Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، باشگاه خبرنگاران جوا‌ن نوشت: رضا اسماعیلی، شاعر درخصوص ورود سلبریتی ها به عرصه ادبیات گفت: اگر سلبریتی هایی که به عرصه ادبیات وارد می شوند دانش و تخصص این کار را دارند مشکلی به وجود نمی آید اما وقتی می بینیم این افراد برای تفنن  به این عرصه وارد می شوند کتاب شعر یا داستان منتشر می کنند, زیاد مطلوب و پذیرفته شده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:وقتی بدون دانش یا توانمندی صرفا برای تفنن به عرصه ادبیات وارد می شوند کتاب شعر یا داستان چاپ می کنند این اقدام به ادبیات آسیب می زند.

اسماعیلی گفت : اگر ادیب هم بخواهد به عنوان بازیگر به سینما وارد شود بدون آنکه دانش و توانمندی آن را داشته باشد پذیرفته شده نیست.ممکن است سلبریتی که به عرصه ادبیات وارد می شود از طرف هوادارانش با استقبال مواجه شود اما وقتی با خودشان خلوت کنند پی می برند اثرشان تا چه حد از مولفه های  اثر ادبی شاخص برخوردار است و بیشتر به عنوان تفنن سروده شده است و  به دلیل دل مشغولی که  داشتند, نسرودند.درست تر این است هر هنرمندی در عرصه تخصصی خودش فعالیت کند دانشش را در عرصه خودش   افزایش دهد.

این شاعر با بیان اینکه وقتی یک بازیگر کتاب شعر یا داستان منتشر می کند کسانی که از دور به وی نگاه می کنند  پیش خودشان فکر می کنند حتما صاحب فضایل و کراماتی بوده که کتاب منتشر کرده است اینگونه کارنامه هنری اش را پربارتر می کند.اما اهل فن و کسانی که در این حوزه تخصص دارند می دانند اثر آن بازیگر ارزش ادبی و هنری ندارد.بیشتر کسانی که با ادبیات ناآشنا هستند ممکن است وی را تشویق و تحسین کنند. اهل فن می دانند این افراد بیشتر برای پز روشنفکری کتاب چاپ می کنند و دغدغه اش ادبیات نیست. 

اسماعیلی از اینکه هر فردی سعی کند در  حوزه خودش فعالیت و آثار فاخری تولید کند,گفت: معمولا فردی که در جامعه ما چهره می شود از ثروت بسیاری برخوردار می شود برای همین هرکاری می کند تا از وی استقبال شود.مردم ما ناخودآگاه از کتاب های سلبریتی ها استقبال می کنند.سلبریتی بودن، محبوبیت، قدرت و ثروت را دربرمی گیرد ناشران هم از منظر تجاری به آثار این افراد نگاه می کنند و می بینند اگر کتاب فلان بازیگر را که چهره معروفی است منتشر کند از اثرش استقبال می شود و می تواند چندین بار کتاب را چاپ کند

وی ادامه داد: صرف اینکه نام بازیگری روی کتابی بیاید کتاب پرفروش می شود از این طریق ناشر منافع مالی زیادی به دست می آورد. خود ناشر می داند اثر سلبریتی ارزش ادبی چندانی ندارد  اما صرف نام بازیگر و منافع مالی ناشی از آن این کار را انجام می دهد. کسی که به ستاره یا سلبریتی تبدیل می شود به خودش اجازه می دهد هرکاری بکند. مردم با هوشمندی بیشتری با اثر سلبریتی ها برخورد  کنند. صرف اینکه چهره ای سینمایی اثری منتشر کرده است از کتابش استقبال نکنند. اگر وی شناختی از ادبیات ندارد  کتابش را نخرند و بدانند ممکن است وی بازیگر خوبی باشد اما کتابش مولفه های اثر ادبی شاخص را ندارد.

این شاعر با اشاره به اینکه وقتی کتاب یک سلبریتی با استقبال مردم مواجه می شود اکثر چهره های سینمایی به انتشار کتاب علاقه مند می شوند, اظهار کرد: اینکه مردم از آثار ضعیف سلبریتی ها استقبال می کنند یک آسیب فرهنگی است. و باید هوشمندانه تر برخورد کنیم مردم هم این دانش ادبی را داشته باشند از هر اثر ادبی استقبال نکنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتبی ذوالنوری: کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند /با سلبریتی‌ها و هنجارشکن های متعمد برخورد تند می شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی ذوالنور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که ما در انتخابات گذشته شاهد حضور حدودا ۴۰ درصدی مردم در انتخابات بودیم. به نظر شما در جهت افزایش سرمایه اجتماعی چه کارهایی باید صورت بگیرد، گفت: با همه تلاش‌هایی که دشمنان ما کردند تا مردم را مأیوس کنند و سعی کردند حوادث امنیتی رقم بزنند تا مردم وحشت کرده و پای صندوق نیایند و رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب از ماه‌ها قبل، هزینه کردند که مردم را از حضور در انتخابات مأیوس کنند، اما با همه ناراحتی‌ها و فشارهای اقتصادی که روی دوش مردم است، مشارکتی که به وجود آمد دنیا را به تعجب وادار کرد و این جای خوشحالی است. اما از طرفی ما نباید به این میزان مشارکت راضی باشیم. مشارکت‌های ما باید در سطوح بالا باشد.

وی در گفتگو با ایلنا، افزود: این نوع مشارکت نشان می‌دهد که اولا مردم نارضایتی‌هایی دارند؛ دوما وقتی پای صندوق می‌آیند یا رأی سفید می‌دهند، می‌خواهند بگویند من نظام جمهوری اسلامی، کشور، انقلاب و رهبری را قبول دارم،‌ اما شماها را قبول ندارم. معنای رأی سفید این است که شما شایسته نیستید، کم‌کار و بی‌عرضه هستید و خواسته ما را عملی نکردید. لذا باید این موضوع را درک کرده و این مشکلات را رفع کرد؛ به این صورت که ببینیم مردم چرا ناراحت هستند و عامل ناراحتی را از بین ببریم.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: فشار اقتصادی روی دوش مردم است، سفره‌شان کوچک شده است. زندگی و معیشت‌شان سخت شده است. این کار دولت و مجلس است که این مسائل و مشکلات را رفع کند و زمینه را برای نشاط، امید به آینده و مشارکت مردم در سرنوشت خودشان آماده کند. مردم ما هم مردم خوبی هستند و اگر این عواملی که باعث ناراحتی‌شان است را مجلس و دولت بتوانند برطرف کنند؛ این مردم همیشه پای کار انقلاب، نظام و کشور بوده‌اند، بار را به دوش کشیده و بهتر از گذشته هم پای کار خواهند آمد. لذا راه رفع دغدغه‌ها درخصوص کاهش سرمایه اجتماعی، ایجاد امیدواری در مردم با زدودن علت‌هایی است که آن‌ها را ناراضی کرده که باید هدف‌گیری مجلس و دولت در این خصوص اتفاق بیفتد.

ذوالنور در پاسخ به سوالی درباره آخرین جزئیات لایحه حجاب و اینکه برخی می‌گویند همین مساله ممکن است باعث کاهش سرمایه اجتماعی در کشور شود، گفت: باید عرض کنم که خیر. این قانون و لایحه حجاب طوری دیده شده که پلکانی است. یعنی کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند بلکه رفتار در مورد آنها متنبه‌کننده، ارشادی و اصلاحی است. تندی برخورد با کسانی است که هنجارشکن متعمد هستند. مثل برخی از سلبریتی‌ها و کسانی که می‌خواهند تعمدا با هنجارها، اصول و ارزش‌ها و اعتقادات مردم مقابله کنند و بجنگند.

وی افزود: تفاوت این لایحه با لایحه قبلی آن است که این برخوردها را تفکیک و ملایم کرده است که زمینه اصلاح عیوب و نواقصی که هست، فراهم شود. بچه‌های ما در دامن دشمن نیفتند و دچار عقده نشده و زده نشوند و کار اصلاحی باشد. خود مقام معظم رهبری فرمودند که همه ما نقص داریم. لذا باید با کمک به همدیگر تلاش کنیم تا آن نواقص را برطرف کنیم. چیزی که در قانون حجاب و عفاف دیده می‌شود، جنبه ارشادی و اصلاحی‌اش بیش از داغ و درفشی‌ است که متوجه هنجارشکنان با عناد، عقده، غرض و مرض است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896217

دیگر خبرها

  • شاهد سازمان‌یافته‌ترین جنگ ترکیبی تاریخ علیه ایران هستیم
  • امام جمعه شیراز: اسرائیل دست از پا خطا کند، آن‌ها را سر جای خواهیم نشاند
  • موسوی گرمارودی: نزدیک ۴ سال اوین بودم
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای امیدافزایی در کردستان
  • فراخوان جایزه مهرگان علم (علم برای همه) دوره‌های هجدهم و نوزدهم منتشر شد
  • جایزه «مهرگان» فراخوان داد
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • مجتبی ذوالنوری: کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند /با سلبریتی‌ها و هنجارشکن های متعمد برخورد تند می شود
  • دیدار احمدوند و سفیر هند در آستانه نمایشگاه کتاب تهران