Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه احداث ساختمان جدید فدراسیون فوتبال سال گذشته با حضور رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا کلنگ زنی شد اما این پروژه طبق چشم اندازهای فدراسیون فوتبال پیش نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، پروژه ساختمان جدید فدراسیون فوتبال از زمان حضور مهدی تاج در سمت ریاست این فدراسیون مطرح شد و بعد از اهدای یک قطعه زمین از سوی وزارت ورزش و جوانان به این فدراسیون که در کنار کمپ تیم های ملی قرار دارد، روند بررسی و ارائه پلت فرمی از این ساختمان به فدراسیون فوتبال انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق پلت فرم ارائه شده که تصویری از آن را مشاهده می کنید، این ساختمان ۱۵ طبقه خواهد داشت که در مجموع ۲۱ هزار متر مربع متراژ می شود که طبقه نخست آن به موزه فدراسیون فوتبال ایران اختصاص می یابد. شش طبقه از این ساختمان در زیر زمین و ۹ طبقه روی زمین ساخته می شود.

این‌ها اطلاعاتی بود که مهدی تاج در مراسم کلنگ زدنی این بنا به خبرنگاران و مسئولان حاضر در مراسم ارائه کرد. او گفت که احتمالا ظرف دو سال آینده این پروژه که موجب تجمیع ادارات و سازمان‌های فدراسیون فوتبال می‌شود، خاتمه خواهد یافت.

در نهایت بعد از بررسی های طولانی، با حضور شیخ سلمان در تهران، کلنگ این ساختمان زده شد و ماشین آلات سبک و سنگین در مقابل چشمان رئیس AFC  مشغول به کار شدند اما پس از حدود 10 ماه از آن زمان محل احداث این پروژه به منطقه‌ای متروکه تبدیل شده و آثاری از ساخت و ساز در آن دیده نمی‌شود.

به نظر می‌رسد به دلایل مختلفی از جمله رکود اقتصادی و بحران ارزی در ایران، پروژه احداث ساختمان فدراسیون فوتبال مطابق انتظارات پیش نرفته و چه بسا رو به عقب گام برداشته است.  

تنها اقدام فدراسیون فوتبال برای ساخت این بنا، خالی کردن یک تریلی ماسه و یک تریلی آجر در محل پروژه است که به نظر می‌رسد این مصالح ساختمانی نیز مربوط به تعمیرات مهمانسرای کمپ تیم‌های ملی باشد. دیگر اتفاق جالب طی این ماه‌ها، تخلیه نخاله‌های ساختمانی در محل این پروژه است که به طور کلی یک اقدام رو به عقب در جهت احداث این بنا است.

با توجه به روند کنونی به نظر می‌رسد زمان احداث و بهره‌برداری این پروژه تا مدت‌های مدیدی به طول انجامد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساختمان جدید فدراسیون فوتبال فدراسيون فوتبال شيخ سلمان نخاله های ساختمانی ماسه و آجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۹۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات جاده یاسوج به سی‌سخت

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد از جذب ۱۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات جاده یاسوج به سی‌سخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ چهارشنبه، بیست‌ونهم فروردین_ در بازدید از مسیر ارتباطی سی‌سخت به یاسوج، اظهار کرد: این پروژه از مصوبات دور اول سفر دولت به استان است که ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد و با موافقت‌نامه‌ای که با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انجام گرفته است، هر ساله نیز به این پروژه اعتبار اختصاص داده می‌شود.

وی با بیان اینکه دو تونل رفت و برگشت در این محور در حال احداث است، افزود: با همکاری راه و شهرسازی این پروژه فعال است و تعطیلی در کار نیست تا در وقت مقرر به اتمام برسد و مورد استفاده مردم قرار گیرد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشرفت خوب این تونل‌ها، گفت: عملیات ساخت یکی از تونل‌ها به پایان رسیده است و تونل دوم پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی دارد.

وی با اشاره به احداث پل قوسی «سردار شهید عبدالله نجفی» تصریح کرد: قرار است عملیات اجرای فونداسیون این پل انجام شود که با آغاز عملیات احداث این پروژه، مسیر یاسوج به سی‌سخت در محدوده «ده برآفتاب» مسدود و مسیر جایگزین در نظر گرفته می‌شود.

روستا خاطرنشان کرد: دو مسیر «بیاره» و «توت‌نده» به عنوان مسیر جایگزین جاده یاسوج به سی‌سخت در نظر گرفته شده‌است که باید ساماندهی و نقاط حادثه‌خیز آنها رفع شود.

وی افزود: مسیر «توت‌نده» دارای چند پیچ با شیب زیاد است که قرار شد این موارد توسط راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای رفع و علائم رانندگی نصب شود، همچنین ارتفاع خاکریز اطراف جاده افزایش پیدا کند تا جلوی تصادفات رانندگی گرفته شود.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در مسیر «بیاره» مشکل اصلی تقاطعی است که به محور یاسوج به اصفهان ختم می‌شود که دارای معارض است که از فرماندار دنا خواستیم جلسه‌ای با مالک برگزار و رفع معارض صورت گیرد و با رفع نقاط حادثه‌خیز و بهسازی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی به زودی محور یاسوج به سی‌سخت در محدوده «ده برآفتاب» مسدود می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بنا داریم هر دو مسیر زیر بار ترافیک برده شود، تصریح کرد: به دلیل گردشگرپذیر بودن سی‌سخت نیاز است که مشکلات مربوط به مسیرهای جایگزین رفع و هر دو مسیر زیر بار ترافیک برده شود.

روستا خاطرنشان کرد: تاکنون افزون بر ۱۲۸ میلیارد تومان اعتبار به پل و تونل‌های در حال احداث مسیر یاسوج به سی سخت تخصیص داده شده‌است.

کد خبر 745361

دیگر خبرها

  • حریق یک ساختمان مسکونی در تهران جان مرد میانسال را گرفت
  • محور یاسوج به سی‌سخت مسدود می‌شود
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • اجرای ۸۰ پروژه فنی و خدماتی در نفت و گاز آغاجاری
  • سرنوشت بلدیه تهران | آیا این بنا امسال افتتاح می شود؟
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • جذب ۱۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات جاده یاسوج به سی‌سخت
  • مهار آتش سوزی مجتمع قرآنی در تالش
  • مهار حریق گسترده یک مجتمع قرآنی در تالش
  • شناسایی هفت مورد تغییرکاربری غیرمجاز در فریدونکنار