Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت اسپِک موفق به بومی سازی دانش فنی و تولید صنعتی انواع کاتالیست ها به ویژه کاتالیست های فلزات گرانبها برای تولید بنزین یورو 4، 5 و 6 شده که قبلاً فقط در انحصار چند شرکت محدود امریکایی و اروپایی بوده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات و مواد شیمایی صنایع پتروشیمی(SPEC)، این شرکت در واکنش به خبر سراسر کذب یکی از روزنامه های کشور که مدعی شده بود "شرکت اسپِک کاتالیست های مورد نیاز صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی کشور را از چین خریداری کرده و با تغییر بسته بندی آن را به جای تولید داخلی به شرکت های پتروشیمی و پالایشگاهی می فروخته است؟" اعلام کرد: یکی از افتخارات شرکت اسپِک حمایت از سازندگان و شرکت های دانش بنیان داخلی مخصوصاً در زمینه بومی سازی دانش فنی و تولید صنعتی انواع کاتالیست ها به ویژه کاتالیست های فلزات گرانبها برای تولید بنزین یورو 4، 5 و 6 برای اولین بار در تاریخ صنعت کشور می باشد که قبلاً فقط در انحصار چند شرکت محدود امریکایی و اروپایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس این اطلاعیه، با توجه به نام گذاری سال 1398 به نام "رونق تولید" از سوی مقام معظم رهبری، این افتخار نصیب شرکت اسپِک شده است که فازهای تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس با کاتالیست 100درصد ایرانی شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا راه اندازی گردیده بطوریکه در حال حاضر کشور عزیزمان بطور کامل از واردات بنزین بی نیاز شده و به فضل پروردگار زمینه صادرات این ماده استراتژیک صنعت نفت کشور نیز فراهم شده است.

این گزارش می افزاید: خط تولید شرکت اکسیرنوین فرآیند آسیا در چند نوبت توسط مقامات و مسئولان ارشد کشور از جمله دکتر سورنا ستاری معاون علمی و پژوهشی رئیس جمهوری، مهندس صادق آبادی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و تعدادی از مدیران ارشد وزارت نفت مورد بازدید قرار گرفته است.

همچنین شرکت اسپِک بعنوان نهاد ناظر و حامی سازندگان داخلی تجهیزات صنعت نفت، کاتالیست های تولیدی شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا را چندین مرتبه در مجتمع های پتروشیمی و پالایشگاهی کشور بارگذاری کرده و ضمن اخذ تائیدیه های عملکردی در واحد های مربوطه، در بسیاری از موارد، عملکردی به مراتب بالاتر از مشابه خارجی داشته است.

خاطر نشان می شود که فعالیت های ساخت داخل در صنعت پتروشیمی به صورت متمرکز و تشکیلاتی از سال 77 با تاسیس شرکت اسپِک آغاز شده که بر اساس آن با تشکیل کمیته های خودکفایی در مجتمع های پتروشیمی و شناسایی سازندگان توانمند داخلی، مراحل اولیه ساخت داخل که به صورت مهندسی معکوس و بر اساس نمونه های موجود آغاز شده بود، در ادامه و با استفاده از توان شرکتهای سازنده و دانش بنیان، مراکز پژوهشی و دانشگاهی، به سمت مرحله پیشرفته تدوین دانش فنی، طراحی و ساخت کامل ارتقاء یافته که نتیجه این فعالیت های ساخت داخل هم در دوره قبلی تحریم ها و هم در دوره تحریم های جدید قابل مشاهده می باشد، بطوریکه با ساخت و تامین به موقع قطعات، تجهیزات و کاتالیستها از طریق شرکت های توانمند داخلی، تا کنون هیچ یک از مجتمع های تولیدی به دلیل کمبود قطعات، تجهیزات و کاتالیست توقف تولید نداشته است.

در پایان این اطلاعیه آمده است: متاسفانه یکی از روزنامه ها بر اساس اطلاعات نادرست ، دستاوردها و تلاش های بیش از یک دهه از دانشمندان جوان که همگی از نخبگان دانشگاههای طراز اول کشور بوده اند که با حمایت و پشتیبانی شرکت اسپِک، توانسته اند با بومی سازی دانش فنی و تولید انواع کاتالیست های فرآیندی پتروشیمی و پالایشگاهی به ویژه واحدهای بنزین سازی، کشور را به خود کفایی برساند را به دلالان کاتالیست تشبیه کرده است!؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت کاتالیست دانش بنیان فلزات گرانبها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، گزارش اهم دستاورد‌های شرکت پتروشیمی بندرامام در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، این شرکت در آستانه عرضه اولیه سهام در بازار سرمایه توانسته تحول اساسی در روند دریافت خوراک مصرفی، تولید، فروش، صادرات و سرانجام سودآوری و تحقق برنامه‌های ترسیم شده خود ایجاد کند.

بر اساس گزارش سالانه ارائه شده، در سال ۱۴۰۲ و در پی بهره‌برداری از فاز نخست پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس با سرمایه‌گذاری شرکت پتروشیمی بندرامام، اجرای تعمیرات اساسی در شرکت‌های تأمین‌کننده خوراک از سوی متخصصان و کارشناسان پتروشیمی بندرامام و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده به‌منظور احداث خط لوله جدید تأمین خوراک و افزایش تولید در کارخانه‌های ان‌جی‌ال، مقدار خوراک دریافتی مجتمع پتروشیمی بندرامام با ۱۶ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ به بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسید که این حجم از خوراک دریافتی طی ۶ سال گذشته در مجتمع پتروشیمی بندرامام بی‌سابقه بوده است و رکوردی تازه در خوراک دریافتی مجتمع به شمار می‌آید.

در بخش تأمین خوراک، افزون بر رکوردشکنی و افزایش ۱۶ درصدی مجموع خوراک دریافتی مجتمع نسبت به سال ۱۴۰۱، میعانات گازی مورد نیاز مجتمع نیز تا حدود ۱۲۰ درصد برنامه محقق شده و به بیش از ۲۱ میلیون بشکه در سال رسیده که تأثیر بسزایی در افزایش میزان تولید و سودآوری برای سهامداران داشته است.

در بخش آماری تولید مجتمع پتروشیمی بندرامام، هم‌زمان با آغاز طرح بزرگ «بندرامام نوین» مقدار تولید محصولات با ارزش این شرکت در نخستین سال اجرای این طرح بزرگ و ملی به رقم بی‌سابقه‌ای طی ۶ سال اخیر رسیده و مجموع تولیدات با ثبت رکورد ۴.۵ میلیون تن، بیش از ۱۳ درصد افزایش نسبت به سال پیش از آن را نشان می‌دهد و نشان‌دهنده تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید مجتمع است.

در میان تحقق ۱۰۰ درصدی برنامه تولید در سال ۱۴۰۲، محصولاتی مانند پنتان پلاس با شکستن رکورد پنج‌ساله تولید، ۱۲۱ درصد برنامه را محقق کرده و محصول با ارزش LD برای نخستین بار طی ۶ سال گذشته به حدود ۱۲۰ هزار تن رسیده که بیانگر تحقق ۱۲۰ درصدی تولید است. تولید محصولاتی مانند بوتان و پروپان نیز در بهترین شرایط تولید قرار داشته و بیش از ۱۱۰ درصد برنامه تولید در این محصولات محقق شده که این مقدار تولید برای نخستین بار طی سالیان گذشته ثبت شده و نوید روز‌هایی خوش برای اقتصاد کشور و سهامداران شرکت پتروشیمی بندرامام را می‌دهد.

محصول با ارزش و راهبردی MTBE از دیگر محصولات سال ۱۴۰۲ بوده که با تولید بیش از نیم میلیون تن، رکورد هفت سال گذشته را ثبت و ۱۰۱ درصد برنامه تولید را در سال گذشته محقق کرد.

هم‌زمان با شمارش معکوس اهالی بازار سرمایه برای پذیرش و عرضه اولیه سهام پتروشیمی بندرامام، فروش در این شرکت به بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که افزایش ۳۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ را نشان می‌دهد. این رشد درآمد که می‌تواند تا ۱۲۰ درصد سود خالص پارسال را پوشش دهد، می‌تواند برای هر سرمایه‌گذار بازار سرمایه بیش از دیگر نماد‌های گروه شیمیایی جذابیت ایجاد کند.

پتروشیمی بندرامام در سال ۱۴۰۲ توانسته بیش از ۷۵۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور ایجاد کند که ۴.۱ درصد از ارزش صادرات کل محصولات پتروشیمی کشور است.

تولید حلال SOLVESSO ۱۰۰ در واحد آروماتیک به دست متخصصان پتروشیمی بندرامام پس از ۱۲ سال توقف ناحیه ۶۰۰ آروماتیک، امضای تفاهم‌نامه و قرارداد‌هایی به ارزش بیش از ۲۰ میلیون دلار، مصرف بیش از ۲۸ تن کاتالیست ایرانی با بیش از ۲.۲ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی و برگزیده شدن به عنوان مدیر برتر نوآور، شرکت برتر نوآور، کارشناس برتر نوآور و دریافت عناوین برتر متعدد در زمینه‌های رضایت‌مندی مشتریان، منابع انسانی، برترین‌های بورس کالا، صادرکنندگان برتر و مسئولیت‌های اجتماعی، بخشی از دستاورد‌های بزرگ شرکت پتروشیمی بندرامام در سال ۱۴۰۲ بوده که اعتماد سهامداران و امید به تحول در صنعت پتروشیمی با تحقق طرح بندرامام نوین را به همراه داشته است.

دیگر خبرها

  • بومی سازی دانش فنی تولید آسفالت سرد
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • شمار زیادی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد
  • تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور
  • تعیین مسئول ویژه پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان اردبیل ضرورت دارد
  • پروژه پتروشیمی نهاوند منتظر تأیید کمیسیون امور زیربنایی است
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی
  • تحقق حدود ۱۰۰ درصدی برنامه تولید پتروشیمی بندر امام
  • بخش بزرگی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد