Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمدمهدی تندگویان، نایب رئیس سابق کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، در 31  تیرماه 96  نسبت به وضعیت بحرانی گود رها شده‌ای در تقاطع خیابان قنبرنژاد و بهشتی  واکنش نشان داد.

وی در این تذکر عنوان کرد: این گود رها شده دقیقا روبروی مصلی تهران قرار دارد، جزو زمین‌های مصلی تهران است که در اختیار متروی تهران برای فعالیت‌های عمرانی مرتبط قرار داده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آنکه مترو زمین را به متولی اصلی تحویل داده، زمین بدون هیچ گونه کاربری رها شده است؛ در حالی که گودی با ارتفاع 30 متر  و به مساحت 5000 متر مربع در مرکز شهر مانده و باید هرچه سریعتر اقدامی در این زمینه انجام شود چرا که این گود 30 متری «بدون سازه نگهبان» رها شده است.

تندگویان با تاکید بر اینکه شرایط به گونه‌ای است که اگر حادثه‌ای رخ دهد شاهد فاجعه‌ای در این زمینه هستیم نسبت به غفلت شهرداری تهران انتقاد کرد.

به نظر برخی کارشناسان حوزه معماری؛ بیم و خطر این گود به حدی است که ممکن است برخی از معابر مسکونی را تحت تاثیر قرار بدهد . امروزه که در مرداد 98 به سر می بریم این گود همچنان وجود دارد و نشانی از سازه نگهبان و یا تابلویی برای انجام عملیات خاص وجود ندارد. در این رابطه خبرنگار برنا به سراغ پیروز حناچی؛ شهردار تهران، زهرا نژاد بهرام؛ عضو هیئت رئیسه و عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران و سمیه حاجوی؛ شهردار منطقه 7 رفت تا علت و چرایی عدم توجه به این گود را جویا شود.

حناچی: ایجاد فضاهای جانبی به‌جای گود بهشتی

پیروز حناچی، شهردار تهران، در رابطه با گود بهشتی به خبرنگار برنا گفت: برای این گود برنامه داریم. معمولا در گودهایی بدین شکل باید سازه‌هایی ساخته شود تا از این وضعیت خارج شود.

وی افزود: بناست تا در آن جا پارکینگ ساخته شود و امتیازاتی برای کسانی که پارکینگ می‌سازند وجود دارد و روی آن می‌توانند فضاهای دیگر جانبی نیز ایجاد کنند.

نژادبهرام: ایمن‌سازی اولیه همه گودهای پرخطر پایتخت تا پایان 98

زهرا نژادبهرام، عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، در رابطه با گود بهشتی خاطرنشان کرد:  گودهای پر خطر از سوی شهرداری تهران دسته‌بندی شده و در حال بررسی هستند.

وی افزود: اولین شروع ما گود میلاد بود که خوشبختانه بعد از تعاملات مختلف صورت جلسه‌ای تهیه شد.  از اول شهریور ایمن سازی گود میلاد انجام می‌شود و در دستور  کار شهرداری تهران است.

نژادبهرام تصریح کرد: به طور مداوم شهرداران مناطق و معاونت‌های شهرداری روی این موضوع تمرکز می‌کنند امیدواریم تا پایان سال 98 ایمنی اولیه را برای همه گودها در نظر بگیریم.

بیم خطر گود بهشتی وجود داشت/ تفاهم‌نامه مدیریت شهری با مصلی برای ایمن سازی گود بهشتی

سمیه حاجتی، شهردار منطقه 7 تهران، در این رابطه به خبرنگار برنا گفت: این گود در مسیر ساخت خط مترو تعبیه شده بود و پس از اتمام عملیات مترو بنا بوده تا از آن به عنوان پارکینگ طبقاتی در اختیار مجموعه مصلی قرار بگیرد. از این رو با پیگیری‌های منطقه و نامه‌نگاری‌های صورت گرفته به خاطر رهاسازی این گود و بلاتکلیفی موجود، خوشبختانه موفق شدیم با موافقت معاونت شهرسازی و مجموعه مصلی بارگذاری‌هایی انجام بدهیم تا گود از این فضا خارج شود.

وی افزود: مدیریت بحران، این منطقه را بازدید کرده چراکه بیم خطر وجود داشته است. در زمان آقای محسن هاشمی بنا بود این مکان به عنوان کارگاه مترو مورد استفاده قرار گرفته شود و در نهایت به دلیل اینکه از این فضا استفاده می کردند این سازه را به عنوان پارکینگ طبقاتی در اختیار مصلی قرار بدهند و تفاهم نامه‌ای وجود داشته است که دستخوش تغییرات مدیریتی شد. ظاهرا آقای هاشمی از آنجا بازدید داشتند و بناست اتفاقاتی رخ بدهد.

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زمین شورای شهر شهرداری مدیریت بحران مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۳۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود

سخنگوی شهرداری تهران درباره خدمات رایگان سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران گفت: عملیات‌هایی که در جهت نجات و امدادرسانی انجام می‌شود به صورت رایگان بوده و هیچ هزینه‌ای برای آن‌ها دریافت نمی‌شود.

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ضرورت وجود سازمان آتش‌نشانی در پایتخت اعلام کرد: باتوجه به گسترش شهرنشینی و توسعه آن‌ها انجام اقداماتی در مورد تامین امینت شهروندان مطرح شد. در همین راستا تعداد زیادی از مراکز آتش نشانی در شهر‌های مختلف ایران تاسیس شدند و آغاز به کار کردند، که این روند تا به امروز نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از خدمات این سازمان برای شهروندان به صورت رایگان ارائه می‌شود افزود: عملیات‌هایی که در جهت نجات و امدادرسانی انجام می‌شود به صورت رایگان بوده و هیچ هزینه‌ای برای آن‌ها دریافت نمی‌شود. این در حالی است که بسیاری از کشور‌های دنیا در مقابل ارائه همین خدمات اولیه نیز هزینه دریافت می‌کنند.

محمدخانی با بیان اینکه بازدید و کارشناسی از ساختمان‌های ناایمن در پایتخت بر عهده سازمان آتش‌نشانی است اظهار داشت: این نوع خدمات طبق مصوبات قانونی توسط سازمان آتش‌نشانی به صورت رایگان انجام می‌شود. اما اگر شخصی برای بازدید از ساختمان یا ملک خودش درخواست داشته باشد باید هزینه آن را پرداخت کند.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران با بیان اینکه یکی از اهداف مهم برنامه‌ریزی شهری ایمنی شهر می‌باشد که آسایش و آرامش را به ارمغان می‌آورد عنوان کرد: اگر آموزش‌های صحیح در جهت فرهنگ‌سازی مناسب در این زمینه انجام شود در آینده شاهد حوادث کمتری خواهیم بود. سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در حوزه آموزش نیز فعال بوده و به درخواست شهروندان، مدارس، مساجد و ... دوره‌های مختلفی برگزار می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: یکی از مواردی که ایمنی شهر را تهدید می‌کند آتش‌سوزی یا حریق می‌باشد. با مکان‌یابی درست ایستگاه‌های آتش‌نشانی، امدادرسانی سریع، همراه با دقت و مهارت با تجهیزات مناسب در اطفای حریق، رضایت‌مندی مردم از آتش‌نشانی را به همراه دارد. با توجه به حوادث طبیعی و غیرطبیعی، مدیریت بحران بر اینگونه حوادث به ویژه در پیشگیری بسیار مهم هستند.

دیگر خبرها

  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • مصلی امام خمینی (ره) برای برگزاری نمایشگاه کتاب آماده می‌شود
  • رضایت شهروندان از خدمات شهرداری تهرانی در روز عید فطر
  • دست یاری تهران به بلوچستان | چگونه شهرداری تهران به سیل زدگان چابهار کمک می‌کند؟
  • کمک تهران به بلوچستان | چگونه آتش نشانان تهرانی به سیل زدگان چابهار کمک می‌کنند؟