Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@04:37:54 GMT

فعاليت اورژانس اجتماعي در 150 شهر کشور

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۵۳۴۲

فعاليت اورژانس اجتماعي در 150 شهر کشور

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان بهزیستی: ­در حال حاضر در 150 شهر کشور و در شهر‌های بالای 50 هزار نفر اورژانس اجتماعی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، آقای وحید قبادی دانا در همایش تقدیر از کارشناسان اورژانس اجتماعی با اشاره به اینکه اورژانس اجتماعی برنامه مهمی است گفت: با وجود این در برخی استان‌ها با نبود خودروی اورژانس اجتماعی روبه‌رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: گاهی کارشناسان از خودرو‌های متفرقه استیجاری استفاده می‌کنند که این موضوع در کنار کمبود نیروی انسانی مشکلات متعددی ایجاد کرده است.
رییس سازمان بهزیستی با اشاره به این‌که اورژانس اجتماعی به شکل آزمایشی در سال 1378 کار خود را آغاز کرد گفت: یکی از دغدغه‌های ما در سال جاری پرداخت حقوق نیرو‌های اورژانس اجتماعی است و در واقع با کسری بودجه در این بخش مواجه هستیم، چرا که اعتبارات برای پرداخت حقوق براساس سال 1397 در نظر گرفته شده است.
اقای قبادی دانا تصریح کرد:از زمانی که فعالیت خود را آغاز کردم با مشکلات اورژانس اجتماعی آشنا شدم و با توجه به این‌که سازمان بهزیستی براساس برنامه ششم توسعه متولی سلامت اجتماعی است تلاش کردم تا به مشکلات این بخش رسیدگی کنم. سازمان بهزیستی کشور 22 هزار نفر نیروی شاغل دارد که 4500 نفر در بخش اورژانس اجتماعی مشغول فعالیت هستند.
رییس سازمان بهزیستی از پیگیری‌های این سازمان برای حل این مشکلات خبر داد و گفت: به همین منظور جلسات متعددی با سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اجتماعی وزارت کشور برگزار کردیم تا موضوع استخدام نیرو‌های اورژانس اجتماعی و ارتقاء و توسعه آن پیگیری شود. امیدوارم بتوانیم در این بخش گام‌هایی برداریم.
وی ادامه داد: طرح جامع ارتقاء و توسعه اجتماعی به زودی در هیات وزیران مطرح می‌شود تا با تصویب آن مانند فوریت‌های پزشکی گام‌هایی ارزشمند برداریم.
اقای قبادی دانا در پایان گفت: در حال حاضر شماره تلفن 123 به شکل 24 ساعته در استان تهران پاسخگو است و در سطح شهرستان‌ها نیز بعد از ساعت اداری بر روی مراکز استان‌ها برگردان می‌شود تا به شکل برخط به تماس‌ها پاسخ داده شود.
وی افزود: نباید فراموش کرد که پیش از این پوشش 24 ساعته در این خصوص وجود نداشت و این به آن معنا بود که هرکسی نیاز به خدمت روانی و اجتماعی داشت، باید منتظر ساعات اداری باقی می‌ماند، اما با تلاش‌های صورت گرفته در حال حاضر 358 مرکز در کشور راه‌اندازی شده است.
 
لزوم تقویت نقش بازدارنده اورژانس اجتماعی در بروز آسیب‌های اجتماعی
همایش تقدیر از کارشناسان اورژانس اجتماعی با حضور خانم «معصومه ابتکار» معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، آقای «وحید قبادی دانا» رئیس و جمعی از معاونان و مسئولان سازمان بهزیستی کشور برگزار شد.
در این همایش که امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، خانم ابتکار با اشاره به نیاز امروز تمام جوامع بشری به تفکر و تمدن غدیر گفت:سر در گمی بشر امروز، معضل همه جوامع و مشکلات اجتماعی است که ریشه در مسائل فرهنگی و سیاسی کشور‌ها دارد و امروزه در برخی از مرفه‌ترین کشور‌ها که شاخص‌های توسعه‌ای بسیار بالایی نیز دارند، «وزیر تنهایی» یا «وزیر خودکشی» منصوب می‌شود و این موضوع نشان می‌دهد که بیش از هر زمان دیگری به قطب نمایی برای تحول و الهامی برای رسیدن به انسان متعالی داریم و اگر کارکرد غدیر را درک کنیم، درد امروز جوامع را پاسخگو خواهیم بود.
وی با اشاره به تعالی زنان در زمینه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، درمانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و طی 40 سال اخیر افزود: علی رغم این پیشرفت چشمگیر، با توجه به اینکه کشور ما درگیر یک جنگ اقتصادی و روانی تمام عیار است که آسیب‌ها و تکانه‌های آن، مسائل اجتماعی را متأثر می‌کند، نیاز به یک ساز و کار قوی و مواجه جدی توام با برخورد‌های ضربتی، احساس می‌شود که برنامه‌های مداخله‌ای و به خصوص فعالیت اورژانس اجتماعی در صدر این ساز و کار‌ها قرار دارد.
خانم ابتکار افزود:افتخار می‌کنم که در دولت دوازدهم یکی از رویکرد‌های اصلی ما، حمایت از اورژانس اجتماعی است و حدود 40 بازدید از مراکز اورژانس اجتماعی داشته ام و گزارش‌های متعددی دریافت کرده ام و در جریان بسیاری از مشکلات و پیگیری‌های انجام شده هستم.
وی افزود:اورژانس اجتماعی به طرحی جامع نیاز دارد و ارزیابی ما از این سازمان، موثرترین ساز و کار مداخله‌ای کشور است. با توجه به دسترسی عمومی، سرعت کافی و بهره مندی از نیرو‌های متخصص که دلسوز هستند و تنها کارمند نیستند بلکه اجزای آن الهام بخش هستند، از هوش عاطفی بالا برخوردارند و قدرت ایجاد تغییر دارند، از دل و جان خدمت می‌کنند و این امر جای تقدیر و تشکر دارد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، همچنین در خصوص اجرای طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی در کشور نیز گفت: این طرح به مدت دو سال است که در کشورمان اجرا می‌شود و تمامی استان‌های کشور نقشه راه آن را دریافت کرده اند. همچنین با همکاری آموزش و پرورش، طرح ارتقای مهارت‌های ارتباطی شامل تفکر نقادانه، مهارت‌های حل و فصل اختلاف، نقد و... را در دستور کار داریم، که باید در کنار همه دروس آموزش و پرورش این مهارت‌ها را آموزش دهیم، زیرا جامعه پیش از یک دانش آموز و دانشجوی ممتاز و موفق، به یک «انسان» برای زندگی موفق در جامعه نیاز دارد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد تا با هم افزایی با اورژانس اجتماعی و به طور خاص در جامعه بر مسئله مهارت‌های ارتباطی تمرکز شود.
خانم ابتکار یکی از مهم‌ترین مسائل جامعه را شناسایی اورژانس اجتماعی به مردم با تمرکز بر نقش بازدارنده آن دانست و افزود:معرفی اورژانس اجتماعی در بین مردم، هشداری برای افراد متخلف و آزارگر هست که وقتی بداند خدمات حمایتی از زنان و کودکان و سالمندان و امکان معرفی و مجازات فرد متخلف به راحتی در دسترس آنان است، در رفتار خود خویشتنداری بیشتری به خرج می‌دهند.
وی با اشاره به تصویب اولیه لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در دولت دوازدهم، نیز گفت: این لایحه به مدت ده سال متوقف مانده بود که با همراهی و همت همه عزیزان و مسئولان، در دولت دوازدهم تصویب شد و به دلیل ابهام‌هایی که داشت، بازگشت داده شد و دوباره طراحی شده و در انتظار تصویب است که از همین تریبون درخواست میکنم که در تصویب و ارائه آن تسریع شود، زیرا نیاز امروز ماست و به صراحت از حقوق کودکان و نوجوانان دفاع می‌کند.
خانم ابتکار، در خصوص لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت نیز گفت:در این لایحه با مذاکرات بسیار مفید و کاربردی، نظر‌ها و اصلاحات مطلوب اعمال شده است و ریاست محترم قوه قضاییه نیز به ما قول داده است که در حداقل زمان این لایحه را ارائه بدهند و باز هم از این تریبون استفاده می‌کنم و از جناب رئیسی درخواست دارم تا این لایحه را تایید و به دولت ارائه کند تا هر چه سریعتر بتوانیم قانونی قوی و در شأن خانواده ایرانی داشته باشیم.
وی گفت: در کشور ما نگاه متعالی، آرمانی، اخلاقی و غدیری بسیار کمک می‌کند تا مواجهه درستی با مشکلات زندگی داشته باشیم. البته آسیب‌هایی که به تربیت و ناآگاهی ارتباط دارد نیز نیازمند آموزش و توجه بیشتر است.
خانم ابتکار در پایان سخنانش از توجه آقای قبادی دانا و سازمان بهزیستی به حوزه سالمندی کشور تقدیر کرد و افزود: موضوع سالمندی از مسائل مهم جامعه ماست و نیاز داریم که سالمندان از زندگی خوب و احساس مفید، مولد و نقش آفرین بودن در جامعه بهره‌مند باشند تا خانواده گسترده ما از دست نرود. همچنین تقویت پیوند‌های خانوادگی مانع از گسست‌های دوره سالمندی و انزوا و جدایی می‌شود و بحث مهم این حوزه، برنامه ریزی برای سلامت جسم و روح و حفظ نقش‌های اجتماعی است.
در انتهای همایش از نمایندگان اورژانس اجتماعی تمامی استان‌ها با اهدای لوح سپاس، تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فعالیت اورژانس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

پروین محمدپوری مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در استان، گفت: در این مدت ۵ هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روان‌شناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای هزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیب‌های‌اجتماعی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب‌دیدگان‌اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب‌دیده‌اجتماعی است، افزود: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروه‌های هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیب‌های‌اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهاد‌های مربوطه و شناسایی مناطق آسیب‌زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب‌دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان هم طی پارسال، گفت: در این مدت ۹ هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حادخانوادگی، کودک‌آزاری، سالمند‌آزاری، همسرآزاری و معلول‌آزاری با اورژانس‌اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد ۳ هزار مورد پذیرش مداخله انجام شده و ۵ هزار نفر از خدمات‌سیار بهره‌مند شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه اتصال وحدت است