Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@05:41:16 GMT

«پیراهن بی‌درز مریم» در بوته‌ی نقد

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۳۹۸۳۹

به گزارش ایلنا، رمان «پیراهن بی‌درز مریم» نوشته‌ی ندا کاووسی‌فر؛ داستان‌نویس ساکن شیراز، که به‌تازگی چاپ دوم آن توسط نشر نیماژ به بازار کتاب عرضه شده است، جمعه یکم شهریورماه ساعت 18:30 در کافه‌کتاب نیماژ مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

احمد ابوالفتحی و حمید بابایی دو نویسنده‌ای هستند که به‌عنوان منتقد مهمان در این نشست که هشتمین نشست از سلسله‌جلسات موسوم به «کتاب جمعه‌ی نیماژ» است سخن خواهند گفت و سهند آدم‌عارف به‌عنوان مجری و منتقد حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صمد طاهری، منصور علیمرادی، مهدی اشرفی و... از دیگر مهمانان این برنامه هستند.

«پیراهن بی‌درز مریم» ماجرای دختری به‌نام نیلوفر را روایت می‌کند که در پی آشنا شدن با مردی به‌نام احمد، قدم به‌خانه‌ای در شمال کشور می‌گذارد و آن‌جا با حقایق و عجایبی درباره‌ی دختری به‌نام مریم روبرو می‌شود. همزمان رازهایی درباره‌ی زندگی نیلوفر اعضای خانواده‌اش که زمانی در نقش مبارزانی آرمان‌خواه ظاهر شده‌اند و مریم با قصه گره‌ می‌خورند و به‌مرور گشوده می‌شوند.

در توضیح این رمان آمده است: «پیراهن بی‌درز مریم تجربه‌ی نسلی‌ است درگیر بهبود جهان و آفرینش حماسه‌های بزرگ. نسلی که به‌دست فرومایگانی مثله شدند و عجیب اینکه برخلاف باقی قهرمانان جهان به‌فراموشی سپرده می‌شدند، اگر نبودیم که بنویسیمشان و بنویسندشان.»  

چاپ دوم این رمان با قیمت پشت جلد 24000 تومان روانه‌ی بازار نشر شده و مورد استقبال علاقه‌مندان به رمان ایرانی قرار گرفته است.

ندا کاووسی‌فر در کارنامه‌ی کاری خود رمان نوجوان «سه‌ترکه بر دوچرخه، من میمون و پدر» را دارد که برنده‌ی جایزه‌ی گام اول سال 89 شده است. همچنین مجموعه‌داستان «خواب با چشمان باز» کاووسی‌فر سال 1388 برنده‌ی جایزه‌ی هفت‌اقلیم شده است.  

مکان برگزاری این نشست واقع در تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان خردمند جنوبی، نبش کوچه‌ی یگانه، کافه کتاب نیماژ، و ورود برای عموم آزاد و رایگان است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نشر نیماژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۹۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان

به گزارش قدس آنلاین،‌ آثاری از «آن انرایت»، «کیت گرنویل» و «ایزابلا حماد» در فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفته است. «ری لسکیور» نویسنده فرانسوی-چینی-آمریکایی نیز با رمان «رودخانه شرق، رودخانه غرب» تنها نویسنده‌ای است که با اولین رمان بلند خود نامزد این جایزه ادبی شده است.

«ایزابلا حماد» نویسنده انگلیسی که پدرش فلسطینی است با رمان «شبح را وارد کنید» شانس کسب جایزه دارد. داستان این کتاب درباره بازیگری به نام سونیاست که برای دیدن خواهرش و  بازی در نمایش هملت در کرانه باختری از لندن به حیفا سفر می‌کند.

«وی. وی. گانشانانتان‌» نویسنده آمریکایی که در سال ۲۰۰۹ نیز با رمان «ازدواج عاشقانه» در فهرست نامزدهای اولیه ادبیات داستانی زنان قرار گرفته بود، امسال برای نگارش رمانی درباره جنگ داخلی سریلانکا با عنوان «شب بی‌برادری» به عنوان نامزد نهایی انتخاب شده است.

«کیت گرنویل» که در سال ۲۰۰۱ برنده جایزه ادبیات داستانی زمان که در آن زمان «جایزه اورنج»‌ نام داشت، شده بود این بار با رمان «دالی ماندر بی‌قرار» در فهرست نامزدهای نهایی این جایزه دیده می‌شود.

«دِ ورِن» نوشته «آن انرایت» که درباره رابطه دختر و نوه یک شاعر فقید است و «سرباز ملوان» نوشته «کلر کیلروی» دیگر نامزدهای نهایی امسال جایزه ادبیات داستانی زنان را تشکیل می‌دهند.

به گزارش گاردین، برنده نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان روز ۱۳ ژوئن (۲۴ خرداد) معرفی می‌شود.

از برندگان قبلی این جایزه ادبی می‌توان به «مگی اوفارل»، «سوزانا کلارک» و «روث اوزکی»‌ اشاره کرد. سال گذشته «باربارا کینگ‌سالور»‌ برای رمان «دمون کاپرهد» برنده جایزه ادبیات داستانی زنان و همچنین جایزه پولیتزر ادبیات شد.

دیگر خبرها

  • رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • چاپ یک‌رمان پلیسی دیگر از فردریک دار/«آموزش آدمکشی» در بازار نشر
  • گفتگو درباره کتاب «بازآرایی نهاد دین در برابر نهاد دولت»
  • نقد و بررسی کتاب به من نگو فرمانده برگزار شد
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی-هنری در کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر
  • بحث و گفتگو درباره کتاب «قرآن، هرمنوتیک و باطن در تشیع»