Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:49:27 GMT

به صدا در آمدن زنگ هشدار مصرف مواد مخدر صنعتی در کرمان

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۷۹۴۱

به صدا در آمدن زنگ هشدار مصرف مواد مخدر صنعتی در کرمان

فرمانده انتظامی استان کرمان از به صدا در آمدن زنگ هشدار مصرف مواد مخدر صنعتی در استان کرمان خبر داد و بیان کرد: آسیب‌های مواد مخدر صنعتی در مرکز کشور بیشتر است و متاسفانه به سمت دیگر استان‌های کشور از جمله استان کرمان نیز کشیده می شود لذا باید تلاش همه جانبه‌ای در این خصوص داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، سردار عبدالرضا ناظری پیش از ظهر امروز 30 مرداد ماه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با اشاره به اهمیت پیشگیری از اعتیاد گفت: متاسفانه ظرفیت کافی در موضوع ترک اعتیاد در استان کرمان وجود ندارد، لذا باید کمپ ترک اعتیاد برای استان کرمان راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی استان کرمان را خط مقدم مبارزه با مواد مخدر در کشور دانست و بیان کرد: در استان کرمان بیش از 18 تن انواع مواد مخدر در 4 ماهه اول امسال توسط دستگاه‌های مربوطه کشف و ضبط شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 تن افزایش داشته است.

فرمانده انتظامی استان کرمان بر لزوم استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها در راستای کاهش و پیشگیری اعتیاد در استان تاکید کرد و افزود: خوشبختانه استان کرمان در این راستا گام‌هایی برداشته است اما همچنان با توجه به موقعیت خاص استان کرمان، فضا برای کار زیاد است و باید همه به میدان بیایند تا بتوانیم در برابر این پدیده شوم مبارزه کنیم.

وی به برخورد با اموال قاچاقچیان اشاره و اظهار کرد: باید ضربات اقتصادی به قاچاقچیان وارد کنیم و این مهم شامل خرده فروشان و عمده فروشان می‌شود لذا باید از سوی نهادهای دست‌اندرکار اقدامات لازم برای شناسایی اموال این افراد صورت گیرد.

سردار ناظری با بیان این مطلب که کشفیات انواع مواد مخدر در استان کرمان در پایان سال گذشته 22 درصد نسبت به سال 96 کاهش داشته‌ است، اظهار کرد: در سال گذشته 93 تن انواع مواد مخدر در استان کرمان کشف و ضبط شده است ضمن آنکه کشفیات مواد مخدر در 5 ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 23 درصد افزایش داشته است.

وی از به صدا در آمدن زنگ هشدار مصرف مواد مخدر صنعتی در استان کرمان خبر داد و بیان کرد: آسیب‌های مواد مخدر صنعتی در مرکز کشور بیشتر است، که در حال حاضر به سمت دیگر استان های کشور از جمله استان کرمان نیز کشیده می شود لذا باید تلاش همه جانبه‌ای در این خصوص داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مصرف مواد مخدر صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن پرتگاهی جدید برای جوانان/ جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم

پزشک عمومی گفت: الگوی مصرف قلیان اکسیژن به سمت استفاده ی نابجا رفته به عنوان سرگرمی و تا حدودی به عنوان مخدر رفته است؛ البته باید در نظر داشت اثر تخریبی و روانگردان آن مشابه و در سطح بسیاری از موادی که مرسوم است نیست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدتی است قلیانی به‌نام "اکسیژن" در برخی از کافه‌های لاکچری تهران از جمله در غرب و شمال تهران به جوانان به‌صورت آزادانه عرضه می‌شود. این قلیان که در تبلیغاتش، شادی‌آور بودن برای مصرف‌کننده را مطرح کرده، بر خلاف اسمش تنها از گاز اکسیژن تشکیل نشده است و می‌تواند عوارض بسیار شدید برای فرد مصرف‌کننده به‌همراه داشته باشد.


طرح مطالعاتی دستگاه "پاکدم" یا "قلیان اکسیژن" در زمان حاضر به‌صورت آزمایشی، تحت نظارت وزارت بهداشت حدود دو سال است که در ۱۰ استان کشور در حال اجراست. این وسیله ثبت اختراع شده است و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به‌عنوان تجهیزات پزشکی ثبت شده و در سازمان غذا و دارو استاندارد‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است.


دکتر کیانوش جهاتنپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون موضوع قلیان اکسیژن اظهار داشت: در اصل چیزی که در ایران به عنوان قلیان اکسیژن شناخته می‌شود و به نوعی الگو برداری و تغییر فرم چیزی است که در کشور‌های دیگر تحت عنوان اکسیژن کلاب شناخته می‌شود؛ یک اسم شبهه ناک است. چرا که ماده مورد استفاده در این دستگاه گاز اکسیژن نیست و ماده دیگری به نام N۲O و یا نیتروز اکسید است که به‌عنوان گاز خنده نیز شناخته می‌شود.


وی افزود: این گاز کاربرد‌هایی در حوزه پزشکی و صنایع غذایی و شیمیایی داشت، پس اصل موضوع جدید نیست. اما الگوی مصرف به سمت استفاده‌ی نابجا رفته به عنوان سرگرمی و تا حدودی به عنوان مخدر رفته است؛ البته باید در نظر داشت اثر تخریبی و روانگردان آن مشابه و در سطح بسیاری از موادی که مرسوم است نیست.


وی تصریح کرد: مصرف این گاز در برخی از کشور‌ها مجاز است و در مقابل برخی از کشور‌ها مصرف آن را ممنوع کرده اند.


دکتر جهانپور در رابطه با عوارض مصرف این گاز گفت: افراد پس از مصرف این گاز ممکن است دچار کاهش فشار خون شوند و علائمی مثل سرگیجه پیدا کنند. برخورد درست اورژانسی در این لحظه مانند برخورد با بیمار دچار به کاهش فشار خون است که روی زمین دراز بکشند و پاهارا کمی بالاتر از سطح قلب قرار دهند. اگر وضعیت بیمار مطلوب نبود و بحرانی بود باید با ۱۱۵ تماس گرفته شود.


وی افزود: برخی افراد در وضعیت‌های روانی مختلف و افسردگی ممکن است تمایل داشته باشند از این ماده استفاده کنند. باید در نظر داشت مصرف مکرر از طریق کاهش ذخیره b۱۲ می‌تواند پیامد‌هایی از قبیل آسیب به سیستم عصبی مرکزی، لرزش دست و مشکلات دیگر اعصاب به وجود بیاورد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب
  • جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم
  • قلیان اکسیژن پرتگاهی جدید برای جوانان/ جهانپور: قلیان اکسیژن دیگر سرگرمی نیست بلکه مخدر است + فیلم
  • آغاز رصد و پالایش صنایع پرخطر کرمان
  • مواد توهم‌زا موجب تسریع در روند مرگ سلولی می‌شود
  • مواد توهم‌زا چه عارضه هایی دارند/ تسریع در روند مرگ سلولی
  • کشف ۲ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در فهرج
  • فروش مواد مخدر با پابند الکترونیکی!
  • حال خوش کُن‌هایی که جانتان را می‌گیرند!