Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری بسیج؛ مرتضی فاطمی نژاد، مدیرعامل موسسه علمی و پژوهشی رزمندگان اسلام با اشاره به دوازدهمین دوره ی لیگ علمی پایا؛گفت: یکی از مهم ترین ویژگی های این رقابت آن است که به صورت گروهی برگزار و از فضای تئوری دور شده  و وارد فضای عملیاتی  شده است.
 وی افزود:در  قسمت چالش دانش آموزان  با کسب و کار های مختلف ارتباط برقرار می کنند و همچنین در این فضا شرکت کنندگان فرصت های شغلی را دنبال می کنند از طرفی نیز دانش آموزان بخش دیگر لیگ و در فضای مناظره تحمل حرف مخالف را پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: : به عنوان مثال در علوم انسانی بحث مدرنیته و سنتی را مورد چالش قرار می دهد و بین دانش آموزان مباحثی در این خصوص  انجام می شود.در حوزه علوم تجربی بحث در مورد طب سنتی و مدرن شکل می گیرد و در نهایت مخاطبان این بحث و گفت و گو بین نظرات گروه های مختلف را داوری می کنند.در حوزه سازه ی پایدار دانش اموزان یک خلق علنی از خود به جا می گذارد.

 
وی خاطرنشان کرد: ما بعد از اتمام لیگ کانون فارغ التحصیلان لیگ پایا را ساماندهی و  از نخبگان و دانش آموزان برتر این رقابت ها حمایت می شوند.لیگ امسال ۱۲ پایه رشته را بنیان گذاری کرده که در آن از پایه ششم ابتدایی تا پایه ۱۱ حضور دارند.

فاطمی نژاد گفت: لیگ پژوهشی ما در عین ایجاد فضای کاوش های علمی به دنبال  تبدیل علم نظری به پدیده های عینی است.همچنین در بحث های ارتباط میان رشته های مختلف نیز در این لیگ مورد توجه قرار گرفته است  تا دانش ها در کنار هم منتج به محصول شود.لذا در این جشنواره فضای میان رشته به شدت تقویت می شود .
دانش آموزان در لیگ پایا مهارت های کاربردی تعامل و کار گروهی را به عینه لمس می کنند همچنین دانشجویان با این تیم ها مرتبط شده تا یک فضای منطقی بین دانش آموزان و دانشجویان برای خلق آثار بزرگ ایجاد شود.


مدیرعامل موسسه علمی و پژوهشی رزمندگان اسلام  تصریح کرد: امسال برای اولین بار قسمت کارآفرینی را بنیاد نهادیم تا دانش اموز ایده خود را تبدیل به فناوری کند.گفتنی است که شرکت کنندگان خارجی مرحله مقدماتی و نیمه نهایی را در کشورهای خود برگزار می کنند و در نهایت در مرحله اختتامیه به کشورمان ایران سفر می کنند.


وی با اشاره به نحوه ی اهدای جوایز به نفرات برتر این دوره از رقابت ها گفت: در هر رشته سه دانش آموزان در بخش انفرادی و در بخش  گروهی نیز سه تیم منتخب می شوند. و دارندگان مدال طلا به سازمان استعدادهای درخشان و بنیاد ملی نخبگان معرفی می شوند تا از خدمات و تسهیلات این ارگان ها بهره مند شوند.


شایان ذکر است در این دوره از مسابقات لیگ علمی پایا کشورهایی همچون افغانستتان پاکستان سوریه لبنان عراق و انگلستان حضور دارند.که پیش از این در  بهمن ماه سال 97 مرحله مقدماتی و اردیبهشت ماه سال جاری مرحله نیمه نهایی و شهریورماه امسال نیز مرحله پایانی این دوره از رقابت ها برگزار می شود.


وی افزود: امسال ۸ هزار و ۲۰۰ تیم ۵ نفره ثبت نام کردند و از هر ۳۲ استان کشور شرکت کننده حضور داشتند.مسابقه لیگ علمی پایا در بین مسابقات بین المللی مشابه  به عنوان درجه قابل اتکا حساب می شود و برگزیدگان آن در بین مجامع بین المللی دارای رتبه معتبر خواهند بودگفتنی امسال بیش از ۴۵ درصد دانش آموزان از مدارس استعدادهای درخشان هستند.


مدیرعامل موسسه علمی و پژوهشی رزمندگان اسلام با اشاره به قرائت بیانیه دوازدهمین دوره لیگ علمی و پژوهشی پایا گفت: در اختتامیه بیانیه ای  قرائت می شود که دانش آموزان امادگی همه جانبه خود را  به رخ تمام مراجع ذی ربط کشور می رسانند تا در پیش رفت جمهوری اسلامی سهیم شوند.
گفتنی است اختتامیه این دوره برای نخستین بار خارج از شهر تهران و  در دانشگاه فرهنگیان مشهد مقدس طی روزهای ۲ و ۳ و ۴ شهریورماه برگزار می شود.

 

وی با اشاره به مهم ترین هدف از برگزرای لیگ علمی پایا گفت: پیام لیگ علمی و پژوهشی پایا این است که دانش اموزان ما می توانند منشا تحولات در دنیا باشند؛ هرچهدانش اموزان در سنین ابتدایی  به خودباوری برسند به قله های رفیع موفقیت به سرعت دست خواهند یافت و  به زعم مقام معظم رهبری،حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای آینده سازان کشور همین دانش اموزان هستند لذا ما بنا داریم تا  خودباوری در بین دانش آموزان احیا شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی همه‌خانی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، با حضور در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، ضمن اشاره به تاکید پلیس بر همکاری با اقشار مختلف جامعه، گفت: دانش آموزان بخش بزرگی از پیکره علم و دانش هستند و می‌توانند به عنوان حلقه ارتباطی میان خانواده، مدرسه و جامعه در مأموریت‌ها، به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ همه خانی اظهار داشت: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصاً مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، که امسال را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گذاری کرده‌اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تأکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسائل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر اینکه می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهادها خصوصاً پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تأمین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تأمین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان داشت: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستند؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماعی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه‌ای، اقدام به افتتاح و تأسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان داشت: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحدهای خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.

کد خبر 6086697 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • هلند هم حریف دانش‌آموزان والیبالیست ایران نشد
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • سردار سلیمانی: عملیات «وعده صادق» عامل خودباوری است
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند