Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس در دیدار با دکتر شریعتمداری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به بررسی مسائل و موضوعات مربوط به این وزارت خانه در استان فارس پرداخت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در این دیدار با اشاره به توفیق استان فارس در بهره گیری از طرح‌های اشتغال پایدار روستایی و عشایری و همچنین مشاغل خانگی، عنوان کرد: ابلاغ باقی مانده سهمیه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان در مرحله چهارم به استمرار اثر بخشی این طرح در استان فارس کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین با اشاره به ثمرات مثبت این طرح پیشنهاد کرد اعطای تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایر پس از مرحله چهارم نیز ادامه یافته و مجددا در مرحله پنجم ابلاغ شود.

نماینده عالی دولت در استان فارس تسری یافتن این تسهیلات به واحد‌های مستقر در نواحی صنعتی روستایی را از دیگر گام‌های موثر در نتیجه بخش بودن طرح مذکور برشمرد.

استاندار فارس به مغایرت تعیین سهم بخشی جهت توزیع تسهیلات با روح حاکم با طرح تکاپو اشاره کرد و افزود: حذف سهم بخشی و یا تفویض تصمیم گیری برای جا به جایی تسهیلات بین بخشی به شورای برنامه ریزی و یا کارگروه اشتغال استان راهکار‌های مثمر ثمر در رفع این مغایرت است.

رحیمی با اشاره به رتبه دوم استان فارس در جذب اعتبارات مشاغل خانگی در سال ۹۷، از کاهش شدید این اعتبارات در سال ۹۸ انتقاد کرد و گفت: با توجه به نقش بسزای کسب و کار‌های کوچک و خانگی در توسعه اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و بهبود فضای کسب و کار و توفیقات استان در بهبود شاخص‌های مذکور، تاثیر تسهیلات مشاغل خانگی در بهبود وضعیت اقتصادی استان مستلزم افزایش سهم استان از این تسهیلات است.

استاندار فارس همچنین پیشنهاداتی در راستای انسجام و هم افزایی اعطای تسهیلات اشتغال زا، رفع مشکلات طرح مشوق‌های بیمه‌ای و طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی مطرح کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه احداث درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان فیروزآباد اشاره کرد و با بیان اینکه اقدامات لازم جهت آغاز عملیات اجرایی این پروژه انجام شده است اظهار کرد: دستور وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور تامین و ابلاغ نقدینگی بر اساس بودجه مصوب را در آغاز ساخت درمانگاه مذکور راهگشا است.

پیگیری احداث بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی تامین اجتماعی در شیراز و همچنین انتقال کارخانه سیمان شیراز به خرامه از دیگر موضوعاتی بود که استاندار فارس در این دیدار به بیان آن‌ها پرداخت.

بر اساس این گزارش وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار دستورات لازم را برای پیگیری موضوعات مطرح شده از سوی استاندار فارس صادر کرد.
انتهای پیام/م

دیدار استاندار فارس با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از معرفی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه به سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: بنا داریم تا تمامی هنرمندان فاقد بیمه بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تأمین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و گفت: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام کرده است. 

وی افزود: در حال حاضر بیش از 61 هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی درباره نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر اظهار کرد: 68 درصد بیمه شدگان کمتر از 44 سال و 31 درصد بین 45 تا 64 سال قراردارند. کمتر از یک درصد بیمه شدگان بالای 64 سال هستند.  همچنین 62 درصد بیمه شدگان مرد و 38 درصد زن هستند. 

وی گفت:  قریب به 7 هزار نفر از اعضای صندوق در سال 1402 به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند و تعداد بیمه شدگان صندوق با رشد 12 درصدی به 61 هزار نفر رسید.

اعضای صندوق اعتباری هنر از مرز 103000 نفر گذشت

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که  فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند.

وی افزود: بر این اساس صندوق بطور میانگین 60 درصد از حق بیمه تأمین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می کند که در سال 1403 ماهیانه 717 هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می شود.
وی در ادامه افزود: پیش بینی می شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی برای اعضای بیمه شده در سال 1403 بالغ بر 500 میلیارد تومان باشد. 

پوراحمدی با اشاره به نرخ های بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه ی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف می شود و بیمه شدگان براساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های14 یا 18درصدی را انتخاب می کنند. 

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه شدگان اشاره کرد و گفت: در سال 1403 مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ 14 درصد 286 هزار و 647 تومان و 18 درصد 573 هزار و 295 تومان از سوی سازمان تأمین اجتماعی در ماه های 30 روزه تعیین شده است.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر درباره شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر ادامه داد: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل 18 و حداکثر 50 سال است. افراد بالای 50 سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند. 

به گفته وی افرادی که حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تأمین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تأمین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه ، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود. 

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه شدن بیمه توافقی 27 درصد به سایر نرخ های مصوب اظهار کرد: براساس توافق بعمل آمده، مقرر شد با مهیا شدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تأمین اجتماعی بزودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • اختصاص ۲۰۰ میلیاردتومان تسهیلات اشتغال مددجویان مازندران
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی