Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از خانه ملت، «علی لاریجانی»، رئیس مجلس شورای اسلامی، که به شهر مقدس قم سفر کرده است، صبح امروز چهارشنبه 30 مرداد ماه در آیین افتتاح فاز یک "مجتمع تولید فیبر نوری نیرا" گفت: بسیار خوشحالم که امروز در استان قم از مجتمع فیبر نوری به عنوان یکی از تکنولوژی های به روز بازدید کردم و در اینجا باید از تمامی پرسنل این شرکت تشکر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از اقدامات مثبت و قابل قبول تولید فیبر نوری در کشور است زیرا هم از نظر صیانت از امور امنیتی، هم از نظر  دسترسی آسان  به امکانات مختلف و کاهش هزینه های تولید، ایجاد مجتمع تولیدی فیبر نوری حائز اهمیت است. همچنین از محصولات این مجتمع می توان در حوزه رادیو تلویزیون و مخابرات استفاده کرد. البته خوشبختانه با ایجاد این مجتمع تولیدی وابستگی ما به این تکنولوژی کاهش پیدا می کند. یکی از مشکلات کنونی صنایع وابستگی به واردات برخی از مواد اولیه و تجهیزات است که این به نحوی حلقه مفقوده در حوزه صنعت کشور محسوب می شود حال اگر مدیران و مسئولان ما هوشیار باشند باید این حلقه های مفقوده را شناسایی و با اتکا به سرمایه های نیروی انسانی این خلاء ها و مشکلات را برطرف کنند تا اتکا کشور به خارج کاهش یابد

لاریجانی ادامه داد: یکی از مشکلات کنونی صنایع وابستگی به واردات برخی از مواد اولیه و تجهیزات است که این به نحوی حلقه مفقوده در حوزه صنعت کشور محسوب می شود حال اگر مدیران و مسئولان ما هوشیار باشند باید این حلقه های مفقوده را شناسایی و با اتکا به سرمایه های نیروی انسانی این خلاء ها و مشکلات را برطرف کنند تا اتکا کشور به خارج کاهش یابد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تحریم های آمریکا بر علیه کشورمان یک شوک به اقتصاد کشور وارد کرد که قطعا دلیل آن وجود وابستگی اقتصادی به خارج از کشور است از این رو اگر این وابستگی وجود نداشت به طور حتم اقتصاد کشور دچار شوک نمی شد. به طور مثال در حوزه صنعت نساجی 25 درصد از این بخش به خارج از کشور وابسته است و ما در این عرصه اقدام به واردات پنبه و ابریشم می کنیم.

لاریجانی با بیان اینکه وجود وابستگی اقتصادی به خارج موجب می شود که دشمنان فشارهای خود را بر کشور افزایش دهند افزود: به طور حتم باید مزیت ها و ظرفیت های اقتصادی و صنعتی را شناسایی کرده و رخنه ها را مسدود کنیم از این رو تولید فیبر نوری از بخش هایی است که می تواند به حوزه های نوین کشور کمک کند. قطعا اگر مسئولی می خواهد مجاهد و انقلابی باشد باید در برابر صف آرایی های دشمنان، هم افزایی و وفاق ملی ایجاد کند البته اختلاف نظر در کشوری که دموکراسی دارد طبیعی است اما حکمرانان باید اختلافات را به هم افزایی مبدل کنند نه اینکه این مسائل به سایش تبدیل شود.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد وفاق و هم افزایی ملی در کشور گفت: قطعا اگر مسئولی می خواهد مجاهد و انقلابی باشد باید در برابر صف آرایی های دشمنان، هم افزایی و وفاق ملی ایجاد کند البته اختلاف نظر در کشوری که دموکراسی دارد طبیعی است اما حکمرانان باید اختلافات را به هم افزایی مبدل کنند نه اینکه این مسائل به سایش تبدیل شود.

رئیس مجلس ادامه داد: مسئولان باید زمینه های جدایی و گسست ها را کاهش داده و با ایجاد وفاق ملی به تولید کشور کمک کنند نه اینکه با ایجاد بسترهایی موجب افتراق افراد شوند. از طرفی دیگر رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال بر ضرورت حمایت از رونق تولید تاکید کردند این به آن معنا است که باید بسترهای مربوطه را فراهم کرده تا نخبگان راحت تر در حوزه اقتصادی و صنعتی اقدام به سرمایه گذاری کنند.

وی با اشاره به تفسیرهای متفاوت دستگاه های دولتی از قوانین گفت: متاسفانه برخی از برداشت ها از قانون موجب شده تا دستگاه ها نتوانند همکاری لازم را با نخبگان، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران داشته باشند از این رو دستگاه ها به جای تفسیر مضیق باید روح قانون را بفهمند تا راه برای توسعه صنعت و رونق تولید فراهم شود.

لاریجانی افزود: امروز دستگاه های اجرایی باید از تمرکز و تفسیر مضیق بپرهیزند زیرا این نوع تفسیر در شرایط کنونی رویکرد اشتباهی است، از طرفی مسئولان استانی نیز باید مسیر را برای فعالیت صنایع فراهم کنند.

رئیس مجلس ادامه داد: من در سفرهای استانی این مسئله را متوجه شدم که برخی از مدیران در اجرای تصمیمات و اقدامات کم جرأت شده اند زیرا بخش های نظارتی بسیار سختگیرانه رفتار می کنند نتیجه این موضوع این می شود که تولیدکنندگان تا اتخاذ تصمیمات نهایی مدیر مربوطه؛ معطل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بخش های نظارتی نباید شجاعت را از مدیران استانی بگیرد افزود: این بخش ها باید برای حمایت از تولید به مدیران کمک کنند البته این مسئله به معنای عدم نظارت نیست بلکه دستگاه های نظارتی نباید میان مدیران واهمه ایجاد کنند از این رو اگر مدیران اجرایی بسترساز بوده و بخش های نظارتی کمک کننده این بخش باشند مسیر برای رونق تولید باز می شود.

لاریجانی ادامه داد: از طرف دیگر رونق تولید نیازمند ایجاد زمینه ذهنی در کشور است از این رو رادیو، تلویزیون و رسانه ها باید زمینه ذهنی را برای رونق تولید فراهم کند.

رئیس مجلس با بیان اینکه رسانه ها برای رونق تولید باید به جای ایجاد فضای یأس آور فضای امیدوار کننده ایجاد کنند گفت: قطعا در شرایط کنونی دلیلی برای ایجاد یأس در کشور وجود ندارد زیرا برای اداره کشور راه های مختلفی وجود دارد. از این رو در شرایط کنونی باید از ظرفیت ها استفاده کرده و ضعف ها راشناسایی کنیم تا با تکیه بر نخبگان و متخصصان مشکلات حل شود.

وی با اشاره به ظرفیت های استان قم در حوزه های مختلف از جمله صنعت، گردشگری و تولید گفت: قم در شرایط کنونی نیاز به یک جهش در حوزه صنعت و تولید دارد از این رو در این عرصه باید از ظرفیت ها و مزیت های استان در حوزه صنعتی، گردشگری و زیارتی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رسانه فیبر نوری قم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم قم در مجلس شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۰۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال و کاهش 40 درصدی مالیات بخش تولید با لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

ایجاد جذابیت برای تولید و از جذابیت انداختن اقدامات سوداگرانه یکی از اقداماتی است که دولت ها با استفاده از ابزارهای تشویقی و تنبیهی می توانند در کشور انجام دهند. در همین ارتباط باید بگوییم که در شرایط فعلی، تولید در کشورمان نسبت به فعالیت های سوداگرانه با اقبال کمتری روبروست. زیرا تولید با مشکلات عدیده ای مواجه است، در حالی که فعالیت های مخرب و واسطه ای پرسود هستند.

به منظور حل مشکلی که در بالا به آن اشاره کردیم، دولت لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را به مجلس فرستاده است. بر اساس این لایحه، مالیات عملکرد تولید از 25 به 15 درصد کاهش می یابد و مالیات بر دارایی و سرمایه افزایش پیدا می کند.

دولت پیشنهاداتی در خصوص جذب سرمایه های خرد مردمی نیز مطرح کرده است. ایجاد مشوق در این زمینه از جمله کارهایی است که در دستور کار قرار دارد. به زعم بسیاری، تصویب این لایحه در مجلس و اجرای آن می تواند زمینه ساز جذب سرمایه های داخلی و خارجی باشد.

 آلبرت بغزیان، کارشناس اقتصادی در خصوص لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم که توسط دولت به مجلس ارائه شده است، تصریح کرد: اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند مفید باشد. به این ترتیب، می توانیم انگیزه افراد را برای سرمایه گذاری افزایش دهیم. در این روند اصلاحی به سمتی می رویم که بیشترین مالیات را از سرمایه ها و دارایی های راکد بگیریم و مالیات تولید را به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: این روند معقولی است که فعالیت های سوداگرانه و واسطه گری مشمول مالیات بیشتری شوند و تولید کمترین مالیات را بپردازد. در این صورت است که اقتصاد را به سمت و سوی درستی سوق می دهیم.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: در وهله اول این موضوع مهم است که هر چه سریع تر لایحه در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد و مصوب شود. البته احتمالاً گروه های ذینفع بیکار نمی نشینند و تلاش خود را برای سنگ اندازی انجام خواهند داد. در مرحله بعدی، باید دقت کنیم که در عمل این قانون به درستی اجرا شود و بتواند انگیزه های لازم را برای افزایش سرمایه گذاری های مولد ایجاد کند. تشخیص دقیق درآمد افراد و مالیات ستانی عادلانه و هوشمند می تواند کمک فراوانی به اقتصاد کشور بکند.

بغزیان گفت: سرمایه های خرد در کشور وجود دارد که در کانال های غیررسمی به کار می افتند، جذب این سرمایه ها به بخش های مولد مفید خواهد بود. ایجاد مشوق های سرمایه گذاری که در لایحه پیش بینی شده است، می تواند به جذب این سرمایه ها از بین مردم کمک کند.

وی در خصوص پیشنهاد لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مبنی بر اخذ مالیات از سرمایه های غیرمولد خاطرنشان کرد: مسلماً این روش می تواند کارساز باشد. به این ترتیب، برای تولید جذابیت ایجاد می کنیم. وقتی افراد متوجه شوند که برای سرمایه های راکدشان باید مالیات بیشتری بپردازند، به فکر می افتند که از آن دارایی و سرمایه استفاده کنند و آن را در چرخه اقتصاد کشور به کار بیندازند.

این کارشناس اقتصادی گفت: به هر روشی بتوانیم به کاهش مالیات بخش تولید و افزایش مالیات بخش های غیرمولد بپردازیم، به نفع کشور است. از این طریق می توانیم برای تولید جذابیت ایجاد کنیم. در حال حاضر، رکود سرمایه سود بیشتری برای افراد دارد و تولید صرفه اقتصادی ندارد. باید سیاست ها را طوری تغییر دهیم که این روند معکوس شود.

بغزیان خاطرنشان کرد: تولید نیاز به سرمایه دارد و سرمایه ها متاسفانه در حال حاضر در بخش های غیرمولد به کار انداخته می شوند. با توجه به پیشنهادات مهم و کلیدی که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در زمینه کاهش 40 درصدی مالیات بخش تولید و رسیدن مالیات تولید به 15 درصد مطرح شده است، این لایحه را می توان مهم ترین لایحه دولت در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم بدانیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پاسخ کوبنده ایران اسلامی در برابر هر تهدید دشمنان
  • آماده باش کامل نیروهای مسلح ایران در برابر اسرائیل از زبان فرمانده کل ارتش
  • دشمنان ایران نمی‌توانند در برابر نیروهای مسلح قد علم کنند
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند
  • عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش
  • تحقق شعار سال و کاهش 40 درصدی مالیات بخش تولید با لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • پارسال برای ۲۴ هزار و ۵۰۴ نفرشغل ایجاد شده است.
  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است
  • برگزاری تجمع اصناف و بازاریان در مسجد امام خمینی بازار تهران
  • عملیات «وعده صادق» هیمنه پوشالی استکبار را شکست