Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@15:44:02 GMT

مو‌های زیرپوستی؛ علل و پیشگیری از رشد آن‌ها

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۴۸۷۹

مو‌های زیرپوستی؛ علل و پیشگیری از رشد آن‌ها

مو‌های زیر پوستی افزون بر این که ظاهر نازیبایی در پوست فرد ایجاد می‌کند، باعث درد و جوش هم می‌شود. در ادامه به توضیحات بیشتر در این باره می‌پردازیم:

مو‌های زیرپوستی؛ علل و پیشگیری از رشد آن‌ها


شیوه اپیلاسیون

اگرچه استفاده از «موم» و دستگاه «اپیلاسیون» امروزه در حذف مو‌های زائد کاربرد زیادی دارد، اما این روش‌ها زمینه ساز ایجاد مو‌های زیرپوستی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در واقع استفاده از موم، فولیکول‌های مو را ضعیف می‌کند و در نتیجه مو قدرت کافی برای رشد و بالا آمدن از سطح پوست را ندارد. همچنین دستگاه اپیلاسیون نیز باعث ایجاد مو‌های زیرپوستی است، زیرا بدون این که مو کاملا از ریشه بیرون آید، جدا می‌شود.

رعایت نکردن بهداشت پوست

فولیکول‌های مو باید از موانعی مانند چربی پوست، سلول‌های مرده، باکتری‌ها و حتی آلودگی‌ها بگذرند تا به سطح پوست برسند. اگر بهداشت پوست به خوبی رعایت نشود، تار‌های مو، زیر این موانع باقی می‌مانند و همان جا رشد می‌کنند. به همین دلیل پاک سازی هفتگی پوست، شست وشو و رطوبت رسانی روزانه توصیه می‌شود.

اصلاح نادرست

اصلاح یا تراشیدن، رایج‌ترین روش حذف مو‌های زائد است، اما پیش از آن حتما باید پوست به آب و صابون آغشته شود. همچنین بهتر است پس از تراشیدن نیز لوسیون استفاده شود و نباید تراشیدن در جهت مخالف رویش مو‌ها باشد. باید با فشار مختصری انجام و هر بار تیغ جدید استفاده شود.

پوشیدن لباس‌های خیلی تنگ

این نوع لباس‌ها به پوست می‌چسبد و مانع از تنفس طبیعی پوست می‌شود. در این حالت لایه اپیدرم آسیب دیده و ایجاد مو‌های زیرپوستی تسهیل می‌شود. به خصوص پس از تراشیدن یا اپیلاسیون نباید چنین لباس‌هایی پوشید. کیفیت لباس‌های نخی همیشه بهتر از الیاف مصنوعی است.

پیشگیری از مو‌های زیرپوستی

گاهی به دلیل انسداد منافذ پوستی، مو‌های ریز نمی‌تواند در سطح پوست رویش داشته باشد، اما کمپرس گرم و مرطوب یا استفاده از سشوار می‌تواند به بازشدن منافذ پوستی و رشد بهتر مو‌ها کمک کند.

پس از اپیلاسیون، پوست را با آب سرد بشویید و از روغن کالاندولا یا ژل آلوئه ورا برای تسکین آن استفاده کنید.

ممکن است در مراکز زیبایی یا حتی منزل چند روز یا حتی چند هفته از مقداری موم استفاده شود، اما بهترین توصیه این است که پس از گرم کردن، موم فقط برای یک بار مصرف و از گرم کردن و مصرف چندین نوبت آن اجتناب شود.

گاهی مو‌ها در لایه سطحی پوست به دام می‌افتندکه می‌توان آن‌ها را به آرامی بیرون آورد. البته نباید مو کشیده شود، زیرا موجب تحریک پوستی و حتی عفونت می‌شود. در این شرایط، دست‌ها و سطح پوست باید با آب و صابون شسته و پنس یا موچین نیز با کمی الکل ضدعفونی شود. پس از بیرون آوردن مو نیز بهتر است سطح پوست با ژل آلوئه ورا یا روغن درخت چای ماساژ داده شود.


پوست خشک بیشتر مستعد ایجاد مو‌های زیرپوستی است بنابراین استفاده از مرطوب کننده‌های طبیعی مانند روغن نارگیل آووکادو و... برای رطوبت رسانی عمقی و طولانی‌تر پوست توصیه می‌شود.

در صورت اپیلاسیون با موم نباید در فواصل اپیلاسیون، از تیغ استفاده کرد. در واقع باید اجازه داد تا مو‌ها دوباره رویش پیدا کند و تراشیدن در این فاصله موجب باقی ماندن برخی از مو‌ها در زیر پوست می‌شود.

منبع: برترین ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جوش موی زائد سلامت پوست رویش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید/ مضرات حمام طولانی چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

دوش‌های کوتاه ممکن است آنطور که باید و شاید در نگاه شما قدرت تمیزکنندگی نداشته باشند، اما در مقابل این نکته را هم در نظر داشته باشید که دوش‌های طولانی‌تر می‌توانند پوست شما را کم‌آب کنند. افزون بر تعیین مدت زمان مناسب برای حمام، باید دمای آب را نیز در نظر بگیرید.

دوش گرفتن چقدر باید طول بکشد؟

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا (CDC)، میانگین زمان دوش گرفتن ۸ دقیقه است و اگر بیش از ۱۵ دقیقه زیر دوش می‌مانید، باید به فکر تغییر روتین حمام خود باشید.

پوست نیز مانند اندام‌های داخلی بدن به آب نیاز دارد و به گفته متخصصان پوست، حداکثر زمان توصیه‌شده برای دوش گرفتن حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه است؛ در واقع این زمان برای پاکسازی و آبرسانی پوست کافی است.

طبق استانداردهای پزشکی و علمی، اگر پوست خشکی دارید یا به اگزما دچار هستید، دوش‌های کوتاه‌تر با آب ولرم به شما توصیه می‌شود. علاوه بر این، اجتناب از دوش آب گرم در فصول سرد بسیار مهم است، زیرا گرما می‌تواند به سطح پوست آسیب برساند و می‌تواند منجر به التهاب و افزایش علائم اگزما شود.

معایب دوش‌های طولانی

هدف از دوش گرفتن، آبرسانی و تمیز کردن پوست است، اما بد نیست بدانید دوش آب گرم برای مدت طولانی، چربی‌های طبیعی پوست را از بین می‌برد، منافذ پوست را باز می‌کند و اجازه می‌دهد رطوبت از آن خارج شود؛ که مجموعه‌ی این عوامل در درازمدت سبب خشکی شدید پوست می‌شوند.

برای حفظ رطوبت، معمولاً استفاده از مرطوب‌کننده و لوسیون بدن بعد از دوش گرفتن توصیه می‌شود زیرا باعث می‌شود رطوبت در پوست بماند و از آن خارج نشود.

معایب دوش‌های کوتاه

دوش‌های کوتاه نیز به نوبه خود مشکلاتی را ایجاد می‌کنند؛ به طور کلی می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین ایراداتی که به دوش‌های کوتاه‌مدت وارد است، این است که شاید به طور کامل پوست را تمیز نکنند. اگر پوست به درستی تمیز نشود، ممکن است باعث عفونت‌های پوستی شود.

با استناد به شواهد و داده‌های موجود، همه ما یک‌سری باکتری‌ها و ارگانیسم‌های طبیعی داریم که روی پوست زندگی می‌کنند و ما از این مورد با عنوان «فلور طبیعی» پوست یاد می‌کنیم. فلور طبیعی از پوست ما در برابر آسیب‌ها و صدمات محافظت می‌کند. اگر این تعادل در اثر استحمام زیاد و طولانی به سمت رشد بیش از حد فلور طبیعی متمایل شود، ممکن است خطر عفونت پوست افزایش یابد و اگر کوتاه و کم حمام کنیم، این فلور به سمت ناسالم بودن میل می‌کند و بوی بدی را روی بدن به جا می‌گذارد.

نحوه صحیح دوش گرفتن

روند استحمام به اندازه دفعات و مدت‌زمان آن اهمیت دارد. راه‌های زیادی برای حمام کردن وجود دارد، اما ساده‌ترین و ملایم‌ترین راه استفاده از دست‌هایتان است. مراحل یک دوش اصولی عبارتند از:

بدن را با آب گرم (نه داغ) خیس کنید. از صابون یا شامپوی بدن استفاده کنید و با کفِ دستان خود بدنتان را بشویید. پس از آن به سراغ شست‌وشوی موها بروید. سعی کنید به‌گونه‌ای زمان‌بندی کنید که این کارها را در طول مدت ۱۰ دقیقه الی یک ربع انجام دهید. در آخر و پس از خروج از حمام، با حوله بدنتان را کامل خشک کنید و بعد از خشک شدن از کرم‌های مرطوب‌کننده استفاده کنید؛ با این کار از بروز خشکی و احساس کشیدگی در پوست جلوگیری می‌کنید.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • خواص جکوزی برای پوست
  • موثرترین و بهترین روتین پوستی روز و شب کدام اند؟
  • دستان قاچاقچی گردو در پوست گردو
  • پلمب مطب غیر مجاز مداخله گر در زمینه پوست، مو و زیبایی در قم
  • بررسی نقش روتین پوستی در سلامت پوست
  • کشف یک راه جدید برای از بین بردن بوی زیر بغل
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • کاهش قیمت تخم‌مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید/ مضرات حمام طولانی چیست؟