Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به تاکید کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) روی شفافیت مالی تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا و شرکت کردن تیم‌های غیر بدهکار در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی قاره کهن، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ ایران هم به تبعیت از کنفدراسیون فوتبال آسیا تدابیر جدی‌ روی تسویه حساب و تعیین تکلیف بدهی تیم‌های بدهکار اتخاذ کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان کمیته صدور مجوز حرفه‌ای بار‌ها در مکاتبات شان با باشگاه‌ها به آن‌ها اعلام کرده اند باید تا ۹ شهریور تکلیف بدهی‌های خود را مشخص کنند در غیر این صورت تابلوی ورود ممنوع برای حضور در لیگ قهرمانان به این تیم‌ها نشان داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: محمودزاده: ۸ باشگاه لیگ برتر فوتبال مجوز ثبت قرارداد‌های جدیدشان را دریافت نکرده اند/ کارت بازی بازیکنان و مربیان جدید استقلال و پرسپولیس صادر نمی‌شود 

پرسپولیس (قهرمان لیگ برتر و جام حذفی) سپاهان (نایب قهرمان لیگ برتر) استقلال تهران (تیم سوم لیگ برتر) و شهر خودرو مشهد (تیم چهارم لیگ برتر) چهار تیمی هستند که موفق شدند فصل پیش جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنند، اما حضور در این رقابت‌ها تنها با کسب مجوز حرفه‌ای از سوی باشگاه‌ها امکان پذیر است. اصلی‌ترین عامل هم برای دریافت این مجوز تسویه دُیون و تعیین تکلیف بدهی‌ها است.

در این میان وضعیت مالی تیم‌های سپاهان و شهر خودرو مثبت ارزیابی شده و شاگردان امیر قلعه نویی و یحیی گل محمدی بدون مشکل می‌توانند فصل آینده نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا باشند، اما سرخابی‌های پایتخت در این زمینه شرایط خطرناکی دارند.

برخلاف سال‌های گذشته که مدیران پرسپولیس و استقلال با حمایت وزارت ورزش و جوانان گام‌های اساسی برای تعیین تکلیف بدهی خود برداشته و به سختی و در آخرین لحظات توانستند مجوز حرفه‌ای بدست آورند در این فصل کوچک‌ترین اقدامی در این زمینه از سوی مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره ۲ باشگاه انجام نشده است.

به نظر می‌رسد ایرج عرب (مدیرعامل پرسپولیس) و امیرحسین فتحی (مدیرعامل استقلال) که چالش‌های زیادی را در فصل نقل و انتقالات داشته و با هزینه‌های کلان پای گابریل کالدرون آرژانتینی و آندره آ استراماچونی ایتالیایی را به فوتبال ایران باز کردند از اینکه تنها ۱۰ روز برای جلوگیری از حذف تیم‌های تحت مدیریت خود از لیگ قهرمانان آسیا زمان دارند، غافل هستند.

نکته عجیب درباره باشگاه پرسپولیس که ستارگان گران قیمتی را در نقل و انتقالات جذب کرده و طبق اعلام برخی منابع مبلغ قرارداد بازیکن دارای قرارداد خود را برای تمدید یک تا ۲ سال دیگر از این قرارداد به شکل قابل توجهی افزایش داده، این است که مهدی محمد نبی، نایب رئیس فعلی هیئت مدیره این باشگاه تا حدود یک سال پیش به عنوان رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای سازمان لیگ فعالیت می‌کرد و چنین فردی خوب می‌داند کسب این مجوز برای تیم بدهکاری چه مشقت‌هایی دارد.

بیشتر بخوانید: تاج: لیگ برتر امسال با نظم و امنیت کامل برگزار می‌شود/ با متخلفان در کمترین زمان برخورد خواهد شد

با جدایی برانکو ایوانکوویچ، مدیران فعلی باشگاه پرسپولیس مقبولیت خود را بین بخش بزرگی از هواداران این تیم از دست دادند و تلاش هایشان برای جذب بازیکنان بزرگی مانند وحید امیری، فرشاد احمدزاده، محمد حسین کنعانی زادگان و جونیور براندائو و انتخاب یک سرمربی توانمند هم برای بازگشت این مقبولیت کارساز نبوده است. هرچند اخبار زیادی مبنی بر خداحافظی ایرج عرب با صندلی مدیرعاملی پرسپولیس در روز‌های اخیر منتشر شده، اما از او انتظار می‌رود تا آخرین ثانیه دوران فعالیتش در باشگاه پرسپولیس پیگیر رفع کابوس حذف از لیگ قهرمانان برای هواداران این تیم باشد چراکه در صورت تحقق محرومیت سرخ پوشان از آسیا، کنترل افرادی که عاشقانه امیدوار به هنرنمایی شاگردان کالدرون در این عرصه بین المللی هستند بسیار سخت‌تر از کنترل فضای حاکم بر هواداران پس از جدایی برانکو خواهد بود.

از طرفی مدیران باتجربه‌ای مانند امیر حسین فتحی، کامران منزوی و اسماعیل خلیل زاده در باشگاه استقلال هم که در طول ماه‌های اخیر تمام تلاش خود را برای اجرای دستورات مدنظر استرا به کار گرفته اند باید این نکته را در ذهن داشته باشند فاجعه‌ای به نام حذف از آسیا، عواقب بسیار خطرناکی برای آبی‌ها به دنبال دارد. برای مربی‌ای حرفه‌ای مانند سرمربی فعلی استقلال با سابقه هدایت تیمی مانند اینترمیلان به هیچ عنوان قابل قبول نیست تیم فعلی اش به دلیل مسائل مالی فرصت بازی در بهترین سطح فوتبال باشگاهی یک قاره را از دست بدهد و اگر چنین اتفاقی بیفتد مدیران استقلال باید در کنار فشار هوادار، پیه قهر احتمالی استراماچونی را هم به جان بخرند.

شنیده می‌شود مدیران استقلال و پرسپولیس می‌توانند در مجموع با پرداخت ۱۲ تا ۱۵ میلیارد، رضایت طلبکارانشان را جلب کرده و با تعیین تکلیف کردن بدهی هایشان مجوز حرفه‌ای بگیرند. مبلغی که در مقابل هزینه کلان سرخابی‌ها در نقل و انتقالات محدود است و رفع این معضل تنها نیاز به تدبیر دارد.

بیشتر بخوانید: بمب‌های نقل و انتقالاتی فوتبال ایران/ مقصد ستاره‌ها کجاست؟

در صورتی که تیم‌های دارای سهمیه لیگ قهرمانان نتوانند جواز حرفه بگیرند تیم‌های رده پنجم تا هشتم جدول فصل پیش لیگ برتر در صورت بدهی نداشتن می‌توانند جانشین آن‌ها شوند. تراکتورسازی، ذوب آهن، سایپا و فولاد به ترتیب رتبه‌های پنجم تا هشتم لیگ هجدهم را کسب کردند، اما باید به این نکته اذعان کرد به جز ذوب آهن این سه تیم هم مشکلاتی برای دریافت مجوز دارند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار از فوتبال ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی لیگ برتر فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۳۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی پس از نشست مشترکی که با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی داشت، اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیافتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور داریم برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

وی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با رئیس جمهور و مقام معظم رهبری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهور، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این افراد نمایندگان قهرمانان هستند و آنها مشکلات خود را مطرح کردند و خودمان هم نسبت به برخی از آنها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی فراهم کنیم که قهرمانان با بهترین شرایط ممکن، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک مدیران با قهرمانان کمک کند و این ارتباطات می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

هاشمی افزود: اقدامات خوبی برای تسهیلات ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد، اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا یک چارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون ۶ ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارت‌خانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان ۳۴ هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

وی گفت: یکی از کار‌های نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون بر عهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه است. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها مبارک سهام‌داران باشد و سهام‌داران دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • ایراد تازه کنفدراسیون فوتبال آسیا از استقلال و پرسپولیس
  • وزارت ورزش نقشی در انتخاب مدیران سرخابی نخواهد داشت
  • اسبقیان: وزارت ورزش در انتخاب هیات مدیره سرخابی‌ها دخالت نمی‌کند
  • زارعی: واگذاری سرخابی‌ها از سوی AFC تایید شد
  • سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • آیین رسمی واگذاری سرخابی‌ها فردا برگزار می‌شود
  • استقلال به لیگ قهرمانان نزدیک شد/ معرفی مالک جدید به کنفدراسیون فوتبال آسیا