Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@06:16:45 GMT

سقوط مصرف جهانی نفت طی ۵ سال گذشته

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۶۴۵۱

سقوط مصرف جهانی نفت طی ۵ سال گذشته

قیمت نفت خام برنت تا حالا ۲۷ دلار در هر بشکه یا بیش از ۳۰ درصد نسبت به آخرین اوج قیمت کاهش یافته است. ولی یک دوره قیمت پایین نفت لازم است تا رشد تولید شیل آمریکا مهار شود و مصرف نفت برای مصرف کنندگان به صرفه تر باشد تا تعادل بازار حفظ شود. ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، مصرف جهانی نفت خام با سریع ترین سرعت طی 5 سال گذشته رو به کاهش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت های کارخانه‌ای و جریان تجارت در سراسر جهان کند شده و تولید خودرو کاهش یافته است.

 تقاضا در 18 کشور برتر مصرف کننده نفت که هر کدام بیش از یک میلیون بشکه نفت در روز مصرف می‌کنند، تقریباً 0.2 درصد در سه ماه مارس تا می، در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است.

مصرف نفت با سریع ترین سرعت از سه ماهه سوم 2014 رو به کاهش است. پنج سال پیش، کاهش مصرف نفت به همراه افزایش تولید شیل در آمریکا و مخالفت عربستان برای کاهش تولید باعث شد قیمت نفت بین سال های 2014 تا 2016 سقوط کند.

 در حال حاضر هم رشد مصرف نفت متوقف شده و تولید شیل دوباره رو به افزایش است ولی کاهش تولید عربستان سعودی جلوی سقوط قیمت نفت را گرفته است.

 قیمت قراردادهای آینده نفت خام برنت تا حالا 27 دلار در هر بشکه یا بیش از 30 درصد نسبت به آخرین اوج قیمت کاهش یافته است. بین ژوئن 2014 و ژانویه 2016، قیمت نفت 90 دلار یا 77 درصد سقوط کرد.

ولی یک دوره قیمت پایین نفت لازم است تا رشد تولید شیل آمریکا مهار شود و مصرف نفت برای مصرف کنندگان به صرفه تر باشد تا تعادل بازار حفظ شود.

به نظر می رسد این هدف دست یافتنی است چون تعداد چاه هایی که برای نفت در آمریکا حفر می‌شود طی نه ماه گذشته 120 حلقه یا 13 درصد کاهش یافته است.

 رشد تولید نفت خام آمریکا 1.6 میلیون بشکه در روز به صورت سالانه کاهش یافته که نسبت به 2 میلیون بشکه پایان 2018 کمتر است.

 معمولاً 3 تا 4 ماه طول می کشد تا تغییر شاخص قیمت نفت بر نرخ حفاری آمریکا تاثیر بگذارد و  تأثیر این تغییر قیمت بر تولید نفت آمریکا 9 تا 12 ماه طول می کشد.

 کاهش مداوم قیمت نفت از اکتبر 2018 باعث می‌شود رشد تولید نفت آمریکا در سه ماهه چهارم 2019 و نیمه اول 2020 کندتر شود.

 اگر اقتصاد جهان دچار رکود نشود و مصرف نفت دوباره کاهش پیدا نکند، تولید و مصرف نفت باید در اواسط 2020 متعادل شود.

 خطر رکود در حال حاضر بزرگترین عامل تاثیر گذار بر قیمت نفت است چون تعیین می کند که آیا کاهش اخیر قیمت برای تعادل دوباره بازار کافیست یا کاهش های بیشتر و طولانی مدت ترین لازم است.

قیمت جهانی نفت امروز 98/05/30| قیمت نفت بار دیگر از 60 دلار عبور کردجدیدترین استراتژی عربستان برای بالا بردن قیمت نفت

 

 انتهای پیام/

R7586/P/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۶۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۱۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا که در روز سه‌شنبه به پایین‌ترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده بود، حالا به دنبال آرام شدن ترس از تنش‌ها در خاورمیانه تقریباً ثابت شده است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که سیاست نرخ بهره این کشور را مشخص کند.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.11 درصد کاهش به 2319 دلار و 50 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 0.47 درصدی به 2331 دلار رسیده است.
حملات رژیم صهیونیستی به غزه تشدید شده، اما بنظر می‌رسد با فروکش کردن ترس از گسترده شدن درگیری‌ها، تمایل به ریسک پذیری در بازارهای مالی افزایش یافته است.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/04

این بدان معناست که تقاضا برای خرید طلا که معمولاً از آن به عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان مخاطرات ژئوپلیتیکی یاد می‌شود کاهش یافته است.
بازار همچنین در حال بررسی شرایط اقتصاد آمریکاست. اطلاعات تورم و بیانیه‌های فدرال رزرو این کشور نشان می‌دهد نرخ بهره احتمالاً در ماه ژوئن پایین نمی‌آید.
چندین تن از مقامات فدرال رزرو آمریکا اعلام کرده‌اند که هیچ فوریتی برای پایین آوردن نرخ بهره وجود ندارد. بدین ترتیب تقاضا برای طلا به عنوان یک سرمایه غیر سود کاهش می‌یابد. تاجران حالا انتظار دارند اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سپتامبر اتفاق بیفتد.
بازار همچنین منتظر اطلاعات تولید ناخالص داخلی آمریکا و شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در این کشور است که قرار است در روزهای پنجشنبه و جمعه منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری در مورد سلامت اقتصاد آمریکا و زمان کاهش نرخ بهره ارائه دهد.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.26 درصد کاهش به 27 دلار و 57 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.32 درصدی 915 دلار و 52 سنت معامله می‌شود.
انتهای پیام/45

دیگر خبرها

  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • قیمت جهانی نفت چقدر افزایش یافت؟
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟