Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@07:32:57 GMT

دولت کارگران فقیر را به حال خود رها کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۴۲۷۵

دولت کارگران فقیر را به حال خود رها کرد

بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور گفت: کاهش قدرت خرید آحاد جامعه در شرائطی بوجود آمده که حجم نقدینگی کشور طی پنج شش سال اخیر از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان به بالای ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش مشرق، حمیدرضا امام قلی تبار، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور با اشاره به کاهش قدرت خرید کارگران گفت: کارگران کشورمان در چند ساله اخیر با کاهش شدید قدرت خرید خود مواجه بوده اند که ناشی از سوء مدیریت  دست اندرکاران اقتصادی و مالی دولت ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش قدرت خرید یقیناً رکود فراگیر را با خود به همراه خواهد داشت، اما تبعات منفی این موضوع از چند منظر قابل بررسی است.

وی ادامه داد: کاهش قدرت خرید کارگران کشور و یا بهتر بگوئیم آحاد جامعه در شرائطی بوجود آمده که حجم نقدینگی کشور طی پنج شش سال اخیر از 800 هزار میلیارد تومان به بالای 2000 هزار میلیارد تومان رسیده است. یعنی افزایش بیش از دویست درصدی را تجربه نموده است.این موضوع در حالی بوجود آمده که به رغم این افزایش ، با کاهش قدرت خرید جامعه مواجه بوده ایم . این موضوع بیانگر این واقعیت است که توزیع ناعادلانه  ثروت در کشور صورت گرفته  که باعث افزایش فاصله طبقاتی شده  و اکثریت جامعه را به سوی دهک های پایین تر سوق داده است.

بیشتر بخوانید: اصناف در صدر تخلف قراردادهای سفیدامضا رنجِ برنج، حقیقتِ پر رنج

امام قلی تبار افزود: اگرچه که ره آورد این موضوع ، رکود بوده است اما نکته مهم تر و قابل تأمل تر افزایش تورم و بالطبع افزایش سطح معیشت خانوارهاست که آنها را مجبور  نموده است تمامی درآمد خود را برای جبران هزینه های  اجاره مسکن  و پوشاک و آموزش فرزندان و درمان اختصاص دهند و هیچ بودجه ای  بابت تأمین  مواد غذایی حداقلی برای جذب فقط 2100 کالری روزانه خود و خانوادهایشان نداشته باشند. ادامه دار شدن این موضوع تبعات سنگین اجتماعی و غیره  را با خود به همراه دارد که به اعتقاد نمایندگان کارگران ، جامعه ی زیر مجموعه ی آنان در شرائط فعلی به شکل محسوسی درگیر همین موضوع هستند.

 نماینده کارگران بیان کرد: پیگیری این موضوع و حل این دغدغه از مطالبات بحق نمایندگان کارگران و جامعه زیر مجموعه آنهاست. به همین منظور موضوع  در جلسات شورای عالی کار مطرح شده است تا  دولت و کارفرمایان را مجاب نمایند که کاهش قدرت خرید کارگران را جبران نمایند که متأسفانه تاکنون این پیگیری ها بی نتیجه مانده است.

وی گفت: نکته حائز اهمیت اینجاست که شاید کارفرمایان بواسطه مشکلاتشان علاقه ای به اینکار نداشته باشند، اما در این میان چرا دولت از این موضوع شانه خالی کرده و خود را پشت کارفرمایان مخفی می کند؟ اینکه براساس اصل 43 قانون اساسی  ، دولت موظف به تامین مسکن، شغل، امکانات کار، درآمد متناسب با هزینه های خانوارها و چندین موارد خوشآیند دیگر می باشد. سوال اینجاست چرا دولت هیچ اقدام عملی برای حل این معظل بزرگ اجتماعی انجام نداده و کارگران و خانواده های آنان را به امان خود رها کرده است؟

امام قلی تبار ادامه داد: شاید گفتن این واقعیت دردناک باشد در هیاهوی سقوط وحشتناک دهک های پایینی جامعه ( عمدتاً کارگر) که بسوی فقر مطلق هدایت شده اند ، دولت برخلاف زمان انتخابات ،کارگران و خانواده های آنان را جزئی از جامعه نمی داند زیرا صرفاً بدنبال افزایش قدرت خرید و جبران هزینه های زندگی کارمندان خود می باشد. بدون توجه به این نکته که این رویداد از محل بیت المالی که کارگران هم در آن سهیم هستند پرداخت می شود. لذا کارگران کشورمان که بفرموده مقام معظم رهبری شایسته ی تکریم هستند بدون هیچ چشم داشتی دین خود را به این انقلاب و نظام  با نثار 14000 شهید ادا نموده اند،  شایسته احترامند. پس جبران قدرت خرید کارگران از طرف دولت حداقل مطالبه ای خواهد بود  که از سوی نمایندگان کارگران پیگیری میشود. انتظار میرود مسئولین زیربط ذره ای از مشکلاتی را که به واسطه ی سوء مدیریت خودشان بوجود آورده آنرا جبران نموده و برای حل این معضل اجتماعی  قدمی درخور شاًن و منزلت کارگران بردارند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی کارگران نقدینگی قانون اساسی مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ «کار و کارگر» در مدارس شاهرود نواخته شد

دریافت 15 MB

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با صبح چهارشنبه مراسم نواختن زنگ کار و کارگر، با هدف تجلیل از مقام کارگران و اهمیت و تبیین ضرورت کار و کوشش در کشور، در مدارس شهرستان شاهرود برگزار شد.

مراسم محوری زنگ کار و کارگر با حضور امام جمعه شاهرود پیش از ظهر چهارشنبه در هنرستان پسرانه شهید چمران شاهرود برگزار شد مراسمی که در آن جمعی از مسئولان شهرستان شاهرود، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و فرماندهان سپاه و بسیج کارگران نیز حضور داشتند.

حجت الاسلام عباس امینی امام جمعه شاهرود در این مراسم با گرامیداشت هفته جهانی کار و کارگر با اشاره به قداست کار و کارگر در احادیث و روایات بر توجه به موضوع کار در جامعه و ترویج این فرهنگ تاکید کرد و گفت: کارگران در تمام صحنه‌ها از دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تحریم‌ها تا تولید و جنگ اقتصادی و انتخابات و … پیشگام حضور و مشارکت بوده اند.

وی همچنین خواستار تبیین اهمیت کار و تلاش و سازندگی در جامعه برای ایران اسلامی آباد و آینده‌ای درخشان در این سرزمین از سوی مسئولان فرهنگی به خصوص آموزش و پرورش شد و افزود: مدیران دانش آموزان مدارس را برای بازدید به بنگاه‌های اقتصادی و کارخانه‌ها و … ببرند تا دانش آموزان از نزدیک با فرایند کار نیز آشنا شوند.

کد خبر 6087436

دیگر خبرها

  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • شایعات خطرناک درباره جلال‌الدین ماشاریپوف؛ بوی پیراهن قرمز!
  • حال کارگران خوب است!
  • فروش بیشتر برای فروشندگان، بازگشت وجه برای خریداران از طریق "طرح ماندگار" بانک رفاه کارگران
  • زنگ «کار و کارگر» در مدارس شاهرود نواخته شد
  • کاهش حوادث کار در خراسان رضوی
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • خداقوت کارگر
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • اولین گام سقوط روشنفکری