امسال روز زمین چه خواهد بود؟

ایسنا/خراسان رضوی روز زمین هر سال در ۲۲ آوریل برگزار می‌شود و یکی از بزرگترین جنبش‌های اعتراضی زیست‌محیطی در این سیاره است

به نقل از ویفروم، موضوع روز زمین امسال «سیاره در برابر پلاستیک» است  و مبارزان خواستار کاهش ۶۰ درصدی تولید پلاستیک تا سال ۲۰۴۰ هستند.

گزارش جهانی ریسک‌های مجمع جهانی اقتصاد در سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که خطرات زیست محیطی نیمی از ۱۰ خطر بزرگ را در ۱۰ سال آینده تشکیل می‌دهند.

هر سال در ۲۲ آوریل، حدود یک میلیارد نفر در سراسر جهان برای افزایش آگاهی در مورد بحران آب‌وهوا و ایجاد تغییرات رفتاری برای حفاظت از محیط زیست اقدام می‌کنند.

شرکت در روز زمین می‌تواند اشکال مختلفی از جمله پروژه‌های کوچک خانه یا کلاس درس مانند کاشت گیاهان یا جمع‌آوری زباله داشته باشد. مردم همچنین داوطلب می شوند تا درخت بکارند، به سایر طرح‌های زیست محیطی بپیوندند یا در اعتراضات خیابانی در مورد تغییرات آب‌وهوا و تخریب محیط زیست شرکت کنند.

کمپین‌ها و پروژه‌های رسمی روز زمین با هدف افزایش سواد زیست محیطی و گرد هم آوردن افراد یا گروه‌های همفکر برای رسیدگی به مسائلی مانند جنگل‌زدایی، از بین رفتن تنوع زیستی و سایر چالش‌ها انجام می‌شود.

موضوع جهانی روز زمین امسال «سیاره در برابر پلاستیک» است که تهدیدی را که پلاستیک برای سلامتی انسان ایجاد می‌کند به رسمیت می‌شناسد و کمپین‌هایی که خواستار کاهش ۶۰ درصدی تولید پلاستیک تا سال ۲۰۴۰ هستند.

از ۲۳ تا ۲۹ آوریل ۲۰۲۴، دولت‌ها و سازمان‌های غیردولتی از سراسر جهان در اتاوا، پایتخت کانادا، گرد هم می‌آیند تا به مذاکره درباره شرایط پیمان جهانی پلاستیک سازمان ملل ادامه دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخشش ارتش و نیرو‌های مسلح در عرصه‌های ماموریتی ضامن قدرت بازدارندگی کشور است
  • ماموریتی بزرگ در پرسپولیس که یحیی از پس آن بر نیامد اما اوسمار انجام داد
  • اتحادیه اروپا امروز اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران را بررسی می‌کند
  • اتحادیه اروپا امروز اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را بررسی می‌کند
  • موضوع امسال روز زمین چه خواهد بود؟
  • ناسا سیاره مریخ را بمباران کرد!
  • دعوت ناسا از رسانه‌ها برای شرکت در تله‌کنفرانس ماموریت «آوردن نمونه مریخ»
  • آیا سربازان مستقر در نقاط مرزی برای چنین ماموریتی آموزش خاصی می بینند؟
  • تصاویر جالبی از لباس فضائی خاص ناسا
  • ناسا، ناخواسته مریخ را بمباران کرد!