Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی یوسفی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این استان ۱۲ واحد علمی و کاربردی در شهرستان ها دارد که از این تعداد چهار مرکز طبق مصوبه شورای عالی اداری کشور منحل یا باید به بخش خصوصی واگذار شوند.

وی افزود: مرکز علمی کاربردی بهزیستی، جهادکشاورزی و دو مرکز علمی و کاربردی فنی و حرفه ای در مهر امسال باید منحل و یا به متقاضیان بخش خصوصی که شرایط را دارند واگذار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی با بیان اینکه در این زمینه هم اکنون دو متقاضی درخواست داشته اند گفت: شرایط آنان بررسی خواهد شد اگر شرایط لازم برای فعال کردن مراکز را داشته باشند به آنان واگذار می شود.  

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی اظهار داشت: مرکز آموزش علمی کاربردی در حوزه‌های خدمات، صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر است و هم اکنون ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجو در مراکز آموزش عالی در سطح شهرستان‌های استان در ۲۸ کد رشته در مقطع کارشناسی و ۴۶ کد رشته در مقطع کاردانی تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه بیشتر دانش آموختگان این مرکز آموزش عالی شاغل می‌شوند گفت: در برخی از رشته‌ها از جمله رشته متالورژی تولید آلومینیوم ۱۰۰ درصد فراگیران مشغول به کار شدند.

وی افزود: برخی از کد رشته‌ها در این دانشگاه از جمله متالورژی در گرایش تولید آلومینیوم انحصاری بوده است به همین علت تمام دانشجویان بعد از تحصیل دارای شغل خواهند شد.

یوسفی اظهار داشت: رشته های آسانسور، پله برقی، طلا و جواهرات نیز از جمله رشته هایی هستند که بعد از تحصیل دارای شغل خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: این مرکز مجری نظام آموزش عالی مهارت است که زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری اداره می‌شود، هدف این دانشگاه ارتقای سطح مهارت شاغلان بخش‌های مختلف اقتصادی و افزایش مهارت‌های حرفه‌ای دانش آموختگانی که فاقد تجربه اجرایی هستند می‌باشد.

خراسان شمالی حدود ۴۰ هزار دانشجو دارد که در۴۰  مرکز آموزش عالی دولتی، غیردولتی و پیام نور مشغول به تحصیل هستند.

۳۰۰۷/ ۶۰۴۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان شمالی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۴۲۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات کمپ ترک اعتیاد زنان بجنورد رفع شود

استاندار خراسان شمالی بر حل مشکلات کمپ ترک اعتیاد بانوان تاکید کرد و گفت: اعطای تسهیلات به این کمپ باید دنبال شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمدرضا حسین نژاد امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین_ در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی اظهار کرد: هدف گذاری اصلی و نخست ستاد مبارزه با مواد مخدر استان برای سال جدید باید پیشگیری باشد.

وی عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در سال ۱۴۰۲ را قابل تقدیر دانست و افزود: کسب رتبه دوم کشوری این ستاد در سال گذشته در حوزه مبارزه نشان از تلاش اعضای مجموعه این ستاد است.

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر موضوع پیشگیری در حوزه آموزش، گفت: اجرای قوی‌تر طرح یاریگران زندگی در روستاها و تقویت انجمن خیرین نیز می‌تواند در امر پیشگیری مؤثر باشد.

حسین نژاد بیان کرد: اگر پیشگیری قوی‌تر باشد مقابله کمتر خواهد بود و هزینه‌ها نیز به مراقبت کاهش خواهد داشت.

وی بر رفع مشکلات کمپ ترک اعتیاد زنان تاکید کرد و گفت: زمینه اعطای تسهیلات برای این کمپ دنبال شود.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: آموزش فنی و حرفه‌ای پس از بهبود از اعتیاد مؤثر است لذا افزایش هزینه و کمک از امکانات دستگاه‌های اجرایی برای آموزش دهندگان در نظر گرفته شود.

وی در خصوص حوزه درمان نیز اظهار داشت: در یک هدف گذاری بلند مدت ۱۰۰ مرکز ترک اعتیاد به ۱۲۷ مرکز موجود افزوده خواهد شد.

کد خبر 745248

دیگر خبرها

  • مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی
  • بهره مندی هزار و ۳۰۰ نفر از آموزش‌های صنایع دستی
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • خراسان شمالی دومین استان کشور در مبارزه با مواد مخدر
  • صدور ۵۱۴ مجوز سه گانه صنایع دستی در خراسان‌شمالی
  • هدف گذاری اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی پیشگیری باشد
  • مشکلات کمپ ترک اعتیاد زنان بجنورد رفع شود
  • تعداد مراکز ترک اعتیاد در خراسان شمالی به ۱۲۷ مرکز می‌رسد
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند