Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@23:45:31 GMT

تهران؛ میزبان دومین گفت‌گوی اسلام و هندوئیزم

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۴۰۲۸۹

تهران؛ میزبان دومین گفت‌گوی اسلام و هندوئیزم

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی تسخیری، رئيس مركز گفت‌وگوی اديان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار این سازمان، از برگزاری دومین دور گفت‌وگوهای دینی اسلام و هندوئیسم در روز دوشنبه، چهارم شهریورماه با همکاری مركز گفت‌وگوی اديان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دور از گفت‌وگوها با سفر هیأت عالی‌رتبه از اندیشمندان و اساتید آیین هندو به جمهوری اسلامی ایران که از تاریخ دوم تا پنجم شهریورماه سال جاری انجام خواهد پذیرفت، در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

رئيس مركز گفت‌وگوی اديان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: موضوع اصلی دور دوم گفت‌وگوهای دینی اسلام و هندوئیزم، «صلح و عدالت از دیدگاه اسلام و هندوئیزم» است و در آن اندیشمندان و اساتید هندی و ایرانی به ارائه مقالات و پژوهش‌های علمی خود در این زمینه می‌پردازند.

حجت‌الاسلام تسخیری با اشاره به همکاری مركز گفت‌وگوی اديان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شورای تحقیقات فلسفه هند در برگزاری این دور از گفت‌وگوها تصریح کرد: هیئت هفت نفره اساتید هندو در طول اقامت خود در جمهوری اسلامی ایران و در حاشیه برنامه اصلی از چندین مرکز علمی فرهنگی کشورمان بازدید و با تنی چند از اساتید کشورمان دیدار و گفت‌وگو خواهند داشت.

وی بر ضرورت تداوم گفت‌وگوهای دینی اسلام و هندوئیزم تأکید کرد و گفت: عنوان کنفرانس و گفت‌وگوی دينی بین اسلام و هندوئیزم موجب گسترش بیشتر پیام صلح و همدلی جهانی می‌شود و به طور قطع زمينه همكاری مشترک میان اندیشمندان مسلمان و هندو را بيش از پيش فراهم خواهد كرد.

رئيس مركز گفت‌وگوی اديان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تشریح برگزاری نخستین دور گفت‌وگوهای دینی اسلام و هندوئیزم یادآور شد: این دور از گفت‌وگوها آبان‌ماه سال 1396 با موضوع «معنویت از دیدگاه اسلام و هندوئیزم» با سفر هیأت عالی‌رتبه ایران به دهلی‌نو به ریاست ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در هند برگزار شد و انعکاس بسیار مثبتی در جامعه میزبان داشت.

وی در پایان تأکید کرد: کشور هند و جمهوری اسلامی ایران روابط دیرینه و پیوند مستحکمی را در طول تاریخ به نمایش گذاشته‌اند، بدین منظور شایسته است که چنین گفت‌وگوی دینی به طور مداوم تدارک دیده ‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اسلام و هندوئیزم تهران گفت و گو قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۰۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار و گفت‌وگوی وزیران نفت ایران و پاکستان

وزیران نفت ایران و پاکستان در جریان سفر رئیس‌جمهوری به اسلام‌آباد دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش شانا، جواد اوجی، وزیر نفت که امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت)  به همراه سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری به اسلام‌آباد سفر کرده است با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این دیدار بر تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز تاکید کردند.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی از مهمترین محورهای مذاکرات وزیران نفت ایران و پاکستان بود.

رئیس‌جمهوری امروز در نشست مطبوعاتی مشترک با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد: ممکن است برخی تعمیق همکاری‌ها و روابط دو کشور را نپسندند، اما آنچه برای ما اهمیت دارد تداوم همکاری‌های دو کشور با هدف تأمین منافع دو ملت است. از این رو در نشست‌ هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان تصمیم گرفتیم برای ارتقای سطح همکاری‌های تجاری و اقتصادی در گام نخست مبادلات تجاری را ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهیم.

در ادامه برنامه‌های سفر رسمی رئیسی و هیئت همراه به اسلام‌آباد، مقام‌های ایران و پاکستان امروز پس از برگزاری نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه در حضور رئیسی و شهباز شریف، هشت سند همکاری در بخش‌های مختلف تجارت، علم و فناوری، کشاورزی، بهداشت، فرهنگ و مسائل حقوقی و قضایی امضا کردند.

براساس این گزارش، تهران و اسلام‌آباد در دولت سیزدهم برای تقویت و توسعه روابط راهبردی تلاش کردند و این سفر نیز همسو با این اهداف انجام می‌شود؛ زیرا دو کشور افزون بر اشتراکات فرهنگی و تمدنی، بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند؛ تبادلات تجاری ایران و پاکستان اکنون سالانه بیش از ۲ میلیارد دلار است.

دیگر خبرها

  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • دیدار و گفت‌وگوی وزیران نفت ایران و پاکستان
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی با روسیه و چین راه‌اندازی می‌شود
  • پاکسازی حاشیه اتوبان تهران - قزوین در دومین روز از هفته زمین پاک
  • اصفهان میزبان اجلاس اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی