Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-24@01:32:59 GMT

روش های ساماندهی ذهن شلوغ

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۰۱۹۵

تفکر یکی از فرآیندهای عالی ذهن ماست و می‌تواند زندگی مان را هدایت کند. اگر افکارمان منسجم نباشد، باعث می‌شود سردرگم، آشفته و در نهایت دچار پراکندگی فکری شویم. پراکندگی افکار می‌تواند باعث شود فرد نتواند امور زندگی خود را به‌درستی هدایت کند و احتمال دارد از اهداف وبرنامه‌های واضح زندگی خود جا بماند

 این افراد دچار اضطراب پنهان و خلق پایین هستند و تمرکز آنها هنگام انجام کارها پایین است و از خودشان راضی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که دچار پراکندگی فکری هستند زمان را از دست می‌دهند و ممکن است در طول روز ساعت‌ها غرق در افکار خود باشند و تا به خودشان می‌آیند، می‌بینند چند ساعت گذشته، اما هنوز هیچ کاری انجام نداده‌اند.

حتی فرد در جریان این فکر کردن‌ها ممکن است افکار خود را به زبان بیاورد و به اصطلاح با صدای بلند فکر کند یا با خودش حرف بزند و حتی ممکن است بعد از سپری شدن زمان سر خودش داد بزند و به مغزش بگوید متوقف شو، دیگر نمی‌خواهم فکر کنم!

حالت‌های متفاوتی در پراکندگی فکر به چشم می‌خورد: ممکن است فرد نتواند مشخص کند که به چه چیز فکر می‌کرده و زمانی که از او سؤال می‌پرسیم، می‌گوید فقط فکرم مشغول است و نمی‌دانم به چه چیزی فکر می‌کردم.

گاهی نیز یک فکر تکراری و بعضا خطرناک یا مخرب به صورت مداوم در ذهن فرد مرور می‌شود و فرد را به خستگی روانی می‌رساند که در این حالت‌ها احتمال ابتلا به وسواس فکری بیشتر است، اما فقط با یک علامت نمی‌توان وسواس فکری را تشخیص داد.

برای این‌که بتوانید به افکار خودتان نظم بدهید، لازم است ابتدا مشخص شود دچار وسواس فکری هستید یا فقط مشغولیت ذهنی دارید.

در صورت وسواس داشتن لازم است از درمان‌های ترکیبی استفاده شود و علاوه بر دارو درمانی از درمان‌های روانشناختی نیز استفاده شود، اما چنانچه پراکندگی فکر دارید، لازم است با استفاده از روش‌های شناخت‌درمانی، سبک زندگی خود را اصلاح و مشخص کنید نوع افکار شما درباره چه موضوعی است و چقدر می‌توانید برای افکار خود راهکار بیابید یا برنامه‌ریزی کنید و با دسته‌بندی افکارتان، عملکردتان رابهبود دهید.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EnV برچسب ها: ذهن ، ذهن شلوغ ، وسواس

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ذهن وسواس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

به گزارش قدس آنلاین از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، موزه این کانون از مراکز قدیمی این مجموعه است که بخش‌های تونل زمان، سرداب، رمپ، اتاق کُره، راهرو، سالن نمایش و... را شامل می‌شود.

برهمین اساس این مجموعه به دلیل روش منحصر به فرد در ارائه آموزش تاریخ و محتوای فرهنگی و هنری در اقدامی مستمر، از نظر محتوایی موفق به ثبت ملی در سازمان میراث فرهنگی شده است.

همچنین این موزه به عنوان اولین بنا از مجموعه ساختمان‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان تهران به دلیل سازه و معماری خاصی که دارد از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ثبت ملی بنا نیز دریافت کرده است.

بنای ارزشمند موزه تاریخ نزدیک به ۶ دهه قدمت دارد اما به عنوان اولین موزه کودکان و نوجوانان، فعالیت خود را از سال ۱۳۶۰ آغاز کرده است.

موزه تاریخ کانون بر اساس شیوه مخاطب و آموزش محور با ارائه محتوای تاریخ ایرانی اسلامی به کودکان و نوجوانان، نقش موثری در آموزش و یادگیری ماندگار مخاطبان خود دارد. این موزه میزبان دانش‌آموزان، کودکان و نوجوانان، خانواده‌ها، پژوهشگران، مربیان و مخاطبان فعال حوزه کودک و نوجوان و علاقه‌مندان برای بازدید و شرکت در برنامه‌های آموزشی است.

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در میدان شهدا، خیابان پیروزی، خیابان شهید اسپندی (افروز)، نبش کوچه نگران‌پور، پلاک ۷ واقع شده است.

دیگر خبرها

  • شکاف بین دولتمردان صهیونیست‌زده با افکار عمومی در غرب غیرقابل‌انکار است
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه
  • وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟
  • محمد ربیعی: من مظلومم! بازی‌های تیم مرا با وسواس بیشتری قضاوت کنید
  • ربیعی: بازی‌های تیم من را با وسواس قضاوت کنید!
  • موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد
  • رژیم صهیونیستی حتی نتوانست مدیریت افکار عمومی جامعه خود را به دست گیرد
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس چیست؟