Web Analytics Made Easy - Statcounter

«رسم ابرار» با هدف روزه داری و احیای سنت انفاق به نیازمندان و مستمندان از 23 تا 25 ماه ذی الحجه در سراسر کشور اجرا می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک، دین اسلام همواره کمک به مستضعفین و نیازمندان را توصیه می کند، کم نیستند نیازمندانی که برای تهیه مایحتاج اولیه مشکلات زیادی دارند و براساس آیات و روایات بیان شده، مسلمان نیست کسی که شب با شکم سیر بخوابد و همسایه او گرسنه بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کمک به مستضعفین و نیازمندان در دنیا و آخرت پاداش و اجر فروانی دارد، از این رو ائمه اطهار(ع) همیشه در کمک به فقرا و نیازمندان پیش قدم بوده اند به طوری که حضرت علی(ع) شبها به صورت ناشناس مواد غذایی به در خانه نیازمندان می برد.

 

حضرت فاطمه(س) بزرگ بانوی اسلام و حضرت علی(ع) زمانی که امام حسن(ع) و امام حسین(ع) بیمار بودند نذر کردند که سه روز روزه بگیرند، روزهای 23 تا 25 ماه ذی الحجه را برای این کار برگزیدند اما حضرت فاطمه(س) و حضرت علی(ع) افطار روز اول خود را به مسکین، افطار روز دوم را به یتیم و افطار روز سوم خود را به اسیر دادند.

 

این اقدام بی نظیر حضرت فاطمه(س) و حضرت علی(ع) نشان دهنده اهمیت کمک به فقرا و نیازمندان است که بعد از یک روز روزه داری، افطاری خود را به نیازمندان می دهد.

 

سوره هل اتی در روز 25 ذی حجه در شان اهل بیت پیامبر(ص) نازل شد که پس از سه روز روزه داری و انفاق افطار خود، از طرف خداوند اطعام شدند(نزول آیه وَ یُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسْکیناً وَ یَتیماً وَ أَسیرا) در وصف خانواده حضرت علی(ع) است که امروز همه باید از این خانواده بزرگ الگو بگیریم.

 

در همین راستا با همکاری بسیج، کمیته امداد و سازمان زندانها قرار است امسال از 23 تا 25 ذی الحجه مصادف با روزهای سوم تا پنجم شهریور ماه، افرادی که تمایل دارند روزه بگیرند و با الگو گیری از ائمه اطهار(ع) هزینه افطار خود را به نیازمندان اهدا کنند تا گام هایی در جهت کمک به مستضعفین، زندانیان جرائم غیر عمد و یتیمان باشد.

 

تروج سنت انفاق و کمک به نیازمندان از اهداف اصلی این طرح است و با روزه داری به نفع نیازمندان، یتیمان و زندانیان قطعا لبخند به آنها هدیه داده می شود.

 

ترویج فرهنگ انفاق با اجرای طرح "رسم ابرار"

 

سام ستایشی کارشناس مسائل فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار سفیر افلاک اظهار داشت: رسم ابرار، اقدامی ارزشمند در جهت کمک به نیازمندان است و قطعا اجرای این طرح در ارتقای سطح اخلاق و فرهنگ جامعه اثرگذار است.

 

وی با اشاره به این که این طرح پیوند محبت بین مردم و اهل بیت(ع) را به دنبال دارد افزود: مردم و افرادی که تمایل دارند در این طرح شرکت کنند از اهل بیت(ع) الگو می گیرند و می توانند در این مسیر اقدامات با ارزش دیگری هم انجام دهند.

 

ستایشی تصریح کرد: روزه داری با محوریت انفاق سبب می شود تا حقیقت دین داری در جامعه بیشتر بیان شود و وقتی در هر خانواده یک نفر این طرح را اجرا کند، در واقع این برنامه فرهنگی به درون خانواده کشیده می شود و احیای سنت انفاق بیشتر گسترش خواهد یافت.

 

​وی بیان کرد: اتصال بیشتر با معارف دینی، ارتقاء سطح اخلاق، ترویج فرهنگ انفاق، الگو گیری از اهل بیت(ع) از اهداف طرح رسم ابرار است و با اجرای این گونه برنامه های فرهنگی قطعا مسائل و مشکلات در زندگی ها کمتر می شود.

 

کارشناس مسائل فرهنگی با اشاره به تاثیر دین در زندگی خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح، روزه داران به نفع نیازمندان روزه می گیرند که از نتایج دینداری است و عده ای با شرکت در این طرح برای کمک به نیازمندان و همنوعان خود گام های بلندی برمی دارند.

 

وی گفت: در گام دوم انقلاب یکی از دغدغه های رهبری کمک به محرومین و محرومیت زدایی است که با اجرای این طرح، اقدامات بسیار بزرگی در راستای محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان صورت می گیرد.

 

نقش جهادگران در محرومیت زدایی

 

حجت الاسلام صادق جعفر پور کارشناس مسائل مذهبی در گفت و گو با خبرنگار سفیر افلاک اظهار داشت: رسم ابرار ریشه در اسلام دارد و حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) در نذری که داشتند سه روز روزه گرفتند و افطاری خود را به نیازمندان اهدا کردند.

 

وی افزود: این طرح برگرفته از رفتار شایسته اهل بیت(ع) بوده که امروز الگویی برای همه است و با الگو گیری از اهل بیت(ع) می توان اقدامات شایسته ای را برای کمک به محرومین و نیازمندان انجام داد.

 

کارشناس مسائل مذهبی عنوان کرد: کمک به نیازمندان و یتیمان در اسلام از پاداش و ثواب بسیار بالایی برخوردار است و با ترویج این برنامه و گسترش آن می توان اثرگذاری این طرح را به خوبی در جامعه مشاهده کرد.

 

وی تصریح کرد: امروز جوانان مومن و انقلابی تحت عنوان جهادگران در راستای محرومیت زدایی اقدامات قابل توجهی انجام می دهند و اجرای این طرح نیز از دیگر اقدامات در راستای محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان است.

 

555 زندانی جرائم غیر عمد در انتظار کمک خیرین

 

توکل شاکرمی رئیس ستاد دیه استان لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر افلاک اظهار داشت: در حال حاضر 555 نفر زندانی جرائم غیر عمد در زندان های لرستان هستند که از این تعداد 13 نفر خانم و 542 نفر آقا بوده و بدهی این تعداد زندانی 100 میلیارد تومان است.

 

وی افزود: بیشترین تعداد آمار زندانی جرائم غیر عمد مربوط به زندانیان مالی است که 410 نفر بدهکار مالی، 24 نفر بدهکار دیه و تصادفات، 100 نفر بدهکار مهریه و 13 نفر بدهکار نفقه هستند البته زندانیان مهریه در زندان نیستند اما همچنان بدهکاران بوده و به آنها مرخصی داده شده است.

 

رئیس ستاد دیه استان لرستان تصریح کرد: با توجه به این که 100 میلیارد تومان بدهی این تعداد زندانی جرائم غیر عمد است اما با صلح و سازش و اقدامات شورای حل اختلاف می توان بخشی از بدهی را با پادرمیانی و صلح و سازش تامین و در مجموع با 30 میلیارد تومان به صورت نقدی این تعداد زندانی از زندانها آزاد می شوند.

 

وی گفت: از عید قربان تا عید غدیر خیرین یک میلیارد تومان کمک کردند و 12 زندانی جرائم غیر عمد از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده بازگشتند.

 

شاکرمی با اشاره به رسم ابرار تصریح کرد: هر طرحی که برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد باشد، استقبال می کنیم و قطعا خیرینی که حتی مبلغ اندکی را برای آزادی این عزیزان هزینه کنند در مجموع این مبلغ ها جمع آوری شده و می تواند به آزادی تعدادی از زندانیان منجر شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۲۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی اکبر اسماعیلی چهارشنبه شب در جمع طلاب و اساتید حوزه علمیه استان بوشهر بیان کرد: مردم استان بوشهر از دیر باز احترام ویژه ای به عالمان دینی داشتند و این احترام و توجه به عالمان دینی در کشور بی نظیر است و نشان از فرهنگ دینی اصیل و دیرین استان بوشهر دارد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با اشاره به حضور علمای استان در کنار مردم در دوران‌های مختلف افزود: مردمی بودن علمای بوشهر آثار پر برکتی را در این استان بوشهر به یادگار گذاشته است و یکی از آن آثار توجه وافر مردم این استان به قرآن و مسائل شرعی است.

وی با یاد آوری حماسه قرآنی مردم استان بوشهر در محفل روستای چارک خاطر نشان کرد: بزرگترین اجتماع مردمی حول قرآن کریم از جهات گوناگون منحصر به فرد بود و این حاصل تلاش‌های خستگی ناپذیر عالمان دینی در کنار مردم بوده است و حکایت از عمق ایمان مردم این استان دارد.

حجت الاسلام اسماعیلی با تاکید بر حفظ روحیه قرآنی این استان بوشهر خاطر نشان کرد: حوزه‌ها در خط مقدم پاسداری از سبک زندگی قرآنی هستند و با حضور در کنار مردم شیوه علمای سلف این استان را باید ادامه دهند.

امام جمعه موقت بوشهر در ادامه تاکید کرد: با بیان خدمات حوزه‌های علمیه به فرهنگ مردم در طول تاریخ و تبیین جایگاه رفیع قرآن و معارف اسلامی به مردم و جامعه نخبگانی، راه را برای شناخت هرچه بیشتر حوزه‌های علمیه هموار کنید.

کد خبر 6088173

دیگر خبرها

  • آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»
  • هشدار فرشاد مؤمنی؛ ۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند
  • وضعیت «نارنجی» هوا در خرمشهر
  • راه حل برون رفت از مشکلات کشور ایمان به شعار ما می‌توانیم است
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • ویدیو/ رئیسی در سریلانکا؛ تبادلات فرهنگی بین دو کشور در اوج
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • ۱۲۰۰ بسته گوشت قربانی میان نیازمندان یزد توزیع شد
  • عزت ایران با ایمان
  • ادعای بزرگ ژسوس: الهلال به صعود ایمان دارد!‏