Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید پرورشی خرم، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان با اشاره به اینکه، سرقت این تابلو‌ها عاملی مهم بر افزایش تلفات جاده‌ای استان است، گفت: همچنین در این مدت ۳۷ دستگاه چراغ چشمک زن نیز سرقت شده است.

او با بیان اینکه یکی از وظایف مهم این اداره کل، تهیه و نصب انواع تابلو‌های راهنمایی و رانندگی در محور‌های برون شهری و جاده‌های استان است، افزود: هر ساله هزینه‌های زیادی از منابع ملی و استانی و بیت المال صرف خرید اینگونه تابلو‌ها می‌شود و این در حالی است که عده‌ای از افراد از روی ناآگاهی اقدام به سرقت آن می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرورشی خرم ادامه داد: سرقت تابلوها، تجهیزات و علائم علاوه بر اینکه هزینه مالی زیادی بر دولت تحمیل می‌کند از جنبه ایمنی نیز موجب مشکلات زیادی شده و نا ایمن شدن جاده‌ها را در بردارد.

او اضافه کرد: علائم راهداری سرقت شده متاسفانه با مبالغ بسیار اندک خرید و فروش می‌شود در صورتی که این اداره کل باید برای خرید و نصب مجدد آن‌ها هزینه‌های سنگینی را از محل اعتبارات استانی و ملی متحمل شود.

پرورشی خرم با تأکید بر اینکه تابلو‌ها و علائم هشدار دهنده برای راهنمایی و هدایت رانندگان، با هدف حفظ و ارتقاء ایمنی جانی مسافران نصب شده است، یادآور شد: آشکارسازی راه ها، نصب تابلو در مکان‌های مناسب، حفظ حریم راه ها، نصب سرعت گیر‌ها و... از مهمترین اقدامات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان در زمینه ارتقای ایمنی راه‌ها است.

معاون راهداری استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص کاهش این معضل ابراز داشت: سارقان بیشتر در تاریکی شب اقدام به سرقت این تابلو‌ها و علائم می‌کنند که این اداره کل با گشت‌های شبانه روزی سعی بر کاهش این گونه سرقت‌ها دارد.

این مسئول بیان داشت: هم اکنون ۹ گشت شبانه روزی راهداری، رصد علائم و تجهیزات ایمنی جاده‌های استان همدان را انجام می‌دهند.

پرورشی خرم تأکید کرد: برای جلوگیری از سرقت تابلوها، فرهنگسازی از طریق رسانه‌ها و اقدامات پیشگیرانه برای آگاه سازی جامعه امری ضروری است.

او در پایان از مردم خواست چنانچه مواردی در خصوص سرقت تابلو مشاهده کردند، با سامانه ۱۴۱ و تلفن ۱۱۰ نیروی انتظامی تماس حاصل کنند.

انتهای پیام / د

سرقت تابلوها و علائم جاده ای استان 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت راه راهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود

مسعود زوارزاده گفت: بزرگراه قم - جعفرآباد یکی از محور‌های مهم و کریدوری استان قم با استان مرکزی و از سویی دیگر راه دسترسی شهرستان جعفرآباد و توابع به عنوان قطب‌کشاورزی و دامداری استان است.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جعفرآباد ترافیک ترکیبی این بزرگراه را از عوامل اصلی در تخریب و استهلاک آن دانست و تصریح کرد: تردد انواع ماشین‌آلات نیمه‌سنگین، سبک، ادوات کشاورزی و ... در طول این بزرگراه ضرورت ارتقا و بهسازی آن را دوچندان کرده‌است.

زوارزاده گفت: این طرح به طول ۷۰۰ مترمربع، در۲ خط رفت و برگشت از اول اردیبهشت‌ماه امسال آغاز و تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

 رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جعفرآباد در خصوص مشخصات جغرافیایی قطعه ورودی بزرگراه قم - جعفرآباد عنوان کرد: موقعیت مکانی این قطعه از بزرگراه موجب شده تا در فصول بارشی سال شاهد آب‌گرفتگی و تخریب سطوح آسفالتی آن باشیم.

جعفرآباد با وسعتی حدود ۶۵۰ کیلومترمربع در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم قرار دارد.

طبق مصوبه اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ هیات دولت وقت، بخش جعفرآباد به شهرستان ارتقا پیدا کرد، این شهرستان جدیدالتاسیس از ۲ بخش مرکزی و دهستان قاهان تشکیل شده که جمعیت رسمی شهرستان ۲۷ هزار نفر و جمعیت غیررسمی آن ۴۰ هزار نفر است.

در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و یک هزار کیلومتر راه روستایی وجود دارد.

استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهار راه فرعی است که از جمله آنان می‌توان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل و نقل در البرز اعلام شد
  • روشنایی گردنه زاغه ملایر به طول ۵ کیلومتر آماده بهره برداری است 
  • تردد روان در جاده‌های فارس
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • کشف ۱۰ فقره سرقت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در همدان
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • انسداد محور کرج کندوان لغو شد
  • ریزش سنگ های معلق در جاده هراز 
  • انسداد محور کرج ـ کندوان لغو شد
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود